Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co, że długa :) Bedzie miło bo do nowego domku :) Słuchajcie jeśli chodzi o koszta transportu to nestety ok 200zł ponieważ na jednym baku zrobie ok 300 - 320 km do bielsobiałej jest coś ponad 400 - jak tankuje do pełna płacę 80-85zł. Może wyjść pomiędzy 170-200zł.

Posted

Anka, nie ma sprawy z kosztami, pokrywam koszty z własnej puli, bo żadnej zbiórki dla Nitki nie robiliśmy. Chyba, że ktoś jeszcze ma chęć złożyć się na paliwo?!
Do soboty jeszcze się zobaczymy i ustalimy wszystkie szczegóły.

Posted

Dorothy dziękujemy za przeprowadzenie wizyty i relację. Przepraszam, że się nie odezwaliśmy. Ktoś z nas to zrobi.
Ani dziękuję za transport. Wieczorem edytuję tytuł aby szukać mimo wszystko wsparcia finansowego.

Posted

Cajus nie ma problemu, jestem tu zagladam i czuwam, w razie jakichkolwiek potrzeb w tej sprawie jestem zawsze do dyspozycji i moge kontaktowac sie z Pania Teresa i pomoc.

Posted

Newsy: ostatnio Nitka miała kaszel i był podawany antybiotyk, w schronisku niestety Jej zdrowie zostało nieco nadwątlone, ale sytuacja jest opanowana i Nitka ma się nieźle.
Przed wyjazdem będą przycięte za długie pazurki, ale malować już nie będziemy ;)

Posted

Nitka została wczoraj ponownie odrobaczona.
Pazurki już zadbane.
Trochę nosek obdarty, ale długi i ciekawski Nitka wtyka za mocno w okratowanie boksu. Zagoi się prędko w domowych pieleszach.
:)

Posted

Nitka już ma swoją wyprawkę :)
smyczka, miseczka, kocyś i psie ciasteczka na drogę.
Niech suńka dożyje swoich dni w spokoju i pod troskliwym okiem nowej Opiekunki.

Posted

Duże dzięki Skarpecie za wsparcie finansowe!!

Dorothy również dziekuję z góry za odwiedziny u naszej poczciwej Niteczki :)

Pozostało mi życzyć szczęśliwej podróży bez przygód i sensacji całej toruńskiej załodze :)
Do zobaczenia wkrótce na miejscu.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Dziękujemy Jamniczej Skarpecie. Transport to koszty paliwa. Około 200 zł. Dziękujemy za każdą kwotę.

Podajcie prosze konto.
Niteczka otrzyma wsparcie na transport w kwocie 100zł.

Posted

Dziękujemy bardzo Jamniczej Skarpecie. Ja teraz nie mogę. Będę mógł dopiero wieczorem.
Jestem ciekaw jak mija podróż. Napiszę i zobaczymy czy będą wieści.

Posted

Danka, to super zastrzyk finansowy. Ogromne dzięki.
Koszty transportu pokryliśmy z prywatnych środków, więc możemy podać jedynie prywatne konto.
Czy to OK?