Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Teosia nic nowego się nie wydarzyło.Mieszka w hoteliku wraz z trzema kolegami, chodzi do pobliskiego parku na spacery,wykłóca się o codzienną porcję pieszczot. Było kilka pytań o niego ale nic z nich nie wyszło, dwa domki odrzuciłyśmy po wizytach przedadopcyjnych, dwa nie wyraziły zgody na podpisanie umowy.Teoś czeka ...

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Teoś jest nadal u nas, nikt o niego nie pyta...
Robi się z niego coraz większa przylepa, do tego jest zazdrosny.Wczoraj w hoteliku miałam do wygłaskania kilka psiaków, kiedy zostawiłam Teosia by pogłaskać Keksika, zaczął się taki wielki lament, że musiałam natychmiast wrócić do przytulania Teosia, tak się wydzierał.
On zwyczajnie chce miec kogoś tylko dla siebie...

Posted

jola od jadzi-ojej jakiego ma pecha ten jamnisiowaty kawaler.
Moze dla przypomnienia nalezaloby dokladnie opisac psiaczka ,zeby teraz adopcja wypadla na 99% i piesek trafil do odpowiednich odpowiedzialnych opiekunow.Wiem ,gdyz sama mialam jamnika 18 lat i mam ciagle tez jamniki ,jamnik to cudowne sa istotki o zroznicowanych charakterach i charakterkach.wazny jest dokladny opies charakteru ,jak to jest z jego instynktem lowieckim ,czy mozna go zwolnic ze smyczy, czy akceptuje koty,jest posluszny ,czy uparty,czy moze zostac pare godzin sam w domu,czy duzo szczeka,jak to jest z pokonywaniem schodow,ile ma teraz lat,czy jest kastrowany,jak to jest z dziecmi i mezczyznami,czy goni za motocylami ,autami ,czy rowerami ,czy jest dominujacy ,zazdrosnyitd
Te informacje ulatwia adopcje.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Z Teosiem bez zmian.W najbliższym czasie wybieramy się na czyszczenie teosiowych ząbków bo mały zakład kamieniarski nam się wyszykował...:)
Teoś jest ogłaszany ale cóż z tego, chętnych do adopcji jak na lekarstwo a i ci się wykruszają gdy informuję, że psiak może na spacerki tylko na smyczy wychodzić bo mały wędrowniczek z niego. I tak sobie Teoś czeka aż znajdzie się ten, kto zrozumie, że ważniejsze jest, że może pies będzie na tej smyczy mniej szczęśliwy ale będzie bezpieczny...