Glutofia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Mój mąż jadąc dzisiaj samochodem na środku drogi szybkiego ruchu zobaczył psa który śmigał pomiędzy tirami. Po chwili maż już śmigał wraz z psem a właściwie za psem. Woj śląskie droga nr 86 (gierkówka) pomiędzy Będzinem,w okolicach zajezdni a Łagiszą. Wydaje mi się ze to mastif pirenejski a przynajmniej w typie. Psisko jest bardzo potulne, przylepne i towarzyskie. Straszny pieszczoch. Nie wiemy na razie jaki jest w stosunku do innych psów. Nie wygląda na zaniedbanego jest wręcz upasiony futro w dobrym stanie. Możliwe ze komuś uciekł za sukami. Aha...daliśmy mu na imię Rusłan __________________ Quote
maciaszek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Fajny misiek. Wygląda na zadbanego (poza tym, że brudny jest), może się zgubił? Quote
Glutofia Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Tez tak myślę , nie ma nawet kołtunów ta sierść jest jedynie ukurzona jakby w piachu leżał. Pewnie przebywał na podwórku bo przeciez nie na kanapie ale jest bardzo przyjaznym i miłym psem. Zrobię ogloszenia moze właściciel go wypatrzy Quote
JOMA Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Śliczny kudłacz ! - nieśmiało zapytam gdzie obecnie przebywa ? Quote
kuba123 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 rzeczywiście w typie Pirenejczyka Widzę, że Łukasz się nie rozdrabnia Quote
Glutofia Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 W hotelu jest tam gdzie nasz Bart Jomo- nie u mnie w domu :evil_lol: Quote
amikat Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Okruszek..... moze ktoś go szuka? Trzeba by moze oplakatować w okolicy gdzie był znaleziony Quote
dotsa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Witam! Przeglądałam allegro i tak się zastanawiam, czy to czasem nie pies z tego linku: http://allegro.pl/item946144499_zaginal_pies_w_bedzinie_bardzo_prosze_o_pomoc.html ? Quote
maciaszek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Podobny! BARDZO! Trzymam kciuki, żeby się okazało, że to ten! Quote
dotsa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ja również trzymam kciuki! Przepiękny z niego psiak. Quote
dotsa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ja również trzymam kciuki! Przepiękny z niego psiak. Quote
dotsa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ja również trzymam kciuki! Cudny psiak. Oby to jego szukali. Quote
Glutofia Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Ten. Posłałam im zdjęcia i umówiłam się z nimi ze jutro po niego pojedziemy. Radości końca nie było pańcia ma dzisiaj urodziny o takim prezencie marzyła :) Uwielbiam takie zakończenia. Ale za brak adresówki i tak opierdziel będzie :) Quote
Glutofia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Niestety historia nie zakończyła się szczęsliwie. Pies zwiał z hotelu Wygiął siatke tak ją zmasakrował ze się wspiął i zwiał . Kamień w wodę. Pies uciekł w miejscowości Czarków (to za Tarnowskimi Górami jest) jest 64km od domu błagam rozpuszczajcie wici to nie igła musi się znaleźć!!! Dzisiaj szukaliśmy go z właścicielami nie ma nigdzie! Powiadomione okoliczne schrony, policja, straż leśna, w okolicznych wsiach ogłoszenia rozwieszaliśmy i pytaliśmy ludzi. Mieszkańcom zostawialiśmy numery telefonów jakby ktoś zobaczył. Taki pech normalnie załamać się można.. Błagam pomózcie robic ogłoszenia!! Fotki są w pierwszym poście tylko małzonka mojego wytnijcie albo dajcie inne. Pies ma na imię Samson ma 2 lata. Nie jest agresywny. Po dużym wysiłku fizycznym moze utykać na tylną łapę. Uciekł w miejscowości Czarków (za Tarnowskimi Górami to jest) POMOCY!! Quote
wikuwiku Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 oplakatuję Stroszek i Tarnowski Góry to koło mnie, może jeszcze jakieś wsie obok bo może się błąka zaprzęgnę znajomych. Quote
Glutofia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Dzięki Rafał. Kto może zrobić allegro. Żeby nie usunęli moze w nagłówku dac ze do adopcji a w treści ogłoszenia napisac ze nam uciekł... Quote
__Lara Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Co za pech..................... :( najpierw się odnalazł, a teraz znowu zwiał.... Glutofia, pomyślę jak "ugryźć" to allegro... Quote
Glutofia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Panstwo którzy jechali samochodem z Kieleczki widzieli go w nocy jak gnał polami w kierunku Tworogu, czyli przemieszcza się w kierunku domu...Trzyma się dróg ale biegnie polem. Czy ktoś mieszka w tamtych okolicach lub w Tarnowskich Górach? Trzeba byłoby Tarnowskie Góry wyczulić na takiego psa ogłoszenia w lecznicach itd.. HELP! Quote
__Lara Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Glutofia napisał(a):Panstwo którzy jechali samochodem z Kieleczki widzieli go w nocy jak gnał polami w kierunku Tworogu, czyli przemieszcza się w kierunku domu...Trzyma się dróg ale biegnie polem. Czy ktoś mieszka w tamtych okolicach lub w Tarnowskich Górach? Trzeba byłoby Tarnowskie Góry wyczulić na takiego psa ogłoszenia w lecznicach itd.. HELP! Może sprawdzić na mapie Dogo? Quote
Recommended Posts