kikou Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 GoskaGoska napisał(a):uzupełniłam wpłaty na dziadzia obecnie jest 90zł - a płacimy 8 czerwca - proszę o dalsze przelewy - dziękuję I jakie są koszty leczenia Fabia ? do tej pory wydaliśmy 70,-.... a dzisiaj w siuśkach pojawiło sie troszke krwi...czyli z nereczkami nędznie chyba jutro znowu do weta... :( Quote
koelka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Zaraz przeleję deklarację za czerwiec. Jak dziadzio, był u weta? Pozdrawiam! Quote
kikou Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 byliśmy... no z dziadziem to mamy taką troche sytuacje patową.... z jednej strony ta jaskra, oczko wyłazi mu z powodu zbyt dużego ciśnienia..., a z kolei tabletki na obniżenie ciśnienia oka źle wpływają na jego chore nereczki.... po tym pierwszym przytruciu odstawiliśmy te tabletki ale znowu pogorszyło sie oczko, tabletki wróciły pogorszyły sie siuśki... chociaż na szczęście wczoraj sikał bez dodatku krwi... trudne decyzje... z drugiej strony nieleczona jaskra może doprowadzić do konieczności usuniecia całej gałki, a wtedy narkoza jeszcze bardziej mu zaszkodzi pewnie niż te tabletki.... nie ma chyba rady, musi je brać... (nie ma za bardzo czym tego zastąpić) Quote
wojtuś Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Trzymaj się Dziadziu - zdrówka życzę Pozdrawiam:) Quote
Marta666 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Czy doszła moja deklaracja za czerwiec? Chciałam przypomnieć,że do czerwca była moja stała deklaracja dla Fabia....jednak postaram się wpłacać co miesiąc te 10zł :) (inf,żeby przypadkiem nie trafić na jakieś kwiatki...) Quote
GoskaGoska Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 juz uzupełniam wpłaty, choc nie jest ich za wiele : mari23 10zł Koelka 10zł Marta666 10zl Monika083 5zl - tak z pamięci to chyba obecnie jest 125zł a więc brakuje dokładnie drugie tyle czyli 125zł - obecnie przelałam to co jest i proszę o uzupełnianie wpłat czerwcowych fatycznie tak zle i tak nie dobrze, najgorzej , ze jaskra i wysokie ciśnienie w oku to straszny bół :( i nawet nie chcę sobie wyobrażać co psiak musi przechodzić jak mu się to ciśnienie podnosi , myślę, ze jeśli ma się cieszyć z życia trzeba jednak kropelki dawać . Quote
Poker Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 wygląda na to ,że muszę wpłacić. Jak się wpłaca na kilka psiaków psiaków w różnych terminach, to się można pogubić.Przynajmniej ja , stara głuchawa i ślepawa. Quote
kikou Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 z oczami dziadziusia jakby minimalnie lepiej... lepiej w sprawie tej uporczywej infekcji.. bo z oczkami jest jeszcze sprawa jaskry, ktora sie nie wycofała, oczko takie lekko wybałuszone ale jak znowu bierze pigułki to nie pogarsza sie... kończy sie karma Renal po Agatku( w miedzyczasie dostaliśmy też troszke renala od Gabrysia Iwonki ale i ten sie już skończył).... a dziadzio powinien go jeść, szczególnie że same tabletki na jaskre stale go przytruwają... Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ja podniosę może ktoś zauważy prośbę o bazarek Margi 20zl Mruczka 25zł Mamamuminka 20zl Juz wrzucam na pierwszą - czyli 125 ( bo tyle brakowalo) - 65zl =czyli obecnie na hotel brakuje 60zł i jeszcze karma wet. potrzebna na psiaka Quote
kikou Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 dzisiejszy dziadzio: dziadzio z Ellą dziadzio robi kupke... wtedy łatwiej zrobić mu zdięcie, bo spokojnie stoi w jednym miejscu poza tym to na dworze tak stale drepcze.... ale nawet jak sie oddali dużo od drzwi, długo to trwa ale znajduje drogę powrotną do domku... Quote
RenW Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Śliczny Dziadzio..:lol::lol: Wczoraj swoją marną dychę przelałam:oops::roll: Quote
