majqa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wunia napisał(a):A Niki dalej milczy? Pewno jest w trakcie długotrwałej wizyty poadopcyjnej u Skubiego. Quote
__Lara Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jestem u pięknego jamniorka, widziałam chyba jego allegro, dotarłam z majqowego banerka ;) Piękny jest, ach, chętnie bym mu dała dom, ale jeszcze 7 miesięcy.... do nowego domu... Quote
__Lara Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='majqa']Oj, to gratuluję Larciu!!! :-) :D dzięki :D Przeczytałam o co chodzi w jego historii, podejście byłych właścicieli rozbrajające.... ech........... Moi rodzice ostatnio byli na imieninach ciotki, była jej znajoma, ciotki, która swojej własnej córce wiecie co zrobiła? nie cierpi zwierząt, więc wypuściła jej kota, kot uciekł... (sama nie pozwalała jej mieć zwierząt jak z nimi mieszkała, jak się wyprowadziła - córka - to widać,że mamusia nadal "panuje"). córka strasznie rozpaczała.... co się dzieje z tymi ludźmi??? Jedni, wspaniali, tacy jak Talcott, odchodzą (:placz::placz::placz::placz:), inni zaś zachowują się gorzej niż prymitywi.... Quote
majqa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='__Lara'](...) co się dzieje z tymi ludźmi??? (...) Gdybyż na to pytanie istniała tylko jedna odpowiedź... Quote
jola od jadzi Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 A Teoś nadal czeka na odpowiedzialnego właściciela, który da mu miłość i zaopiekuje sie nim nie pozwalając, by psiak samodzielnie wędrował ulicami Łodzi... Quote
__Lara Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 jola od jadzi napisał(a):A Teoś nadal czeka na odpowiedzialnego właściciela, który da mu miłość i zaopiekuje sie nim nie pozwalając, by psiak samodzielnie wędrował ulicami Łodzi... Ludzie, taki pies i domu nie ma..... Quote
majqa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Szczęście chadza różnym ścieżkami. Widać jeszcze omija Teosia łukiem. Quote
Kar0la Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 majqa napisał(a):Szczęście chadza różnym ścieżkami. Widać jeszcze omija Teosia łukiem. Do niego też się wreszcie szczęście uśmiechnie. A nawet już się uśmiechnęło. Trafił na dziewczyny i jest w końcu bezpieczny. Quote
irenaka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jak czytam na dogo takie relacje jak Joli z rozmowy z byłymi właścicielami Teosia, to budzi się we mnie potwór:angryy:.A jak na dodatek pomyślę, kto w tej całej sprawie maczał palce, to instynkty mordercze też się objawiają:angryy:. Ileż to lat upłynie zanim z naszego społeczeństwa wyplenimy taki sposób myślenia:-(. Mam nadzieję, że eliminacja z dogo dupeczek:diabloti: które nie mają żadnych zasad lepiej nam pójdzie, choć jak czytam ich posty, kłamstwa i na dodatek ciotki adoratorki przyklaskują im na wątkach, to mam czasami wątpliwości:shake: Quote
majqa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Na to jest jeden, jedyny sposób, by niemal wbrew sobie zachować spokój, co łatwe nie jest, a obok spokoju uśmiech. :-) Quote
irenaka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 majqa napisał(a):Na to jest jeden, jedyny sposób, by niemal wbrew sobie zachować spokój, co łatwe nie jest, a obok spokoju uśmiech. :-) Z uśmiechem na twarzy;) to ja mogę jedynie zostać sponsorem sterylizacji dogomaniaczek, które przykładają swoje nieskazitelne:diabloti: łapska do takich adopcji. Quote
majqa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Joluś, gdyby ogłoszenia Teosia były do zdjęcia, daj mi znać proszę na PW. Quote
ewatonieja Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 wieczorna pora odwiedzam przystojniaka :) majqa masz chyba troche nadliczbowych spacji/enterów w podpisie :) Quote
Moriaaa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Teoś grzecznie czeka na super domek :) Gdyby ktoś mógł pomóc z ogłaszaniem chłopaka byłoby super. Tymczasem zamieszczam nowe fotki, jeszcze gorące bo z wczoraj. Quote
ewatonieja Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 głowa i ogon uniesione jęzor na pół metra no i ten piękny krawacik czy można sie oprzeć? :) Quote
Recommended Posts