malakosa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Hej jestem tu od niedawna i postanowiłam się przedstawić:) Mam na imie Malwina mieszkam w UK i od 2 tygodzni jestem właścicielką pieknej "blondyneczki" rasy Staffordshire Bull terrier. Noa ma 9 tygodni i urodziła sie 2 stycznia 2010. Jest bardzo leniwa najchętniej przespała by cały dzień. Nie lubi zimna(śniegu deszczu itp.) Lubi się przytulać i być w centrum zainteresowania. Nie odstepuje mnie na krok i traktuje jak swoją mamę:) Hmm co tu jeszcze mozna dopisać może to JEST MOIM WYMARZONYM PSIACZKIEM Quote
wejherstaff Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ojjjj ta ja czekam na zdjęcia :) dużo zdjęć ;) Gratulacje wymarzonej blondyneczki :D , uwielbiam takie ;) Quote
kasia_1982 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Witamy na forum, ja tak samo czekam na zdjecia, duzo, duzo, duzo zdjec ;) Quote
malakosa Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Jak tylko będe mogła dodac zdjecia to napewno dodam Quote
wejherstaff Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 malakosa napisał(a):Jak tylko będe mogła dodac zdjecia to napewno dodam Co tam słychać u Blondyneczki :razz: :loveu::loveu: Quote
malakosa Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Witamy ponownie i odrazu przepraszamy za nieobecność. Nousia ma się dobrze kawał kobity z niej teraz, dodała bym zdjecia ale nie mam pojecia co się dzieje z dogo że za nic nie moge ich dodać, jeszcze popróbuje. A wracając do mojej psinki nauczyłam ją kilku komend w sumie przez przypadek w zabawie Reaguje na SIAD,DAJ GŁOS, ZOSTAW i moja ulubiona DAJ BUZI:) Quote
kasia_1982 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 zdjecia prosze;) najlepiej dzisiaj bo od jutra jestem poza zasiegiem ;) jak chcesz wyslij zdjecia na mojego maila kasia_sas@wp.pl to wstawie je za Ciebie ;) Quote
kasia_1982 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Dostalam twoje zdjecia, suczka super. Niestety teraz nie uda mi sie ich wstawic, jestesmy w tej chwili na wakacjach i nie mam dostepu do komputera, tylko ten w telefonie mojego TZa, ale obiecuje ze po wakacjach od razu je wstawie. Quote
kasia_1982 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 tak jak obiecałam wstaw9am zdjęcia ślicznej stfrfikowej blondynki ;) Quote
kasia_1982 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 i ciąg dalszy fotek ps w nnym temacie pytałaś się o rozbierzność w wielkosci staffików. Odpisałam tam ale nie wiem czy tam zajrzałaś więc piszę i tu. Wzorcowy staffik ma mieć max 41cm w kłębie. Jednak dziwne zasady panujące w UK dopuszczają do rozrodu każdego psa czy sukę niezależnie od osiągnięć wystawowych. Potomstwo pary posiadającej rodowód ale np posiadającej wadę dyskwlifikującą w Polsce (zły zgryz, kolor,wielkośc) będze również posiadało rodowód. Tu nie ma czegos takiego jak prawa hodowlane, przegląd miotu. Nawet pies wygladający jak amstaff może posiadać rodowód psa rasy staffordshire bull terrier, być dalej rozmnażany a co za tym jego potomstwo coraz bardziej różne od wzorca. Oby to się wkrótce zmieniło... Quote
malakosa Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 dziekuje za wstawienie zdjęc mojej blondi wybieramy się wlasnie na dłuższy spacerek bo taka śliczna pogoda Quote
kasia_1982 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Mam kolejną porcję fotek, prawda że Noa jest śliczna - biała jak śnieg :loveu: Quote
wejherstaff Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ależ ona jest śliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
malakosa Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Dzieki bardzo za pomoc:) Właśnie jesteśmy na wakacjach w PL Noa bardzo dobrze zniosła podróż samochodem , praktycznie cały czas spała Mam nadzieje ze wakacje nam sie udadza:) P.S po wakacjach nowa dostawa zdjątek Quote
kasia_1982 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 zazdroszcze wakcji w Polsce ;) bawcie sié tam dobrze i czekamy na duuuuzo nowych fotek ;) Quote
wejherstaff Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='malakosa'] P.S po wakacjach nowa dostawa zdjątek[/QUOTE] Już się nie mogę doczekać ;) Quote
malakosa Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Przepraszam za opóźnienia ale 2 tygodznie temu urodził nam się synek i jesteśmy świerzo upieczonymi rodzicami wiec sami rozumieniecie że nie mam za bardzo czasu aby robić zdjecia Nousi, jak tylko się ogarne to cos wyśle napewno P.S Nousia dostała pierwszą cieczkę ( na szczęście tydzień przed narodzinami małego) Teraz to już duża pannica. Dobrze przybiera na wadze i jest troszkę zazdrosna o synka ale to nic dziwnego skoro była i jest moim oczkiem w głowie. :) Quote
wejherstaff Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 malakosa napisał(a):Przepraszam za opóźnienia ale 2 tygodznie temu urodził nam się synek i jesteśmy świerzo upieczonymi rodzicami Gratulacje !!! :Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts