estote Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 pies i suka amstaff pies 2 lata suczka 3,5 zaszczepione toruń, możliwość dowozu 506 202 932, paulintar@o2.pl chwilę temu dostałam telefon od dotychczasowego opiekuna psów. w kwietniu wyjeżdża za granicę i nie może zabrać ich ze sobą, bo przespał fakt, że potrzebny jest półroczny okres kwarantanny. nie stać go na hotelowanie psów. szukamy dla nich nowych domów. narazie nie wiem wiele, tylko tyle, że wychowywały się z dziećmi, że są bardzo łagodne i dobre. więcej informacji i zdjęcia jutro proszę o pomoc Quote
Wala2006 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 A może ogłoszenia dla psiaków? O ile to jeszcze aktualne... Tylko żeby dobrze trafiły gdzie nie będą brane na waliki i do rozmnarzania :( Quote
estote Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 opiekun psów już się do mnie nie odezwał.... nie wiem dlaczego. nie mam pojęcia co dzieje się z tymi psami. Quote
Recommended Posts