xmartix Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 nie mogę wysłać pw z danymi bo masz zapchaną skrzynkę Quote
Niuni&Pupi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 xmartix napisał(a):nie mogę wysłać pw z danymi bo masz zapchaną skrzynkę :( Wybacz, nie zauważyłam, szkrzynka wyczyszczona, poproszę dane do przelewu ;) Quote
Niuni&Pupi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ponawiam prośbę o numer konta do przelewu, zrobiłam juz miejsce w skrzynce :) Quote
Niuni&Pupi Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Niuni&Pupi napisał(a):Ponawiam prośbę o numer konta do przelewu, zrobiłam juz miejsce w skrzynce :) Ponownie ponawiam prośbę o dane do przelewu. Pieniążki dla Fabia czekają... Quote
xmartix Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 doszła wpłata od Mruczki 25 zł,. dziekujemy:) Kikou jak Fabio? Quote
Niuni&Pupi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Dziś przelałam 100zł z bazarku dla Fabia. Pozdrawiam psiaka i cioteczki. Quote
xmartix Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 doszły wpłaty od Niuni 100 zł i Margo 60 zł :) dziękujemy już edytuję rozliczenia Quote
xmartix Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 dzwoniłam do KIkou, Fabio odszedł :( odmawiał jedzenia już całkowicie, wetka od 2 tyg mówiła żeby mu ukrócić już, bo za dużo nie jadł, ale był na kroplówkach i Ringerze i polepszyło mu się, ale tylko na chwilę :-(:-(:-( Fabio zostawił trochę pieniędzy co myślicie o zwróceniu za leczenie Kikou (i tak tylko za leki - 90 zł) a resztę o przeznaczenie na dwa pieski, które znalazły schronienie także u KIkou sunia Zbrojeniówka http://www.dogomania.pl/threads/204755-!!!Nadziana-na-druty-cudem-prze%C5%BCy%C5%82a!!!!Potrzebne-DEKLARACJE!!! sunia która zderzyła się z pociągiem http://www.dogomania.pl/threads/205023-!!!Prze%C5%BCy%C5%82a-zderzenie-z-poci%C4%85giem!Pilnie-potrzebny-DS-lub-DT!!!! ta pierwsza potrzebuje deklaracje a ta druga jedzie do Kasi za darmo.. a wiemy jak to jest, potrzeba pieniędzy mimo wszystko, aby Kikou mogła przyjmować kolejne psiaki wspomóżcie sunie Quote
AnnaA Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Przykro mi, że się spożniłam ze swoim groszem. Oczywiście pomóżcie innej biedzie. Quote
koelka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 A myślałam, że zobaczę go jeszcze na zdjęciach:( Biegaj za TM. Quote
mari23 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 :( :( :( żegnaj, śliczny piesku [*] jeśli chodzi o moją skromną wpłatę - oczywiście, że niech zostanie u kikou na inne biedy, choćby Maję, którą sama u Kasi umieściłam... Quote
holly101 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 :(:(:(:( strasznie przykre.... Trzymaj się Kikou, na pewno też to mocno przeżywasz... Quote
monika083 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [FONT=Georgia]Zapłacz[/FONT][FONT=Georgia] Kiedy odejdzie, Jeśli cię serce zaboli, Że to o wiele za wcześnie Choć może i z Bożej woli. Zapłacz Bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze Lecz niech uwierzą wierzący, Że on nie odszedł na zawsze. Zapłacz Kiedy odejdzie, Uroń łzę jedną i drugą, I.. przestań Nim słońce wzejdzie, Bo on nie odszedł na długo. Potem Rozglądnij się w koło Ale nie w górę Patrz nisko I.. może wystarczy zawołać, On może być już tu blisko... A jeśli ktoś mi zarzuci, Że świat widzę w krzywym lusterku, To ja powtórzę: On wróci Choć może i w innym futerku.. [/FONT][FONT=Georgia]Franciszek Klimek –autor[/FONT] Quote
Niuni&Pupi Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Nie wierzę :( Strasznie mi przykro. Bądź szczęśliwy za TM kochany piesku ['] Ps. oCzywiście niech pieniążki idą na wspomniany przez Ciebie cel. Quote
Marta666 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Fabio :( Kikou możesz być z siebie dumna,że Dziadzio dożył u Ciebie swoich ostatnich dni,a nie w schronisku :calus: Ja nie mam nic przeciwko,aby pieniądze ze skarpety Dziadzia zostały przekazane dla innych podopiecznych Kikou. Quote
Agnieszka103 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Również nie mam nic przeciwko,aby pieniądze ze skarpety Dziadzia zostały przekazane dla innych podopiecznych Kikou. Kikou - dziękuję za opiekę nad Fabiem. Ostatni swój czas przeżył otoczony miłością, a to jest bezcenne... Quote
xmartix Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 dziękuję dziewczyny, wpłacę Kikou jeżeli chcecie przenieść swoje deklaracje to napiszcie proszę na wybranych wątkach piesków co są u Kikou i do osoby prowadzącej tam finanse, do mnie już nie wpłacajcie bo się namiesz Quote
wojtuś Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ten rok, który Fabio spędził u Kikou, był na pewno wspaniały dla Niego, razem w grupie z innymi Psiakami, na trawie, na słoneczku. Żegnaj Psiaku i bądź szczęśliwy w Psim Niebie. Quote
ela40 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Zaglądam do Fabia a tu taka przykra wiadomość.:(((((( Quote
Recommended Posts