kikou Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 ogonek2 napisał(a)::lol: dziękujemy :modla: ...łatwo nie odpuszczasz ;) ....ale dziadzunio jest taki już troche jak duszek.... bardzo mało wstaje z podusi, czasem podaje mu to nawet je na leżąco (na szczęście w ogóle coś je)... boje sie wypowiadać głośno taką myśl...ale obawiam sie że Fabiuś chyba nawet nie zdąży zjeść całego, dużego worka.. może ktoś miałby doraźnie troche renala.. Quote
kikou Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Poker napisał(a):ja mam ciut renala, ale jak go podać? na przestrzeni najbliższych 2tygodni wybiera sie do mnie Magda (Ulv) bo wyjezdza na jakiś czas i chyba podrzuci mi Kubusia więc to np byłaby jakaś okazja Quote
Poker Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 problem w tym ,że ja wyjeżdżam i od 2 lipca nie ma mnie , ale mogę ULV wcześnieij poda.Pomyślę. Quote
GoskaGoska Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 a Poker ile tego jest ? do 2kg czy powyzej? Najlepiej wysłać pocztą jeśli to 2kg to jako list polecony ekonomiczny 9zl - ja to pokryję z jego funduszy Quote
holly101 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Słuchajcie, może jutro mi się uda ruszyć z bazarkiem dla Maluszka-Staruszka :) Błagam Was tylko o cierpliwość, jestem w ciąży i jutro mam ważne badania - jak będzie wszystko OK to bazar będzie. Quote
kikou Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 ogromnie dziękuje Poker i Holly że myślą o karmie dla Fabiusia.. niemniej.... Dziewczyny, z całym szacunkiem ale niestety miesiąc dobiega końca, a nadal nie wpłynęła nawet druga część oplaty na czerwiec kiedy już powinna wpływać oplata za lipiec... to bardzo nie fair postępowanie wobec mnie ponieważ oprócz tych kilku platnych piesków mam 9 bezplatnych i jest mi niezwykle trudno związać koniec z końcem, te płatne niestety finansują też pozostałe psy... a skoro podjęłyście jakieś zobowiązanie to nie możecie mnie teraz tym obciążać... (a jeszcze doszło 13,00 za żel do oczu corneregel- polowa ceny26,00 bo korzysta z nich jeszcze inny pies, 16,50krople biodacyna i .. 9,80 tabletki diuramid na jaskre ) Quote
mari23 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Poker']wygląda na to ,że muszę wpłacić. Jak się wpłaca na kilka psiaków psiaków w różnych terminach, to się można pogubić.Przynajmniej ja , stara głuchawa i ślepawa.[/QUOTE] ja mam na to sposób-:cool3: zrobiłam zlecenia stałe na wszystkie moje pieski, a niemało ich jest... samo się płaci, bo na mojej pamięci to ja już wolę nie polegać....:shake::-(:evil_lol: Quote
holly101 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Kochani, zapraszam na bazarek dla Fabia: http://www.dogomania.pl/threads/188337-BAZAREK-DLA-STARUSZKA-FABIA-LANCOME-BIOTHERM-KSIĄŻKI-DVD-do-10.07?p=14956481#post14956481 Wpadajcie, podbijajcie, kupujcie i zapraszajcie innych! Jutro uzupełnię resztę Quote
kikou Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 wczoraj dotarła karma dla Fabiusia, tylko już nie miałam kiedy wieczorem usiąść do komputera.... :iloveyou::iloveyou::iloveyou:ogromnie dziękujemy Holly101 !!!!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou: szalona Cioteczka kupiła naszemu biedakowi najwiekszy worek i jeszcze puszeczki, takich frykasów to jeszcze nigdy nie mieliśmy... Fabiuś wcisnął puszeczke w dwie minuty... bo ten suchy renalek to on tak troche męczy, nie jest to niestety najsmakowitsza w smaku karma dla piesiów...ale co robić... Quote
GoskaGoska Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Holly ty jesteś anioł o nie kobieta :) - ja przelałam dziś cz2 -125zł czerwcowe - a teraz siądę do rachunków Quote
Recommended Posts