Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bokserka została już pokazana w innych wątkach, ale ze względu na jej wiek i stan ma małe szanse na adopcję i myślę, że łatwiej będzie zdziałać dla niej coś więcej w osobnym temacie.
Żeby nie była bezimienna nazwałam ją Tigra. Ma 8 lat (najpierw określono ją na 12) i przebywa w łódzkim schronisku. To zdjęcia z poprzednich wątków:

Myślałam, że uda mi się ją wziąć na domek tymczasowy, jednak obecnie jest to nie możliwe. Jutro będę miała więcej informacji na jej temat.

W domku tymczasowym:
-Tigra na allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=92037964
- wychudzona, z odleżynami, ale wyniki badań krwi całkiem poprawne, no i całkiem żwawa dziewczynka interesująca się żywo otoczeniem
- napewno mieszkała w domu, mimo początkowego rozwolnienia, ani razu nie załatwiła się w domu
- łagodna, mieszka z sunią
- ufna i garnąca się do człowieka, raczej nikt jej nie skrzywdził, to Opka (mój psiak po przejściach) boji się ruchu ręki czy podniesionego głosu, Tigra na coś takiego nie reaguje
-bez problemu można jej zabrać miskę czy kość, włożyć do gardła tabletkę
-na dzisiejszym spacerku próbowała nawet brykać jak Opka (tylko jest jeszcze słaba po tym ciągłym leżeniu w schronisku)
[SIZE="6"]23.03 TIGRA JUŻ W NOWYM DOMKU U kluska4
-fotki z domku tymczasowego:

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może uda nam się dowiedzieć czegoś więcej i jakieś fotki zrobić jeżeli nam ją z boksu wyprowadzą:oops:
Sama nie wiem czy to nie ze szkodą dla niej będzie
Zobaczymy na miejscu .W kartę to napewno zajżymy.
Może jakiś miłośnik bokserów podaruje jej serce i kącik do spania we własnym domu?
Suni już chyba dużo życia nie zostało...
Spieszmy jej z pomocą:-(

Posted

do góry!!!! może ktoś cię pokocha...
LUDZIE BŁAGAM NIE POZWÓLMY JEJ UMRZEĆ W SCHRONISKU, jej zostało mało czasu, napewno nie jest kłopotliwa, potrzebuje tylko ciepłego kącika żeby tam dożyć spokojnie swoich dni...to przecież tak niewiele...

Posted

Bokserce bardzo potrzebny jest domek. Ona ciągle siedzi w budzie, kompletnie nie wychodzi na zewnątrz. Ma bradzo smutne oczy i w ogóle zachowuje się jakby świat już dla niej przestał istnieć a nadzieja na poprawe psiego losu odeszła razem z jej panem.
Możecie podawać do mnie namiary m-staniszewska@neostrada.pl lub 606-48-48-06

Posted

Podnoszę do góry to niezwykłe stworzenie - niech ktoś się zlituje, nie pozwólmy na jej umieranie w schroniksu przez najbliższych kilka lat... :-(

Posted

nie pozwólmy biednej spędzić ostatnich jej dni w schronisku!!!!:-(
pilnie potrzebny domek tymczasowy na ten krótki czas, który suni jeszcze pozostał!!!

Posted

Mam trochę dobrych wieści. Po pierwsze Tigra ma około 7-8 lat a nie 12 :multi: . Przypuszczalnie jest nawet młodsza niż jej koleżanka która ma rzekomo 8 lat. Nie ma zmian nowotworowych. Dziś nie leżała w budzie i nawet trochę łaziła. Jak dobrze pójdzie w piątek zabieram ją do siebie na odchuchanie, a potem sterylizacje. W międzyczasie rozpoczynam szukanie domku na stałe. Za chwilę wrzucę nowe zdjęcia.

Posted

:multi: :multi: To tak jak z wiekiem Bubu buło ;) na oko wyglądał na staruszka, ale ząbeczki ma piękniusie ;)

Czekam na foteczki :loveu: I brawa dla Simbik za domek tymczasowy :Rose:

Posted

Tigra jest w schronisku już od 12.11.05, czyli kawał czasu. W karcie ma wpisane tylko zmiany skórne (grzybicze). A oto jak się dzisiaj prezentowała:

a tu ze swoją towarzyszką (już wizualnie widać, że od niej starszą)

Posted

boksiedwa napisał(a):
Biedna starowinka. Qurcze żeby moje nie były takie małpy :placz: ale nawet nie mam co próbować

w tym rzecz, że ona wcale nie taka starowinka jak sie okazało!!!