Kara. Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Wiesz jakbym miała czytać wszystkie wątki na dogo w których ktoś komuś coś zarzuca i o coś oskarża to moja doba miałaby 48 godzin.Oceniam ludzi swoją własną miarką.Albo kogoś polubię albo nie.I dotychczas tylko raz się pomyliłam. Quote
HebaNova Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 trzeba jeszcze spyutac samej zainteresowanej, czy sie zgodzi, ??? Mosii, czekamy na odpowiedz :loveu: Quote
schroniskoJozefow Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Mamy herosika :multi: Na twoim miejscu mossi nie bylabym taka skromna...Wiadomo,ze wiekszosc dogomaniakow (poza niektorymi totalnymi pomylkami ale nie chce rzucac nazwisk:angryy: :angryy: :angryy: ) zasluguje przynajmneij na 1000000000 takich tytulow, ale coz... Nie ma az tylu gazet:eviltong: :eviltong: :eviltong: W kazdym razie ciesze sie, bo sie niestety obwialam reakcji typu ,,nei am rownych i rowniejszych"... A o wszystkim bede sznownych panstwa dogomnastwa informowac:eviltong: p.s. HebaNova: cute fotka :razz: Quote
mosii Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 jak mozna cos zrobic dla psiaków w ten sposób to robimy!!!! Quote
HebaNova Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 p.s. HebaNova: cute fotka dzieki :) Hebanek akurat sobie ziewanko urządził :scream_3: ;) no to teraz tylko trzeba pisac ten artykuł i trzymać kciuki :multi: Quote
schroniskoJozefow Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 jeszce jedno pytanko potrzebuje tzw ,,osoby trzeciej", ktorej opinia tez musi byc w tym wszystkim zawarta. Najlepiej,z eby znala mossi prawie od podszewki i np. przeprowadzila z nia jakies skuteczne akcje. Ktos ie pisze?? Quote
Tigraa Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Super:multi: mosii bedzie wspanialym Herosem.Ta dziewczyna tyle robi dla psiakow i to fizycznie robi,dla mnie ona jest wzorem. Quote
Recommended Posts