Kluska4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Czy ktoś pamięta jeszcze moją Tigrę :roll: W marcu miną 2 lata od kiedy jest z nimi, a dopiero od kilku miesięcy możemy oglądać takie widoki ... tzn. panienki śpiące razem - bardzo nas to cieszy :lol: Quote
simbik Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Ale słodko razem wyglądają :loveu:. Oczywiście że pamiętamy :multi:... i przyznam, że się troszkę przestraszyłam :oops: jak zobaczyłam nowy post, czy się coś aby nie stało. A tu miła niespodzianka :lol:. Nam wczoraj stukneły 2 latka od czasu jak przywieźliśmy Opkę :cool3:. Quote
Kluska4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To gratulacje :loveu: Tigra na szczęście ma się bardzo dobrze. Co prawda głucha jak pień :evil_lol:, ale daje radę. Na spacerach trzyma się blisko, więc nie ma problemu :lol: Quote
e.v.a Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 stanowczo za mało fot:eviltong: witanko:multi: Quote
Kluska4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Śpiąca Królewna ;) ... zmęczona tym ciągłym fotografowaniem :cool3: Quote
Kluska4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Witam, witam :p Nota bene dawno Was nie widziałam ... coś się kamuflujecie w tej waszej Łodzi :cool3: Quote
Bodziulka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 2 lata? :crazyeye: Już? Wow, ale te psy się szybko starzeją, dobrze, że po nas tego nie widać ;) Quote
Kluska4 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Tigra zasnęła ... :-( Od marca walczyliśmy z rakiem ... nie udało się. Była z nami 3 lata, 3 miesiące i 2 dni. Tigerku, bardzo nam Ciebie brak :-( Quote
simbik Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Niestety dopiero dziś zauważyłam tą informację :shake:. Strasznie mi smutno, że Tigrusia odeszła :-(. To był wyjątkowy psiak i razem z mężem uważamy, że był to najwspanialszy pies który był u nas na domku tymczasowym. Gdybym jeszcze kiedyś chciała adoptować psa to chciałabym właśnie żeby to była taka Tigra. Chciałam Wam jeszcze raz podziękować za to, że daliście jej ten mały kawałek "ziemskiego nieba" na stare lata. Quote
Kluska4 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Tak, Tigra naprawdę była wyjątkowa. Wciąż nie możemy pogodzić się z jej odejściem :-( Kluska też wyraźnie posmutniała - choć początki były trudne, dopiero teraz widać jak bardzo przywiązała się do Tigry.... A podziękowania należą się przede wszystkim Wam, bo gdyby nie Wy, Tigra nigdy by do nas nie trafiła :roll: W tamte wakacje jeszcze wszystko było dobrze ... A to jedne z ostatnich zdjęć Quote
Recommended Posts