Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypominam wszystkim zainteresowanym o bazarku, z którego dochód zasili skarbonkę Fabia i Joyka.
Do wylicytowania bardzo oryginalne pisanki !
Zrób sobie lub komuś bliskiemu prezent i przy okazji pomożesz !!!!

Posted

nie wiem jeszcze co z tym zabiegiem, bo kupka sie polepszyła niby troche a potem znou pogorszyła, zobaczymy co powie Pani wet na to...

....natomiast mam dla dziadziusia Renala, ze 3kg ktore zostały po Agatku, rozciapuje mu to w rosołku.... ale dziadunio tak srednio szaleje za takim jedzonkiem, uczciwa zupka lepiej mu smakowała.... no ale ze względu na te słabe nereczki bedzie sie musial chłopczyk przełamać...

Posted

brzuszek sie uspokoił, kupa już "ładna" (jeśli możemy kupę nazywać ładną....no ale wiadomo o co chodzi... ;) )
jedzonko tak słabawo smakuje.....
zabieg wyznaczony na 22go o 10,00 do tego czasu dziadzio ma sie ciut podregenerować po abntybiotyku
zaksiegowala sie oplata za pobyt i za weta
bardzo dziękujemy :)

Posted

Przepraszam,że dopiero dzisiaj przelew zostanie wysłany,ale miałam problem z dostaniem się na dogo :shake:

GoskaGoska czy możesz podać mi na jakiej ulicy mieszkasz?bez tego nie nadam przelewu.....i czy 10 każdego miesiąca pasuje jako dzień zapłaty?

Posted

Fabio trzymaj się, bazarek będzie - może jutro, jak dogo pozwoli (już nie mówię nic na pewno bo moje ostatnie jutro skończyło się pięciodniowym brakiem dostępu do dogo ;) )

Posted

proszę bardzo jeszcze 4 osoby które się zadeklarowały o wpłaty wszystkim pomagającym ogromnie dziękujemy, ze piesek dostał szansę, bo teraz w ogółe w schronisku przepełnienie - ostatnio zostały uśpione 2 psiaki, bo na boskach zaczynają się zagryzać :(

Posted

Gosia jak super że Dziadzio ma już komplet deklaracji:-)
Kikou trzymamy za zabieg Psiaka:-)
Dla Wszystkich:loveu:
Pozdrowienia;);)

Dziadzio zbieraj siły do poniedziałku, a potem to juz tylko wiosenny odpoczynek na trawie:-)

Posted

Z bazarku świątecznego uzbieraliśmy 156 zł ! Zgodnie z założeniem pieniążki te przeznaczam po połowie dla Fabia i Joyka. Czekam jeszcze na jedną wpłatę i przelewam na ich konto.

Posted

Wpłaciłam pieniądze z bazarku na Fabia i Joyka - 160 zł.
Do tej wpłaty dołączyłam też swoją deklarację na Fabia za kwiecień - 15 zł. Razem - 175 zł.
Kiedy pieniądze wpłyną na konto, proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku bazarkowym, abym mogła go zamknąć.
Dziękuję wszystkim biorącym udział w licytacjach i "do zobaczenia" na kolejnych bazarkach !