anauhciram Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Mam nadzieje że już ze zdrówkiem lepiej:cool3: czekam na fotki naszego sławnego Pulasa..;) Quote
Energy Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ależ on jest piękny:loveu:dzięki za zdjęcia:lol: Mrowa czy Jammal dalej szuka Ds czy już w nim jest?:cool3: Quote
mrowa23 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Jamiś już nie szuka ale.... jest jedna rodzina, ktora ma bardzo duze szanse, by Jah zagościł na ich kanapie. Jammal jezeli nie tam to zostanie z nami. Rodzina: - miala już Puli (warunek pierwszy adopcji spelniony). - Puli dla nich byl Puli a nie psem (warunek drugi spelniony, czyli nie szukają psa na pokaz, a dlatego, że ma taki a nie innych charakter) - wiedza i nie przeszkadza im ani wiek ani kulawizna ani wyszarpane dredy ( czesci ludzi dzwoniacych nie miescilo sie w glowie, ze Jah na jednym boku ma krotkie wlosy- nota bene odrastajaca, bo jak sie pokaza z kurczakiem obskubanym) - podchodza bardzo odpowiedzialnie, takze rozmowy trwaja i czekamy na odwiedziny, a potem my pojedziemy do Kraka. - Jah jest psem, którego potrzebuja, a oni sa ludzmi, ktorych Jah potrzebuje. Jezeli Jammal zmieni dom to tylko na taki, a jak nie to zostaje. :) mozna przeniesc do dzialu w nowym domu ;) Quote
Energy Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Tak myślałam:evil_lol:a w zasadzie myślę, że nie zmieni i tego mu życzę:loveu::loveu::loveu:Dzięki Mrowa:loveu: Quote
rodzice Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Super wiesci - każda opcja idealna . moze uda mi się jeszcze z Jamalkiem przejść na spacerek ? Quote
mrowa23 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 ehhh kochana ja to sie nawet boje proponowac, bo teraz co rusz glowa mi strzela- odebralismy Calusa ... ale jestesmy juz w poznaniu na stale a nie za poznaniem;) Quote
rodzice Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 to moze spotkamy sie w Poznaniu , w srode Sandra idzie do szpitala tak wiec moze w przerwie miedzy domem a szpitalem wpadne na regeneracyjna kawkę . Quote
anauhciram Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 wypiękniał Wam ten mały:lol: Widać że trafił pod rękę odpowiedzialnych ludzi... Oby więcej takich osób jak WY:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!! Quote
anauhciram Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 i co z Jammalem??? zostaje u was czy może jednak ma już nowy domek??? Czy można prosić o nowe fotki łobuza?? Quote
mrowa23 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 zebrałam się w sobie w końcu... Jah w obięciach nowej Pani. Iwona pokochala od raz Jamala, Jah już wieczorem po naszym wyjeźdze kochał Iwone... my się pogodziliśmy, że wariata nie ma, ale niedługo jedziemy w odwiedziny:) Mały ma raj na ziemi...niestety Iwona nie chciała nas gratsowo zaadoptować;) Codziennie mamy relacje i wiemy, że ma bardzo dobrze... łezkę uroniliśmy, wyjazd byl szalony, bo w ostatniej chwili wsiedlismy do auta i ruszylismy do brata kraka, a potem po 4 h u Iwony znowu do domku trasa nasz czekała..ale warto było, Jah szczęśliwy jak nigdy! Quote
Energy Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Jammal psiaczku szczęścia w nowym domku:loveu::loveu::loveu: Quote
caha Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ale super!!! jak najwięcej szczęścia i radości w nowym domku :) Quote
al'akir Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Co słychać u Jammala , są jakieś nowe wieści ? :) Quote
yuki Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Hej jak tam Jammalek ?? jakieś nowe wieści :) Quote
mrowa23 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Jamiś ekhm...co tu duzo mowic, gruby wiochmen, który wie jak sie ustawic w zyciu, czyli podbil serca wszystkich, pomimo zlodziejskich zapedow na ciacha ;) Wie nawet co i jak zrobic by nie pomoczyc lapek ;) Firmie zbliza się cieczka to i powoli odwiedzinki u Jah sie zblizaja - w drodze na Węgry wpadniemy do Jah w odwiedzinki....przynajmniej taki jest plan ;) Quote
yuki Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Hahahahah , na rączkach jest noszony :D:D:D Quote
Recommended Posts