yunona Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='ewatonieja']mój chodzi na smyczy i jest szczęśliwy :) też mi powód do zaniechania adopcji Wiesz, że są różni ludzie, którzy zasadniczych rzeczy nie rozumieją. Jest wręcz obowiązek wyprowadzania psów na smyczy ale Polacy to naród taki, że jak ma być tak to ja zrobię inaczej. Teoś chyba dobrze miałby w domu z ogrodem dobrze ogrodzonym, żeby nie próbował ucieczki , musowo adresatka (czip też) a przede wszystkim dać mu miłość to może nie będzie chciał nawiewać. Mój Harutek (też po kilku nieudanych adopcjach bo agresiw) jest u mnie od 2 lat, czasem ma jazdy i warkoli, ale swoje przeszedł i ma prawo być takim nerwuskiem choć bardzo staram się, żeby tak nie było, na spacerkach wręcz ogląda się gdzie jestem i bardzo się pilnuje jak puszczę luzem. Teoś znajdzie domek, lepiej czekać cierpliwie, bo ta właściwa osoba na pewno się odezwie. Tylko czy ma jamniorek allegro i jakieś ogłoszenia? ( oczywiście oprócz gazety łódzkiej) Quote
jofracy Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Znalazłam wątek Teosia i dołączam do pytania Yunony :) Quote
jola od jadzi Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Wybaczcie, powinnam dawno napisać... Teoś od września wyleguje się na kanapie w swoim(wreszcie) domu. Pokazał swój jamniczy charakter owinąwszy sobie Panią wokół łapki. Teoś wymaga i ma. Pani kocha go bardzo a Teoś to wykorzystuje i rządzi w domu. Mały ciałkiem a wielki duchem. Teoś rozbójnik... Quote
yunona Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Bardzo się cieszę, że Teoś ma domeczek i pańcię, która go kocha.:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts