Dorothy Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 eech ze zdjec nic nie wyszlo, ale wizyta sie odbyla. Niteczka faktycznie wyglada lepiej, zachowuje sie tez bardziej otwarcie. Dostala leki dzis na serduszko, za dwa tygodnie bedziemy planowac zabieg. Wmiedzyczasie podjade do pani teresy na herbatke i zrobie foty. Ponoc Nitka mieszka na kanapie z mlodymi pieskami , spia razem , ponoc zawlokla na kanape juz trzeci koc :-D jak ona to robi na tych krotkich lapkach?? Quote
Cajus JB Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Dziś powinienem uzupełnić wątek. Jakie są koszta wczorajszej wizyty? Quote
Isadora7 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ja podtrzymuje swoja deklaracje, jestem na bieżaco na wątku. Quote
ilon_n Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jakby to powiedziała moja babcia : "zorgowna" kobieta z Nitki :D trzeci kocyk - no, no - lubi wygody i ciepełko Niech nabiera kolorków i ciała, bo zwłaszcza tego drugiego za wiele nie było. Toruńskie pozdrowienia dla Nitki i Pani Teresy Quote
Dorothy Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 oj niewiele, naprawde, widzialam takie tluste parówy ze szok, widzialam normalne, ale Nitka zdecydowanie nalezy do tych chudych... przy czym teraz oczka jej swieca i wyglada na zadowolona z zycia. Cala wczorajsza wizyte domagala sie spedzic na raczkach u panci a nie na stole zabiegowym, i... spedzila :-D ona to sobie umie Pania wychowac, widze juz kto tu rządzi :-) dostane mailem informacje z podsumowaniem za Niteczke to zaraz Wam dam znac. Quote
Dorothy Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 za Nitkę rachunek łączny z badaniami krwi i lekarstwami 150 zlotych na dzis. CAJUS JB jak dostane na konto fundacyjne to zaraz place do lecznicy przelewem. Wsystkie rozliczenia sa jawne i beda umieszczane tylko nie w 1 poscie bo nie jest moj :-( nie wiem gdzie. Na koniec miesiaca bedzie faktura z lecznicy gdybyscie chcieli zobaczyc to wkleje. Quote
Cajus JB Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Dzięki Dorothy za info. Możesz wkleić normalnie w każdy bieżący post. Znajdę i umieszczę na pierwszej stronie. Faktury możemy wkleić jak ktoś poprosi. Chyba że chcecie aby były? Na pewno będę w jednym miejscu i do pokazania w każdej chwili. Quote
ilon_n Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dorothy napisał(a):... ona to sobie umie Pania wychowac, widze juz kto tu rządzi :-) dostane mailem informacje z podsumowaniem za Niteczke to zaraz Wam dam znac. Jamniki już takie wredne są i chyba za to są takie kochane ;) Moja (dawniej) Sonia też rządziła otoczeniem, żeby nie rzec terroryzowała. Nie wiedząc czemu obrała akurat mnie za swoją jedyną pańcię do słuchania a resztę rozbrajająco ignorowała doprowadzając ich do stanu kompletnej bezsilności. Dzięki Dorothy za Twoją pomoc i informacje. Quote
__Lara Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ilon_n napisał(a):Jamniki już takie wredne są i chyba za to są takie kochane ;) Moja (dawniej) Sonia też rządziła otoczeniem, żeby nie rzec terroryzowała. Nie wiedząc czemu obrała akurat mnie za swoją jedyną pańcię do słuchania a resztę rozbrajająco ignorowała doprowadzając ich do stanu kompletnej bezsilności. Dzięki Dorothy za Twoją pomoc i informacje. Ja myślę, że jamniki nie są wredne, tylko mają po prostu silną "osobowość" ;) i nie nadają się dla mięczaków. ;) Quote
ilon_n Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Melduję, że doszła wpłata na moje konto z Jamniczej Skarpety (200pln), za którą bardzo dziękujemy! Dorothy, czy przelew na konto fundacyjne jest już możliwy?? Quote
Dorothy Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 oczywiscie ze mozliwy, poprosze :-) konto na banerku w podpisie lub na stronie do ktorej przekierowuje baner Quote
Isadora7 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Dorothy napisał(a):one maja psiobowość :-D świetne określenie :) chyba słownik zacznę tworzyć. Dla Greven ongiś zostałam Jamniczymi Bojówkami. Nawet narysowałam wtedy jakis banerek w panterce. ilon_n napisał(a):Melduję, że doszła wpłata na moje konto z Jamniczej Skarpety (200pln), za którą bardzo dziękujemy! Dorothy, czy przelew na konto fundacyjne jest już możliwy?? Super na pewno się przyda Nitce. Czyli "lejemy" na konto fundacyjne. Quote
Dorothy Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 no to polewajcie :-D obiecalam przelew do lecznicy :) Quote
ilon_n Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Właśnie rozmawiałam z Szefową naszego schroniska miejskiego, która także wesprze leczenie Nitki :klacz: Dorothy, przesłałam jej dane Twojego konta fundacyjnego, więc pieniądze od niej wpłyną bezpośrednio do Ciebie. Quote
Dorothy Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 dziekuje Wam bardzo, kochani wczoraj dzwonila Pani Teresa z zaproszeniem na kawe i sesje zdjeciowa, ja niestety mialam potworna migrene a dzis bylam na pogrzebie jestem zupelnie skolowana :-) Quote
Cajus JB Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Przepraszam za nieobecność. Już jestem. Quote
ilon_n Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Nitusia, jak serducho?? Wzmacnia się? - mam nadzieję.. Quote
Saphira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Zaglądamy i o zdrowie starszej suni pytamy;) Quote
ilon_n Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Nitka pewnie wzmacnia serduszko .. ale czekamy na jakieś info .. Quote
Dorothy Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 juz sie melduje po nieobecnosci rozmawialam w sprawie Niteczki, ma sie coraz lepiej, troszke przytyla,jest zwawa i zadomowiona, na noclegi wybrala lozeczko pani, za dnia urzeduje na sofie z psami, a szczegolna opieka otoczyla najmarniejszego z mlodych pieskow, i zajmuje sie nim jak zastepcza mama...:-) co tez napewno korzystnie wplywa na jej samopoczucie :-) leki na serce sie skonczyly i pani zadzwonila zeby umowic termin, prosilam zeby ustalila go z lecznica i dala mi znac. Przypuszczam ze w tym tygodniu to bedzie, wszystkiego sie dowiem i napisze. Jak troche odwale zaleglosci pojade obfotografowac Nitke, dostalam zaproszenie na wizyte :-) Quote
Recommended Posts