kamilqax95x Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 LABRADOR RETRIEVER: płeć: suka wiek: 8 miesięcy rasa: mieszaniec boks: K-7 numer: 314/10 miasto: Szczecin sterylizacja: nie szczepienia: nie odrobaczenie: nie charakter i opis: Młoda sunia trafiła do naszego schroniska 03. 03. 2010, została dowieziona przez samochód interewncyjny z ul. Goleniowskiej. GOLDEN RETRIEVER: płeć: pies wiek: 4 lata rasa: mieszaniec boks: K-30 numer: 317/10 miasto: Szczecin sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Pies w typie golden retrivera trafił do naszego schroniska 03. 03. 2010, został dowieziony przez nasz samochód interwencyjy z ul. Koralowej (szczecin -bezrzecze). No nie mogę patrzeć jak tak piękne psy trafiają do schroniska(ciasne pomieszczane z gromada hałasujących psów) przez bezmózgich ludzi .... tak ich zamknąć choćby na 24 godziny i by wyszli z oczopląsem i kto wie czy nie byli by AGRESYWNI No na prawdę jestem za Karami za Zgubienie psa a nawet i 1000 zł .... niech lepiej pilnują psów a nie ..... patrzą tylko na czubek swojego nosa.... a taki biedny pies niczemu winny cierpi :( Quote
Enigma79 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Albo mi sie wydaje albo bardzo duzo psiakow dowozona jest wlasnie z ul.Koralowej... Masz calkowita racje, te ciasne klatki i halas bardzo zle wplywaja na psychike psow - kurcze, gdyby chociaz te schroniska wygladaly inaczej i byly bardziej "przyjazne" psom... Quote
kamilqax95x Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [quote name='kamilqax95x'] golden retriever: płeć: Pies wiek: 4 lata rasa: Mieszaniec boks: K-30 numer: 317/10 miasto: Szczecin sterylizacja: Nie szczepienia: Tak odrobaczenie: Nie charakter i opis: Pies w typie golden retrivera trafił do naszego schroniska 03. 03. 2010, został dowieziony przez nasz samochód interwencyjy z ul. Koralowej (szczecin -bezrzecze). odebrany przez właściciela :) Quote
Cudak Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Kamila, a ta suczka jest jeszcze w schronisku: ? Quote
monisss Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Proszę o pilny kontakt na PW osoby, którym nie odpowiada sytuacja w szczecińskim schronisku. Quote
kamilqax95x Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [quote name='Cudak']Kamila, a ta suczka jest jeszcze w schronisku: ? podobno biedna jeszcze tam siedzi ale nie jestem pewna na 100 % Quote
Cudak Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 kamilqax95x napisał(a):podobno biedna jeszcze tam siedzi ale nie jestem pewna na 100 % Jak się dowiesz, że jest, to załóż jej wątek. Jest śliczna, w typie posokowca. Szkoda, żeby się dzieciak marnował w schronie. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 A co z tą śliczną biszkoptową sunią ? Quote
Guest ambird Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ale piękna biszkopciara :) Czy wiadomo co z nią? Quote
Enigma79 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 SUNIA ( W TYPIE POSOKOWCA) - WABIŁA SIĘ PAJA - ZNALAZŁA NOWEGO WŁAŚCICIELA W UBIEGYM TYGODNIU. Faktycznie była śliczna,byłam z nią na spacerze w zeszły weekend. Już jej nie ma w schronisku. Quote
blacky. Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Labradorka trafił do nowych, mam nadzieje odpowiedzialnych właścicieli. :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Oby to był rzeczywiście taki domek :bigok: Quote
Recommended Posts