Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a dlaczego nie zmienimy tytułu? Fabiuńko przecież już dawno zoperowany, na nic nie czeka ;)
"woreczek" pusty i zagojony, paszcza zagojona, Fabiunko teraz nawet i suchy pokarm pochrupie...

Posted

GoskaGoska napisał(a):
bo ciotka nie miała głowy do tego :oops: już parę razy miała to zrobić, to teraz najlepiej zrobię od razu

Teraz Gosiu tytuł jest akuratny i super:-)

• 2 weeks later...
Posted

zaksięgowala się wplata za maj i czerwiec ogonek 20zl :)
a te osoby, które zadeklarowały się proszę o wpłaty , bo teraz owszem mamy kasę - bo parę osob pomogło bazarkami i jednorazowa dorzuciły się jeszcze inne osoby, ale nie wszyscy co się zobowiązali wpłacają , ja teraz mam trochę swoich rzeczy do załatwiania i też ciut ciężej z czasem , zeby każdemu z osobna pisać przypomnienia tym bardziej , ze Fabio to nie jedyny psiak na moim rachunku. A chyba chcemy, zeby Fabcio żył jak najdłuzej.
Systematycznym wplacającym Fabio ślicznie dziękuję :)

Posted

[quote name='wojtuś']W odwiedzinach u Fabio:)
Poszła moja deklaracja:)[/QUOTE]

sprawdziłam... uff, moja też poszła... a już się przestraszyłam, że to do mnie prośba o wpłatę
mizianka dla Fabia i buziaczki dla cudownej kikou ! :loveu:

Posted

Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie.
Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza.
Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry.
Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia.
Zapraszam na wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url]

Posted

Fabiuńka chyba przytył, ostatnio musiałam mu poszerzać szeleczki bo nagle zrobiły sie opięte...
ma naprawde niezły apetycik, nawet udaje mu sie wcisnąć renala...

Posted

RenW oczywiście się zaksięgowało i nawet zapisałam - ale coś nacisnęlam i mi się nie zapisało, a potem nie miała jak do tego usiąść to majowe wpłaty wklejam, bo dzis juz 6, a płatność 8 maja
na maj
10zł z kwietnia
ela40 20zł
a.piurek 10z
Agnieszka J z Iławy 10zl =50zł
ogonek 10zl =60zl
RenW 10
Monika083 5z
wojtus 20zl
agnieszka103 10zl
AnnaA 10zl
amensalizm 10zl
Havanka 15zl
Marta666 10zl
= 150 zl

Posted

uciekło mi z głowy :oops:, już wpłacam tylko przypomnijcie mi konto i jaki tytuł wpłaty ?
bądźcie tak miłe i przypomnijcie czasem :p

Posted

dziadziunio ma jakieś takie zapalenie w jednym oczku bardziej, w drugim mniej...
byliśmy dzisiaj u weta, mamy krople i kurujemy oczka (koszt 7,-)

Posted

Poker napisał(a):
uciekło mi z głowy :oops:, już wpłacam tylko przypomnijcie mi konto i jaki tytuł wpłaty ?

ponawiam pytanie

Posted

Poker napisał(a):

Pięknie Witam:)
W pierwszym poście Małgosia (GośkaGośka) napisała nr konta. a tytuł to ja piszę zawsze : "nick" dla Fabia
Jeśli to wystarczy to super;);)
Z pozdrowieniami:)