Wunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='majqa']Dobranockujemy Teośka![/QUOTE] Foty były? Quote
majqa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Przecieee nie dziś miały być. ;-) Będą, będą, najpóźniej w czwartek. Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='majqa']Przecieee nie dziś miały być. ;-) Będą, będą, najpóźniej w czwartek.[/QUOTE] olć ... coś zmiksowałam ... Quote
polubek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 zaglądam do maluszka co u niego. przepraszam że jestem z doskoku ale nie mam za dużo czasu. gdyby była potrzeba pomocy w jakichkolwiek ogłoszeniach proszę o info na pw. nie zawsze mam czas zajrzeć na wszystkie wątki a pw jak to pw. samo się przypomni Quote
Hotel KADIF Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='majqa']Dobranockujemy Teośka! A co to ciocia majga tak wcześnie "dobranockuje" Teośka? Przecież nie sypia w ogóle, mogłaby zadobronackować o 2-giej w nocy....:eviltong::evil_lol: A tak na poważnie, codziennie jestem na wątku chociaż nie piszę. I mocno trzymam kciuki żeby psinek wreszcie znalazł swoja ludzką przystań. Już dosyć przeżył! :shake: Quote
idusiek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 to tak jak nasz Sed, znaleziony w schronie po roku, bo Pani zaszła w ciąże i rodzina kazała wywieżć :( boszz, dajecie mi karabin będe strzelać do ludzi :( Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Teoś wygląda zupełnie tak samo jak panicz Cioci mmd :D jota w jotę :D Quote
majqa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Żeby można było jeszcze odzyskać spokój w sprawie Skubiego... Quote
jola od jadzi Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Ja też czekam na zdjęcia Teosia...Mam nadzieję, że jutro już będą i Katya je wstawi szybciutko... A Teoś czuje się bardzo dobrze, jest grzeczny i naprawdę nie sprawia nawet najmniejszego problemu. Tylko domku(prawdziwego) mu trzeba... Quote
jola od jadzi Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 A w sprawie Skubiego Nika milczy nadal. Chyba nawet ślad po niej zaginął, nie widac jej na żadnym wątku... Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 no, dokładnie ... nawet do Gapcia nie zajrzała :shake: Quote
jola od jadzi Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Przejęłaś Wuniu wątek więc nie ma zmartwienia... Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 no wiem, ale na psa się obraziła? Przecież to ona go znalazła ... Quote
majqa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 jola od jadzi napisał(a): (...) Chyba nawet ślad po niej zaginął, nie widac jej na żadnym wątku... ... na wątkach nie... ;) Quote
jola od jadzi Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 I oby jej pomoc na tym tylko się kończyła... Quote
majqa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Joluś, wejdź na sek. na gg. Aha, czy czekamy jeszcze z tekstem i ogłoszeniami, czy już coś kombinować? Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 tak końcowo wracając do Niki, kiedyś słyszałam jak ktoś mądry powiedział, że ignoruje się rzeczy ważne i te, które chce się unieważnić ... Quote
Recommended Posts