Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
To ja Ci przypomnę, że jeszcze jest coś takiego jak sen. W nocy nie śpisz, w dzień nie śpisz (bo np. gadamy). Jeszcze trochę i zacznę się martwić nie tylko o psiaki ale i o Ciebie. A na poważnie, wypocznij troszkę, proszę.

będzie ok. położę się koło 4. przed 7 Szakal mnie obudzi na ajta z pół godzinki biegania i zabaw w parku, jak wrócę to jeszcze do 9-10 kimonko ale nie zawsze a potem wstaję na dobre. dopalacz albo dwa (1-2 kaw) i do boju.

Posted

majqa napisał(a):
To ja Ci przypomnę, że jeszcze jest coś takiego jak sen. W nocy nie śpisz, w dzień nie śpisz (bo np. gadamy). Jeszcze trochę i zacznę się martwić nie tylko o psiaki ale i o Ciebie. A na poważnie, wypocznij troszkę, proszę.

Powiedziała ta, co to śpi najwięcej...
Polubek, jak milo i Ciebie widzieć...

Posted

Czesc, jestem....to jakis jeden wielki koszmar!
To ,ze Teos jest caly i zywy to chyba jakis cud.
To ,ze nie trafil z powrotem do schroniska to kolejny cud.....Az sie boje pomyslec co dzieje sie z Rudusiem:(
Czekam na dyspozycje....Trzymaj sie dzielny chlopaku!!!!!!

Posted

majqa napisał(a):
Dziękuję Isadorko :-)
Nie mogę się wprost doczekać bajkowych wyjaśnień Niki.

Isadorko - ukłony ode mnie :modla:
O ile w ogóle się doczekasz :diabloti::diabloti:

Posted

Ten dom do którego jamnik pojechał niestety był nie trafiony... Jamnik uciekał, i trafił znowu do schroniska. Odnalazł się jego prawdziwy właściciel (nie ten o którym pisałam na wątku, do tamtych tylko przychodził na jedzenie i się przespać jak się okazało) do którego tel. mogę podać na PW.
Jola od jadzi, ze schroniska zabierałam go z dorosłą osobą, to ona znalazła dom i wszystko załatwiała, ja tylko towarzyszyłam.

Posted

Piekna bajka!!!!!!!!!!!!!!!!Znalazl sie wlascieciel a psiak nadal jest na ulicy i grozi mu schronisko, trzeba sprawdzic kto adoptowal jamnika ze schroniska i porozmawiac z Ta osoba.

Posted

nika28 napisał(a):
Ten dom do którego jamnik pojechał niestety był nie trafiony... Jamnik uciekał, i trafił znowu do schroniska. Odnalazł się jego prawdziwy właściciel (nie ten o którym pisałam na wątku, do tamtych tylko przychodził na jedzenie i się przespać jak się okazało) do którego tel. mogę podać na PW.
Jola od jadzi, ze schroniska zabierałam go z dorosłą osobą, to ona znalazła dom i wszystko załatwiała, ja tylko towarzyszyłam.

Nika, który to z kolei właściciel, bo już się gubię ?
Teosia wydano osobie, która towarzyszyła Nice w schronisku i pewnie na nią został zapisany, o czym mam z tym kimś rozmawiać, o braku odpowiedzialności( delikatnie nazywając)?

Posted

A sam Teoś jest przemiłym, grzecznym i spokojnym psiakiem. Nie sprawia żadnego problemu, ładnie chodzi na smyczy, szuka kontaktu z człowiekiem, przytula się...Jak można było tyle złego temu jamnisiowi zrobić?

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Nika, który to z kolei właściciel, bo już się gubię ?
Teosia wydano osobie, która towarzyszyła Nice w schronisku i pewnie na nią został zapisany, o czym mam z tym kimś rozmawiać, o braku odpowiedzialności( delikatnie nazywając)?

To jest jego jedyny właściciel, tamci go tylko karmili, spał u nich, z resztą nie tylko u nich.
Zdjęcie można oczywiście wykorzystać do ogłoszeń, ja je robiłam.

Posted

[quote name='nika28'] (...) ze schroniska zabierałam go z dorosłą osobą, to ona znalazła dom i wszystko załatwiała, ja tylko towarzyszyłam.
Wszystko, rozumiem, że z wizytą poadopcyjną włącznie. O tej wizycie przecież, pisałaś 14.03.09, że odbędzie się niedługo. Kiedy to "niedługo" miało miejsce i jaki był jego wynik, bo zapomniałaś opowiedzieć nam o tym na Spajkim, a na pewno wiesz.

Posted

nika28 napisał(a):
To jest jego jedyny właściciel, tamci go tylko karmili, spał u nich, z resztą nie tylko u nich.

Tamci tzn kto? A ta pani o której piszesz w ostatnim poście poprzedniego wątku, ta, o której napisałas, że to jest jego pani i do niej rzekomo go wiozłaś, do wspaniałego domu, ta pani to kto? Karmicielka?