przeszlus Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ojj nie pamiętam nazwy tego preparatu,jak wrucisz od weta to napisz co ci dał!!!!!!!! A ja jak bede w chacie to ci napisze co to jest :p Quote
Roni_STS Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 przeszlus napisał(a):Ojj nie pamiętam nazwy tego preparatu,jak wrucisz od weta to napisz co ci dał!!!!!!!! A ja jak bede w chacie to ci napisze co to jest :p sprawa juz dawno rozwiazana ;) ale nie pamietam nazwy ;/ Quote
kasia_owczarzak Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Roni_STS']Pomozcie mi prosze... od piątku wyciągam Jokerowi po 15 kleszczy dziennie... Jutro jade do Weta coś kupić nie wiem czy ona bedzie miała to co polecicie ale może bedzie miała... A sprawdzone srodki napewno mi sie przydadzą. Pisze w tym temacie bo napewno jest mase takich i trudno byloby sie zdecydowac w ktorym napisac... Pomocy. Proponuję FRONLINe. Nie wiem jak się to pisze dokładnie ale wymawia się FRONTLAIN. Tylko jak coś, to kup zielony. Jest drogi ale działa przez 3 miesiące na kleszcze. A jak chcesz coś tańszego ale krócej działającego, to weź FIPREX. Działa do 2 miesięcy na kleszcze. Oba preparaty to w kroplach. www.czina.pl Quote
Roni_STS Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 wiem ze obroża jest firmy Efipro tzn taki Pasek ;P a kropelki firmy Bayer a dokladnej nazy nie pamietam cos na "Co..." Quote
sunshine Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Się facet wymoczył:D http://img196.imageshack.us/img196/1688/dsc00039fj.jpg Jaki szczęśliwy z tym badylem hyhy Quote
kasia_owczarzak Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 :loveu::loveu::loveu: Jest cudny :loveu::loveu::loveu: www.czina.pl Quote
Roni_STS Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Bijesz się? :D Aparat zle ustawiony dlatego taka data :P Quote
kasia_owczarzak Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Tylko jedno zdjęcie :placz: www.czina.pl Quote
Recommended Posts