Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuje malawaszko, że zajrzałaś

naprawdę bardzo proszę - piesek musi mieć komplet deklaracji, bowiem jest o 4 psem na którego jest zbiórka na mnie a juz 2 pozostałym brakuje sporo co miesięcznych - i nawet mimo, ze już jesteśmy bliżej niż dalej to 70zł mimo wszystko co miesiąc to sporo kwota , ja na pewno nie będę wstanie jej pokryć, dlatego naprawdę deklaracje nawet 1 zł są ważne, nie może przecież tak być , ze kikou nie będzie dostawać pełnej kwoty, bo to nie jest w porządku.
wiem, ze wszyscy są poza deklarowani , ale piesek też powinnien mieć szansę odejść naturalnie a nie z wyboru człowieka, dlatego ciągle prosimy i przypominamy o dziadeczku.
jak będzie kikou na skypie to z nią porozmawiam , bo dziadek może juz pojechał z nią wczoraj , ale naprawdę proszę w jego imieniu by dozbierać te 70zł, bo grozi katastrofa finansowa. Mam nadzieję, że nie będzie tak, ze jak piesek w dt to każdy już psiaka zostawi samemu sobie.
dziękuję wszystkim obecnym na wątku i proszę go jeszcze u swoich znajomych poreklamować

Posted

ja na razie nie mogę pomóc finansowo, same wisimy od kilku miesięcy nad widmem kryzysowym w ziwazku z naszymi hotelowcami. Przykro mi bardzo, ale będę zaglądać i jeśli się coś zmieni to dam znać

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']podrzucam dziadunia![/QUOTE]

Ja też, bo w schronie nikt go nie będzie długo trzymał :-(. Wiemy jak jest, a poza tym taki biedak tam sam nie da rady.
Dzisiaj wpłacam za dwa miesiące, więc może ktoś jeszcze tak zrobi i uda się wyciągnąć go szybciutko, a deklaracje zbierzemy w międzyczasie.

Posted

Dziękuje za zaproszenie na wątek.
Żeby tylko udało się go szybciutko wyciągnąć ze schronu.......żeby nie było za póżno.....
Deklaruję 10 zł miesięcznie,a jutro wpłacę za 2 miesiące żeby mógł jak najszybciej pojechać do hotelu.

Posted

[quote name='ela40']ok deklaruje jeszcze wplate na kwiecien i maj po 20 zl[/QUOTE]

Dziękuję, myślę, że to dobry pomysł, chociaż mój.......i nie wypada samej się chwalić :evil_lol:

Posted

Ja obiecalam bazarek... ale chodze na nocki do pracy i sie nei wyrabiam ... Ciuchy na bazarek wlasnie wsadzilam do pralki... jak wyschan tyo zrobie... Ale widze ze na 1 miesiac macie wiec juz sie tak nie pali :) Jak tylko powstanie bazarek to dam znac.

Posted

tak puma prosimy bardzo - bo przeciez to dziadek i pewnie bez wizyty u weta się nie obędzie i na to w sumie idą wpłaty jednorazowe na leki i weta, mam nadzieję, że nie będzie potrzebował jakiegoś ekstra leczenia.

Posted

[quote name='mamamuminka']Dziękuje za zaproszenie na wątek.
Żeby tylko udało się go szybciutko wyciągnąć ze schronu.......żeby nie było za póżno.....
Deklaruję 10 zł miesięcznie,a jutro wpłacę za 2 miesiące żeby mógł jak najszybciej pojechać do hotelu.

No i ja jestem...
Mogę tylko zadeklarować 10 zł. miesięcznie. Przykro mi, nie dam rady więcej...:shake:
Muszę zacząć spisywać i zliczać te deklaracje, bo nim się ocknę to w barchanowych majtach będę tylko przed monitorem siedzieć.:evil_lol::roll:

Posted

[quote name='GoskaGoska']mari23 juz jest w 1 poście nr konta - chyba, ze ktos potrzebuje ulicę to proszę dawać znać[/QUOTE]

rzeczywiście jest!
... i to całkiem "znajomy" nr... :)
już robię przelew i stałe zlecenie dla maluszka ślicznego...