Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kumiko napisał(a):
Przedłużyłam Kajtusiowi Allegro o kolejne 14 dni.

Świetnie :)
Kajtuś jest Ci na pewno wdzięczny :loveu:
Niestety ,nie mam żadnego odzewu z ogłoszeń :-(

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zrobiłam też ogłoszenia na gratce - postaram się znaleźć chwilę i porobić jeszcze inne ogłoszenia. Niestety rozłożyłam się na grypę i głowa mi pęka :shake:

Posted

Kumiko napisał(a):
zrobiłam też ogłoszenia na gratce - postaram się znaleźć chwilę i porobić jeszcze inne ogłoszenia. Niestety rozłożyłam się na grypę i głowa mi pęka :shake:

To odpoczywaj i zdrowiej kochana ! :)

Posted

Łódzcy wolontariusze- pomózcie :) Szukam szczeniaka który wyrośnie na małego psa, najlepiej gdyby to była suczka. Znajdzie się taki w schronisku? ;)

Posted

Jak umieścić w ogłoszeniu na Allegro foty psiaków używając adresu zdjęcia ze str schroniska? Jakie znaki powinnam wpisać przed i po adresie zdjęcia, żeby się wyświetliło? Do tej pory lokowałam je na innym serwerze, ale może jest prostsza metoda...

Posted

[quote name='Koma']Łódzcy wolontariusze- pomózcie :) Szukam szczeniaka który wyrośnie na małego psa, najlepiej gdyby to była suczka. Znajdzie się taki w schronisku? ;)
Jasne ,że się znajdzie ;)
Ja nie jestem na wolontariacie w łódzkim schronie ,tylko psiakom domków pomagam szukać.
Wolontariuszką jestem w Przytulisku w Głownie.
Mamy tam teraz taką super suczkę.
Oto ona :

Skusisz się na nią ? :)

Posted

Kumiko napisał(a):
Jak umieścić w ogłoszeniu na Allegro foty psiaków używając adresu zdjęcia ze str schroniska? Jakie znaki powinnam wpisać przed i po adresie zdjęcia, żeby się wyświetliło? Do tej pory lokowałam je na innym serwerze, ale może jest prostsza metoda...

Nie mam pojęcia...
Ja wogóle allegro nie umiem robić :(

Posted

Borówka ona jest rewelacyjna! :) Przekażę zdjęcia koledze bo to dla niego jest poszukiwana sunia, dzięki :) W jakim jest mniej więcej wieku? I jak myślisz jak duża urośnie? Bo koledze zależy żeby psiak był możliwie najmniejszy. Malutka przebywa w schronisku w Głownie tak?

Posted

Koma napisał(a):
Borówka ona jest rewelacyjna! :) Przekażę zdjęcia koledze bo to dla niego jest poszukiwana sunia, dzięki :) W jakim jest mniej więcej wieku? I jak myślisz jak duża urośnie? Bo koledze zależy żeby psiak był możliwie najmniejszy. Malutka przebywa w schronisku w Głownie tak?

Mała będzie niewielkiej wielkości ,takiej mało-średniej :D
Ogólnie ona jest super :)
Tak , jest w Głownie- z transportem do Łodzi nie ma kłopotu ;)

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Kumiko']Cioteczki! Mam aż 354,00PLN :loveu::loveu::loveu: (z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/192684-ROZLICZAMY!Ciuchy-bi%C5%BCu-na-og%C5%82oszenia-schroniskowe-do30.09?p=15363951#post15363951 ) Chcę je przeznaczyć na Allegro - mój TZ ma tam konto. Może ktoś mógłby napisać jakieś teksty do ogłoszeń? Czekam na propozycje.
Kumiko - suuuper :loveu:
Z tego co na tą chwilę wiem to ogłoszeń potrzebuje Mini - zaraz napiszę jakiś tekst.
Suńka została oddana do schronu przed dogomaniaczkę , Marychę35 , gdyż jej sunia atakowała maleństwo.

Posted

MINI

Nagłówek : MINI - młoda mikrosuczka pilnie szuka domku !
Tekst :

MINI - to urocze , jeszcze psie dziecko ( ok.6-cio miesięczne ) już spotkała krzywda z rąk człowieka...
Została porzucona i gdyby nie jedna z dogomaniaczek zapewne zginęłaby pod kołami jakiegoś z samochodów lub umarła śmiercią głodową.
Niestety wzięta do domu została pogryziona przez jej prywatną sunię.
Dogomaniaczka z bólem serce oddała psią kupkę nieszczęścia do łódzkiego schroniska.
Tam Mini jest już jakiś czas i źle się tam czuje.
Ma bardzo , bardzo znikome szanse na dom jako jedna z tego tysiąca.
Suczka jest śliczna , łagodniutka , uwielbia dzieci i inne zwierzęta.
Jak na jej młody wiek przystało jest pogodna oraz pełna życia.
Mini jest na prawdę kieszonkowych rozmiarów - waży zaledwie 3-4 kg.
Bardzo prosimy o dobry dom dla Mini , ona nie zasługuje na życie schroniskowego ,zapomnianego psa !
Proszę nie kontaktowac się ze schroniskiem w sprawie Mini , kontakt poniżej :
Marysia
kom. 507 73 12 73

Posted

Kumiko , a czy zrobiłabyś allegro stareńkiemu mikropsiakowi przebywającego w TDT i pilnie szukającemu DS ?
Chodzi mi o Fuksia z mojego banerka z napisem : "proszę weź mnie do domu".

Posted

Borówka16 napisał(a):
Kumiko , a czy zrobiłabyś allegro stareńkiemu mikropsiakowi przebywającego w TDT i pilnie szukającemu DS ?
Chodzi mi o Fuksia z mojego banerka z napisem : "proszę weź mnie do domu".
Boróweczko,Kumiko!Tylko Wam dziękować za ten wątek!!! :laola: