Borówka16 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Kumiko napisał(a):Przedłużyłam Kajtusiowi Allegro o kolejne 14 dni. Świetnie :) Kajtuś jest Ci na pewno wdzięczny :loveu: Niestety ,nie mam żadnego odzewu z ogłoszeń :-( Quote
Kumiko Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 zrobiłam też ogłoszenia na gratce - postaram się znaleźć chwilę i porobić jeszcze inne ogłoszenia. Niestety rozłożyłam się na grypę i głowa mi pęka :shake: Quote
Borówka16 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Kumiko napisał(a):zrobiłam też ogłoszenia na gratce - postaram się znaleźć chwilę i porobić jeszcze inne ogłoszenia. Niestety rozłożyłam się na grypę i głowa mi pęka :shake: To odpoczywaj i zdrowiej kochana ! :) Quote
Kumiko Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Przedłużyłam allegro czarno-białym kurdoopelkom. Quote
Koma Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Łódzcy wolontariusze- pomózcie :) Szukam szczeniaka który wyrośnie na małego psa, najlepiej gdyby to była suczka. Znajdzie się taki w schronisku? ;) Quote
Kumiko Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Jak umieścić w ogłoszeniu na Allegro foty psiaków używając adresu zdjęcia ze str schroniska? Jakie znaki powinnam wpisać przed i po adresie zdjęcia, żeby się wyświetliło? Do tej pory lokowałam je na innym serwerze, ale może jest prostsza metoda... Quote
Borówka16 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Koma']Łódzcy wolontariusze- pomózcie :) Szukam szczeniaka który wyrośnie na małego psa, najlepiej gdyby to była suczka. Znajdzie się taki w schronisku? ;) Jasne ,że się znajdzie ;) Ja nie jestem na wolontariacie w łódzkim schronie ,tylko psiakom domków pomagam szukać. Wolontariuszką jestem w Przytulisku w Głownie. Mamy tam teraz taką super suczkę. Oto ona : Skusisz się na nią ? :) Quote
Borówka16 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Kumiko napisał(a):Jak umieścić w ogłoszeniu na Allegro foty psiaków używając adresu zdjęcia ze str schroniska? Jakie znaki powinnam wpisać przed i po adresie zdjęcia, żeby się wyświetliło? Do tej pory lokowałam je na innym serwerze, ale może jest prostsza metoda... Nie mam pojęcia... Ja wogóle allegro nie umiem robić :( Quote
Koma Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Borówka ona jest rewelacyjna! :) Przekażę zdjęcia koledze bo to dla niego jest poszukiwana sunia, dzięki :) W jakim jest mniej więcej wieku? I jak myślisz jak duża urośnie? Bo koledze zależy żeby psiak był możliwie najmniejszy. Malutka przebywa w schronisku w Głownie tak? Quote
Borówka16 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Koma napisał(a):Borówka ona jest rewelacyjna! :) Przekażę zdjęcia koledze bo to dla niego jest poszukiwana sunia, dzięki :) W jakim jest mniej więcej wieku? I jak myślisz jak duża urośnie? Bo koledze zależy żeby psiak był możliwie najmniejszy. Malutka przebywa w schronisku w Głownie tak? Mała będzie niewielkiej wielkości ,takiej mało-średniej :D Ogólnie ona jest super :) Tak , jest w Głownie- z transportem do Łodzi nie ma kłopotu ;) Quote
Kumiko Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Poniżej link do bazarku, z którego dochód przeznaczę na Allegro dla łódzkich kurdoopelków ze schroniska. Serdecznie zapraszam! Będę też wdzięczna za podnoszenie! http://www.dogomania.pl/threads/192684-Ciuchy-quiosque-benetton-carry-bi%C5%BCu-na-og%C5%82oszenia-schroniskowe-do30.09 Quote
Kumiko Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Cioteczki! Mam aż 354,00PLN :loveu::loveu::loveu: (z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/192684-ROZLICZAMY!Ciuchy-bi%C5%BCu-na-og%C5%82oszenia-schroniskowe-do30.09?p=15363951#post15363951 ) Chcę je przeznaczyć na Allegro - mój TZ ma tam konto. Może ktoś mógłby napisać jakieś teksty do ogłoszeń? Czekam na propozycje. Quote
Borówka16 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='Kumiko']Cioteczki! Mam aż 354,00PLN :loveu::loveu::loveu: (z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/192684-ROZLICZAMY!Ciuchy-bi%C5%BCu-na-og%C5%82oszenia-schroniskowe-do30.09?p=15363951#post15363951 ) Chcę je przeznaczyć na Allegro - mój TZ ma tam konto. Może ktoś mógłby napisać jakieś teksty do ogłoszeń? Czekam na propozycje. Kumiko - suuuper :loveu: Z tego co na tą chwilę wiem to ogłoszeń potrzebuje Mini - zaraz napiszę jakiś tekst. Suńka została oddana do schronu przed dogomaniaczkę , Marychę35 , gdyż jej sunia atakowała maleństwo. Quote
Marycha35 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 boróweczko dziekuje za pamięć, tak tak, bardzo proszę o pomoc dla Mini, bo ta bida cały czas w schronie siedzi:( Quote
Borówka16 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 MINI Nagłówek : MINI - młoda mikrosuczka pilnie szuka domku ! Tekst : MINI - to urocze , jeszcze psie dziecko ( ok.6-cio miesięczne ) już spotkała krzywda z rąk człowieka... Została porzucona i gdyby nie jedna z dogomaniaczek zapewne zginęłaby pod kołami jakiegoś z samochodów lub umarła śmiercią głodową. Niestety wzięta do domu została pogryziona przez jej prywatną sunię. Dogomaniaczka z bólem serce oddała psią kupkę nieszczęścia do łódzkiego schroniska. Tam Mini jest już jakiś czas i źle się tam czuje. Ma bardzo , bardzo znikome szanse na dom jako jedna z tego tysiąca. Suczka jest śliczna , łagodniutka , uwielbia dzieci i inne zwierzęta. Jak na jej młody wiek przystało jest pogodna oraz pełna życia. Mini jest na prawdę kieszonkowych rozmiarów - waży zaledwie 3-4 kg. Bardzo prosimy o dobry dom dla Mini , ona nie zasługuje na życie schroniskowego ,zapomnianego psa ! Proszę nie kontaktowac się ze schroniskiem w sprawie Mini , kontakt poniżej : Marysia kom. 507 73 12 73 Quote
Borówka16 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Kumiko , a czy zrobiłabyś allegro stareńkiemu mikropsiakowi przebywającego w TDT i pilnie szukającemu DS ? Chodzi mi o Fuksia z mojego banerka z napisem : "proszę weź mnie do domu". Quote
sylwiaso Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Borówka16 napisał(a):Kumiko , a czy zrobiłabyś allegro stareńkiemu mikropsiakowi przebywającego w TDT i pilnie szukającemu DS ? Chodzi mi o Fuksia z mojego banerka z napisem : "proszę weź mnie do domu".Boróweczko,Kumiko!Tylko Wam dziękować za ten wątek!!! :laola: Quote
Marycha35 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ludziki jesteście kochani! Musi coś drgnąć w sprawie maluszków, buzi! Quote
Recommended Posts