Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja na razie porobiłam kilka ogłoszeń i allegro zrobię, bo lolka mnei poprosiła, nie ma czasu w tym tygodniu, na razie cisza... ale zastój pewnie jak wszędzie.
Info z hotelu ma lolka, Beata chyba w niedzielę była, ale ja wczoraj we w-wiu urzędowałam i nie miałyśmy jak porozmawiać.

Posted

a rozkreca sie chłopak :)........szczerze mówiąc na początku trochę się obawiałam, że to taki pies alien, niepotrzebujący zbytnio człowieka ....ale ku mej radości psiak potrzebował chwili aby załapać do czego ludzie służą :) i teraz już nie ma opcji aby kogoś ignorował , jest wręcz odwrotnie....on uwielbia towarzystwo ludzi jak i pieszczochy....niestety nadal siura i koopa u siebie

nikt nie dzwonił w jego sprawie....nikt zupełnie :(

Posted

a ja mam foty Ślimaka. Komisyjnie doszłyśmy do wniosku, ze wygląda lepiej niż na żywo;) Jak ogarnę wszystko to Wam pokażę przystojniaka, fachowo stawał i pozował, ale to zasługa Kasi. Jest rzeczywiście mniejszy niż owczarek, ja go nie poznałam...

Posted

przystojniak nasz, siedzi w małym boksie zewnętrznym z kumplem z nowego przyjęcia. ślimak kulturalnie chodzi na smyczy, jest grzeczny. Kasia ma o nim większa wiedzę, bo ja latałam na około i zdjęcia robiłam, a ona go wygłaskała:)
większy format zdjęć mogę przesłac na maila.

Posted

Madzia, co do tego uśmiechu, to nie jestem pewna:razz:ale jeśli ma pomóc....Madziu podam Ci maila do Anett, prześlij jej proszę zdjęcia w pełnym rozmiarze i Matyldę też jeśli możesz;) maila wysyłam na Twoją pocztę.

Posted

anett napisał(a):
Świetne zdjęcia a Ślimak jest cuuudny:loveu:

Anett, zdjęcia na Twojej poczcie już są, trochę musiałam pomniejszyc, bo nie chciały przejść, chyba dobre będą?
A Ślimaczek nie dość,że śliczny to jeszcze grzeczny:)

Posted

Shawnee napisał(a):
Hey magda,
masz lp, chip i wiek od niego?
To wesme jego na naza internetowa strona

Kierownik mi podesle dzisiaj, on ma około 4 lat, miałam od Beaty ten numer, ale zapisałam na kartce i chyba posiałam... Wszyscy sa pod wrażeniem zdjęć, bo Ślimoczek w boksie niczym ise nie wyróżnia, bez naszej pomocy nie ma szans, bo jest jednym z wielu.

Posted

Nowe ogłoszenia Ślimaczka: