Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Dawno mnie u Teosia nie było ... Irenka, lepiej bym tego nie ujęła ;) Quote
Isadora7 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 polubek napisał(a):mnie też dawno nie było. co u teosia? Też jestem ciekawa :) Quote
jola od jadzi Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 U Teosia nic nowego się nie wydarzyło.Mieszka w hoteliku wraz z trzema kolegami, chodzi do pobliskiego parku na spacery,wykłóca się o codzienną porcję pieszczot. Było kilka pytań o niego ale nic z nich nie wyszło, dwa domki odrzuciłyśmy po wizytach przedadopcyjnych, dwa nie wyraziły zgody na podpisanie umowy.Teoś czeka ... Quote
jola od jadzi Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Teoś czeka dalej, jest ogłaszany ale jak na razie cisza... Quote
ewatonieja Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 no i gdzie ten wiosenny przełom w adopcjach? chyba jest przereklamowany :( Quote
jola od jadzi Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 ja się obawiam, że to już letni, wakacyjny przełom... Quote
UMilki Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Czemu tu taka cisza? Czy Teoś znalazł dom? Co u niego słychać? Quote
Isadora7 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 UMilki napisał(a):Czemu tu taka cisza? Czy Teoś znalazł dom? Co u niego słychać? dzięki ze sie odezwałaś, ile jak się naszukałam tego wątku Quote
jola od jadzi Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Teoś jest nadal u nas, nikt o niego nie pyta... Robi się z niego coraz większa przylepa, do tego jest zazdrosny.Wczoraj w hoteliku miałam do wygłaskania kilka psiaków, kiedy zostawiłam Teosia by pogłaskać Keksika, zaczął się taki wielki lament, że musiałam natychmiast wrócić do przytulania Teosia, tak się wydzierał. On zwyczajnie chce miec kogoś tylko dla siebie... Quote
xxxx52 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 jola od jadzi-ojej jakiego ma pecha ten jamnisiowaty kawaler. Moze dla przypomnienia nalezaloby dokladnie opisac psiaczka ,zeby teraz adopcja wypadla na 99% i piesek trafil do odpowiednich odpowiedzialnych opiekunow.Wiem ,gdyz sama mialam jamnika 18 lat i mam ciagle tez jamniki ,jamnik to cudowne sa istotki o zroznicowanych charakterach i charakterkach.wazny jest dokladny opies charakteru ,jak to jest z jego instynktem lowieckim ,czy mozna go zwolnic ze smyczy, czy akceptuje koty,jest posluszny ,czy uparty,czy moze zostac pare godzin sam w domu,czy duzo szczeka,jak to jest z pokonywaniem schodow,ile ma teraz lat,czy jest kastrowany,jak to jest z dziecmi i mezczyznami,czy goni za motocylami ,autami ,czy rowerami ,czy jest dominujacy ,zazdrosnyitd Te informacje ulatwia adopcje. Quote
jotpeg Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 przypomne Teosia, bo frekwencja na watku haniebna :( Quote
__Lara Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 __Lara napisał(a):A on ma sporo ogłoszeń? To ja się powtórzę. Quote
polubek Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 oj nie taka haniebna polubek wrócił z urlopu i jest już na swoim kompie więc będzie częściej zaglądać Quote
danka1234 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 co u Teosia? bardzo długo nie ma tu zadnych wiesci. Quote
ewatonieja Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Teoś uroczy niesamowicie aż dziwne, że nadal bez domu :( Quote
ewatonieja Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 wstawiłam Teosia tutaj: http://jamniki.eadopcje.org/do_adopcji Quote
Isadora7 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='ewatonieja']wstawiłam Teosia tutaj: http://jamniki.eadopcje.org/do_adopcji Dzięki za wstawienie, teraz go już nie zgubię Quote
__Lara Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Teoś dalej w dt? Może jakiś dobry tekst do ogłoszeń by się przydał. Quote
ewatonieja Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 oto gdzie można natknąć się na Teosiowe zdjęcie http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,8795278,Akcja__Gazety__i_TV_TOYA__Pomozmy_zwierzakom_na_zime.html Quote
yunona Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Co słychać u Teosia? Bardzo długo nikt nic nie pisał, czy wiadomo co się dzieje z psiakiem? Quote
jola od jadzi Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Z Teosiem bez zmian.W najbliższym czasie wybieramy się na czyszczenie teosiowych ząbków bo mały zakład kamieniarski nam się wyszykował...:) Teoś jest ogłaszany ale cóż z tego, chętnych do adopcji jak na lekarstwo a i ci się wykruszają gdy informuję, że psiak może na spacerki tylko na smyczy wychodzić bo mały wędrowniczek z niego. I tak sobie Teoś czeka aż znajdzie się ten, kto zrozumie, że ważniejsze jest, że może pies będzie na tej smyczy mniej szczęśliwy ale będzie bezpieczny... Quote
ewatonieja Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 mój chodzi na smyczy i jest szczęśliwy :) też mi powód do zaniechania adopcji Quote
Recommended Posts