Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czerda! Jesteś wielka!

Powtarzam się ;)

deklaracja stała :
Amensalizm 10zł
Eva2406 10zł
a.piurek 10 zł
aga-zuzanna 10 zł
AnnaA 10 zł
mari23 10 zł
Havanka 15 zł
czerda 25 zł

Jednorazowa ;
Ulka1108 30zł
Naten 30 zł
ela40 50 zł

[SIZE="5"]Mamy już 100 zł deklaracji stałych!
Potrzebujemy jeszcze 150!

Nie zapominajcie o łysolku:

http://www.dogomania.pl/threads/179762-Senior-12lat-typ-owczarek-czuje-siAE-gorzej-zbieramy-na-cito-350zA-na-DT-HELP

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powysyłałam nr konta- jeśli ktoś nie dostał proszę krzyczeć :)
Jest tez podany w razie czego w 1 poście.
Havanko wątek właśnie jest reklamowany, dlatego weszło tylko cudnych cioteczek i mamy 100zł deklaracji - ja już wyciągałam psiaki i zbierałam na nie pieniążki - obecnie to niestety 4 pies , który ma być na mnie -a jedynie 1 pies ma deklaracje, nie mogę sobie pozwolić, ze piesek jechał bez większość deklaracji, bo już pozostałe pieski ich nie mają na stałe.
niestety moje doświadczenia są takie, jak pies jest bezpieczny to zmniejsza się nim zainteresowanie zaś deklaracje nie dochodzą żadne, więc dobrze gdyby się udało jednak te deklaracje dozbierać - bo najzwyczajniej w świecie nie będę miała z czego płacić, a nie będę przez kikou świeci oczami :(

Posted

Jak chyba większość z nas, co chwilę obiecuję sobie, że już nie wejdę na nowe wątki, a jak wejdę to tylko żeby przeczytać... Mam 7 psiaków na stałych deklaracjach. Tak sobie pomyślałam, że w zasadzie kolejny nie zrobi już chyba większej różnicy :) Dopiszcie kochani też moją deklaracje 10 zł

Posted

Gosia dziękuję za zaproszenie:-)
Trzeba Dziadzia dać do kikou,
Deklaruję 20 zł miesięcznie.

Z pozdrowieniami dla Wszystkich i dla Pań z okazji Święta Kobiet:Rose::Rose::Rose: