Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz nie mają czasu chyba, ale na moje oko psiak nie poszedłby byle gdzie.
A z resztą, czy to ast albo husky...to tylko Bongo:/
Wolontariusz chyba jechac nie moze, bo jest ochrona danych osobowych osoby która adoptowała psa...

• 1 month later...
Posted

Jest problem z robieniem wizyt poadopcyjnych. Nie ma kto. Czasem adopcji jest dużo w ciągu miesiąca , pracowników trzech, a wolontariuszom nie wolno - ochrona danych osobowych. Dlatego wolimy przez Dogo, tu jest wizyta przed i po. Pies idzie na indywidualną umowe. Na pewno jednak interesujemy sie losem kazdego psiaka bo ludzie są różni niestety.

Posted

Niestety, ale sie znów wypowiem.
z tego co wiem, na umowie adopcyjnej ze schronu jest napisane, że jzk ma prawo do sprawdzania warunków trzymania psa, jak i odebrania go jesli psiak jest trzymany w złych warunkach itp itd. Tak sie dobrze dogadujecie razem, a żadna nie może jechac na wizyte.Jak sie chce ponoć, to sie wszystko może, skoro to czyjas pasja. Toż po co, skoro to kundelek niewydarzony. A moze do Katowic go adoptowali,to zrozumię ze faktycznie za daleko. To macie rację,nie ma po co zakładac wątków. Gledził mi ktos kiedys o odpowiedzialnosci za wątek i psa. Dziękuję.
Jedno sie uczy, drugie sie robi.