Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może jest jakaś szansa, że ktoś zrobi lepsze fotki Kajtusiowi? Te na stronie schroniska nie są najlepsze... A tak poza tym: gdzie najlepiej zamieścić odpłatnie ogłoszenia?

Posted

Kumiko napisał(a):
A może jest jakaś szansa, że ktoś zrobi lepsze fotki Kajtusiowi? Te na stronie schroniska nie są najlepsze... A tak poza tym: gdzie najlepiej zamieścić odpłatnie ogłoszenia?

Według mnie na allegro ,tam wiele osób wchodzi.
Ja jutro łapię koty ,w sobotę też.
Kto bywa w schronie ,a może Aśka25 i Ania i Kajber ?

Posted

Borówka16 napisał(a):
Według mnie na allegro ,tam wiele osób wchodzi.
Ja jutro łapię koty ,w sobotę też.
Kto bywa w schronie ,a może Aśka25 i Ania i Kajber ?

Bede we wtorek w schronie, sprobuje zrobic mu lepsze fotki

Posted

b_b napisał(a):
Bede we wtorek w schronie, sprobuje zrobic mu lepsze fotki

To by było super - fotki Kajtusia i Nobla na stronie schronu są mocno nieaktualne bo były robione tuż po przybyciu naszych kawalerów do schronu, gdyby udało się zrobić jakieś bardziej twarzowe aktualne fotki, mogę zrobić chłopakom allegro - mój TZ ma tam konto. Jakie są zasady ogłaszania piesków na allegro? Pytałam TZ-a ale nie wie, bo robi tam tylko zakupy...

Posted

Robię drugi bazarek na nasze łódzkie maluszki - część fotek już zrobiona. Bardzo chciałabym jeszcze porobić ogłoszenia Pipi i Modelowi. Uważam, że najlepiej zacząć od psiaków, które są w schronie najdłużej... Dziś w pracy pomyślę nad treścią ogłoszeń dla Kajtusia i Nobla.

Posted

Kajtuś 151 i Nobel 798 maja juz aktualne fotki, sa na stronie schroniska, oczywiscie mozna je wykorzystac do ogloszen. Niestety Katusiowi nie udalo sie zrobic lepszych zdjec, wiec musi wystarczyc to.

Posted

b_b napisał(a):
Kajtuś 151 i Nobel 798 maja juz aktualne fotki, sa na stronie schroniska, oczywiscie mozna je wykorzystac do ogloszen. Niestety Katusiowi nie udalo sie zrobic lepszych zdjec, wiec musi wystarczyc to.

Spoko - fotki są super. Już zlukałam! Kajtuś i Nobel wyglądają na nich dosyć mężnie - a jakiego są wzrostu? Do połowy łydki, czy wyżej? Trudno z fotek zgadnąć dokładne gabaryty psiaków. Może da się porównać wielkością do jakiejś rasy? Mam już text o Kajtusiu. Jutro sklecę coś o Nobelku i zamieszczam ogłoszenia. Jeszcze tylko pytanie: czy w ogłoszeniu mam odsyłać chętnych do schroniska, czy do któregoś z wolontariuszy zajmujących się psami? Jeśli to drugie, to poproszę jakiś kontakt mailowy.

Posted

[quote name='Borówka16']Zmień kontakt ,bo na schron raczej się nia daje.
Tam nikt psów po imieniu nie kojarzy :(
Podaj mój mail : leksia16@gazeta.pl

Wprowadziłam stosowne zmiany w treści ogłoszenia. Czy zawsze mam podawać ten adres robiąc naszym kurdoopelkom Allegro?

Pozwolę sobie jeszcze zaprosić w ostatnim dniu na bazarek ciuszkowy na ogłoszenia:
http://www.dogomania.pl/threads/183802-%C5%BCakiet-szorty-sp%C3%B3dnice-bluzki-na-og%C5%82oszenia-dzi%C5%9B-ostatni-dzie%C5%84!