J.G Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Sędzia Pani Ana Beatriz Knoll. [SIZE=2]Stawka ilościowa. Psy: Klasa młodzieży-2. Klasa pośrednia-1. Klasa otwarta-2. Klasa championów-1. Suki: Klasa młodzieży-5. Klasa pośrednia-3. Klasa otwarta-1. Klasa championów-1. Piękna stawka 16 przedstawicieli rasy,trzymam za wszystkich kciuki. Quote
Magi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ulla, moje ogromne Gratulacje !!!!!!!!!! , ja trzymalam za ciebie wczoraj Kciuki:-) ja bedziesz miaja troche czasu, prosze podaj pelne Wyniki Quote
Karma Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Pani sędzia z Brazyli jest hodowcą pomeranianów. Quote
Karma Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Na wystawę do Katowic pan Cernohorsky przywiózł również córkę JJ i Zanae Lvi Domov ,jest to moje czeska wnuczka i pół siostra mojej Tabia Lvi Domov Quote
Karma Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Na Grupie .Nie wiem dlaczego za każdym razem te zdjęcia pojawiają się w innej formie. Quote
Karma Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 To ja Maggie trzymam za Ciebie kciuki jutro i jak by przyjechała Ingrid Gunn to poproszę o jakieś zdjęcie mojego holenderskiego wnuka . Quote
Magi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ingrid bedzie, jak przywiezie syna JJ'a to go sfotkuje. Quote
Neutralka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No i skoro nie było Filonka na wystawie, to nikt nie zamieścił wyników oceny. Ja też nie, bo nie zapisywałam i nie chciałabym się pomylić. Więc tu rysuje się prośba do Penci, która była na ringu i być może pamięta zwycięzców klas, a może nawet i wszystkie lokaty. Penciu, prosimy, napisz pozostałe wyniki, bo na razie wiadomy jest tylko BOB!! Quote
Pencia2 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Gratuluję wszystkim wystawcom i wygranym.Mamy w Polsce bardzo piękne psy,było bardzo przyjemnie na nie patrzeć,wyniki wcześniej pewnie będą na stronie oddziału,bo mój katalog z lokatami będę miała dopiero w poniedziałek. Quote
kayli Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Witam.-Moge sie podpisac pod Penci wypowiedzia,ze macie w Polsce piekne psy. Dzisiaj wystawialam mojego pomeranianka (w Norwegii) w juniorach-pies jest kupiony w Polsce.Ja bylam po raz pierwszy w zyciu na wystawie psow.Moj Miro zajal 3 miejsce na 10 juniorow-byl z nich najmlodszy.Kilka dni temu skonczyl 9 m-cy.Ja jestem przeszczesliwa,bo nie liczylam na tak wysoka lokate.Sedzia byl z Portugali-nazywal sie:Ramalho Diogo. Gratuluje serdecznie wszystkim zwyciezcom i wystawcom,wynikow uzyskanych w Katowicach-moje uklony!!!! Quote
Karma Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Kayli składam Ci gratulację ,jestem bardzo dumna z Twojego polskiego przedstawiciela w Skandynawii .Szczególnie Ci gratuluję ,że odważyłaś się po raz pierwszy wziąć udział w wystawie i tak Swietnie Wam poszło . Quote
Karma Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jestem dumna z polskiego przedstawiciela w Skandynawi i przesyłam Kayli taki słodki uśmiech. Quote
kayli Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dziekuje Karmo-i malutkiemu Skandynawowi tez-za ten slodki usmiech.Pozdrawiam Quote
J.G Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Wielkie serdeczne gratulację dla ZWYCIĘZCY RASYi Zwycięzców poszczególnych klas. kayli gratuluję bardzo serdecznie udanego debiutu wystawowego. Quote
kayli Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dziekuje Jacku bardzo,bardzo serdecznie.Pozdrawiam. Quote
Imparato Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Gratulacje dla zwycięzców a Tobie Ula i Adamowi bardzo dziękuję ,że mogłam pojechać razem z Wami,było wspaniale. Jesteście fantastyczni. Quote
Karma Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dziękuję bardzo . W większym i udanym towarzystwie zawsze milej podróżować . Quote
Karma Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Oczywiście chodzi mi Teresko o miłe Twoje towarzystwo. Quote
Recommended Posts