Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wpłaty na lipiec
[B]na lipiec
ela40 30zl bezpośrednio do kikou czyli do zaplaty 220zl
wojtuś 20zl - 30 czerwca
havanka 15zl
renW 10zl =45zl
AnnaA 10zl ( 07.07)
Agnieszka 103 15zl ( 01.07) =70zl[/B]

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kupiłam na bazarku u Pliszki puszki Renal dla Seniorka, chciałabym je wysłać bezpośrednio do Kikou, niestety zapodziałam gdzieś adres. Będę wdzięczna za pomoc na pm :)

Puszek nie jest dużo - sześć - ale mam nadzieję, że Seniorek zje ze smakiem ;)

Posted

[quote name='holly101']Kupiłam na bazarku u Pliszki puszki Renal dla Seniorka, chciałabym je wysłać bezpośrednio do Kikou, niestety zapodziałam gdzieś adres. Będę wdzięczna za pomoc na pm :)

Puszek nie jest dużo - sześć - ale mam nadzieję, że Seniorek zje ze smakiem ;)

matko!! ale szalejesz, ja oszczędzam jeszcze tamte co przysłałaś,
mieszam je z suchymi chrupeczkami żeby wolniej schodziły,
to strasznie dużo jedzonka.... już wiecej nie kupuj nic to starczy na bardzo, bardzo długo....
ale na szczęście dziadzio je, nawet mimo upałów... (wiadomo, póki je i pije chętnie znaczy ma chęć jeszcze pożyć biedulo...)

:smilecol::smilecol:strasznie dziękujemy!!!!!!:smilecol::smilecol:

adres wysyłam zaraz

Posted

Ladna mi koncowka... :D Misio niezly z niego :) Moje psiaki poszly przed miesiacem do strzyzenia- teraz siedza w stawie i sa mi wdzieczne, a ja mam troche luzu z odkurzaniem ;-)

Posted

no teraz naprawdę właściciele psów mają ciężkie czasy, ja się też nie mogę doczekać końcówki , ale się coś ciągnie i ciągnie ...wydaje mi się, ze jednak przy krótkiej sierści jest łatwiej, dobrze, ze biedak jakoś się trzyma. Oj ja bym moją chętnie do fryzjera dała na strzyżenie, ale by głupio wyglądała:roll:

Posted

holly101 napisał(a):
Właśnie przelałam 285 zł z bazarku dla Fabia na konto Gosi, mam nadzieję, że Staruszek będzie zadowolony :)

przecież bazarek był na karme, wydałaś dużo, dużo wiecej niż 285,-... nie powinnaś już nic przelewać...zabezpieczyłaś dziadeczka i tak na wiele tygodni w jedzonko...

• 3 weeks later...
Posted

wczoraj pojawiła sie przesyłka u naszego emeryta...
kolejne 6 puszeczek Renala od Holly BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY!!!

A sam Fabiunio bez wiekszych zmian, drepcze biedulek, dużo śpi.... potem znowu troszke podrepcze...
podziwiam go że z takim apetytem wsuwa tego Renala, chociaż nie jest to najsmakowitsza karma dla piesiów,
troche uspokoiła sie ta jaskra, cisnienie sie chyba unormowało bo oczko "nie wyłazi" ostatnio...

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no teraz naprawdę właściciele psów mają ciężkie czasy, ja się też nie mogę doczekać końcówki , ale się coś ciągnie i ciągnie ...wydaje mi się, ze jednak przy krótkiej sierści jest łatwiej, dobrze, ze biedak jakoś się trzyma. Oj ja bym moją chętnie do fryzjera dała na strzyżenie, ale by głupio wyglądała:roll:

z mojej siódemki pięć jest długowłosych, czwórka rudzielców bardzo podobna do Fabia, a piąty.... Charlie - tego chyba ostrzygę pod narkozą, bo się wyczesać nie da, a przecież nie będę go sią przymuszać, bo ma chore serduszko.......

a Fabiusio widać lubi czesanko :)

korekta "matematyczna" : dzisiaj mam osiem psów - właśnie szczeniaka maleńkiego z samochodu wyrzucił ktoś...:angryy:

Posted

no ty Maria to tez masz szczęście a ja biegnę do konta i aktualizuje
wplaty na sierpnie zaksięgowane:
NA SIERPIEN od 8 do 8 wrzesnia
(12.07) ogonek 10zl
(15.07)Mruczka 25zl =35zl
(20.07) Monika 10zl
(22.07) Mamamuminka 10zl
(29,07) RenW 10zl = 65zl