simbik Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Dziś po 15 Tigra jedzie ze mną do lecznicy na ocenę stanu zdrowia, a później prosto do domku tymczasowego. Quote
Zu Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Tigra, sprawuj no się grzecznie w domku tymczasowym!!!! a my czekamy na wieści Quote
simbik Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 No i Tigra już u nas w domku :multi: . Relację zdam trochę później, bo narazie idę karmić dziewczyny. Quote
koduchaben Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 simbik napisał(a):No i Tigra już u nas w domku :multi: . Relację zdam trochę później, bo narazie idę karmić dziewczyny. :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Rose::Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::calus::calus::calus::calus::buzi::buzi::buzi::sweetCyb: Quote
Zu Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 simbik napisał(a):No i Tigra już u nas w domku :multi: . Relację zdam trochę później, bo narazie idę karmić dziewczyny. to znaczy, że Ty nie zostałaś zjedzona i to jest dobry znak!!!! czekam na szczegółową relację Quote
simbik Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Nie jest źle, dziewczyny się na siebie nie rzuciły. Jedynie Tigra powarkuje na Opkę, ale to raczej normalne po dłuższym pobycie w boksie z innymi psami. Zjadły razem w kuchni, każda w swoim rogu, bez awantur. Opcia to najgrzeczniejsza dziewczynka nawet nie warkneła, jak Tigra pije wodę z jej miski i wylizywała pustą po jedzeniu. Jak szłam po Tigrę, to pan był bardzo zdziwiony, że idę do tego boksu, bo tam jak stwierdził są tylko stare psy :angryy: . Tigra jest w kiepskim stanie. W wekend z Bunią miałyśmy wrażenie, że wygląda lepiej. Narazie miała pobraną krew i ogólne oględziny. Ma opuchnięte łapy z wyraźnymi odleżynami, mocno przekrwione oczy i jest chudzieńka. Dziś tak jak w wekend leżał poza budą zwinięta w kłębek. Jest bardzo ufna do ludzi, łasi się machając ogonkiem. Podobnie zachowywała się do zwierząt w lecznicy. Narazie tyle, bo Opcia domaga się długiego spacerku. Quote
Bodziulka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 To my prosimy jeszcze o foteczki dziewczynek :p Quote
simbik Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Foteczki będą niestety dopiero w niedzielę, bo nie udało mi się na dziś pożyczyć aparatu. Tymczasem super wieści: wyniki badań krwi wyszły nadzwyczaj dobrze jak na psa po schronisku i w tym wieku:multi: . Quote
Imbirka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Strasznie się cieszę :multi: i trzymam :kciuki: :kciuki: za dziewczynki Quote
Zu Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Tigra, sprawuj no się dobrze w nocy i nie rozrabiaj!!!!:mad: Quote
Zu Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Tigrunia, przyznaj się co zmalowałaś w nocy???????? Poobgryzałaś Pani palce tak ze nie może pisać na klawiaturze?????????????:mad: Quote
simbik Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Dziewczyny spały nad wyraz spokojnie, a aktualnie uskuteczniają żebraninę o śniadanie Igora (oczywiście swoje już zjadły w tempie błyskawicy). Jest naprawdę o.k.. Czasem Tigra warknie na Opkę i tyle. Do tego stopnia, że Tigra wygrzebała ogryzek z kostki Opki i go zawzięcie ciućkała, bez specjalnych protestów Opki. Po twoich doświadczeniach Zu myślałam, że Tigra będzie dużo spała. Natomiast ona jest całkiem żwawa i cały czas się interesuję co się wokół dzieje - nawet to, oprócz ząbków świadczy, że jest młodsza niż ją oceniali. W noc był zupełny spokój, tylko Opka jak spałam wpakowała mi się do łóżka, pewnie w celu udowodnienia, że to ona jest tu panią na włościach :evil_lol: . Quote
Bodziulka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 No proszę jakie fajne wieści :loveu: Super, że dziewczyny się dogadały ;) Tigra jest dużo młodsza od Buby, więc nie musi odpoczywać za całe życie ;) Quote
Recommended Posts