Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko ze Książę nie jest w dobrym stanie... ledwo chodzi i w ogole kiepsko z nim. starosc nie radosc. mysle ze jak nie znajdzie domku to nie zostanie mu dużo czasu... :( nie jest taki uśmiechniety jak Bolek...

Posted

mariolka napisał(a):
tylko ze Książę nie jest w dobrym stanie... ledwo chodzi i w ogole kiepsko z nim. starosc nie radosc. mysle ze jak nie znajdzie domku to nie zostanie mu dużo czasu... :( nie jest taki uśmiechniety jak Bolek...

to takie smutne:placz: domeczek jak najbardziej potrzebny żeby losu Boleczka nie podzielił:shake:

Posted

kurna znowu zjadło mi posta :/ Książe jest w marnym stanie kochający domeczek bardzo potrzebny,dzięki że zaglądacie do niego.No tak ja talentu pisarskiego wcale nie mam i raczej się za to nie biore :)

Posted

Bosh... toż to sobowtór mojego Szarika, tylko Szarik ma ciut więcej jasnego na łapach...
Pewnie gdyby mój "paliatyw" spędził zime w schronie też jego stan byłby kiepski... dom, opieka, karma i odżywki działaja cuda... mam nadzieję, ze zdaży się cud i ktoś przygarnie Księcia na ostatnie lata...

Posted

Ja tez jestem nowa,ale mam wielka nadzieje,ze Ksiaze znajdzie domek.

Jedna z wolontariuszek (Kostek)mowila,ze w schronisku przydalby sie wozek inwalidzki(miedzy innymi dla Ksiecia).Ja taki wozek mialam po moim piesku. Wozek juz chyba z 5 tygodni temu pojechal do Warszawy (staralam sie zorganizowac jak najszybciej transport),ale nadal nie zostal odebrany od mojego kuzyna. Wiem,ze temu pieskowi potrzebny bylby dosyc szybko i w zwiazku z tym mam pytanie,czy ktos moglby po ten wozek podjechac???Kostek nie ma podobno czasu,a mi szkoda,ze ona tak lezy nieuzywany. Myslalam,ze moze udaloby sie oddac Ksiecia razem z wozkiem.Moze wtedy ktos by sie podjal opieki nad nim.
Dajcie mi znac,jesli jednak wozek nie jest potrzebny, na pewno znajdzie sie jakis psiak,ktoremu sie przyda.

Posted

dafney ja tego czasu naprawde nie mam nawet psow nie mam kiedy podnosic o wozku pamietam przepraszalam i przepraszam Cie ze tak wyszlo,ale nie mam jak po prostu:( nie rozdwoje sie a tez w domu musze pobyc ze swoimi zwierzakami

Posted

Książe dlaczego tak szybko nas opuściłeś? :( Kolejny wspaniały pies odszedł w schronie :placz: Wierzyłam,że zdążymy mu znaleźć ten kochający dom.Mam nadzieje,że teraz jest szczęśliwy razem z Bolusiem,Piesiaczkiem i innymi psiakami :(
[*]

Posted

Dostojny, piękny Książe... Spacerujesz teraz na zielonych łakach... Szkoda że nie znalazłeś tego jedynego, kochanego pańcia, który utuliłby Twoje ciałko
[*]
[*]
[*]

Posted

Bardzo przykre..najpierw Boluś..teraz Książę :(
bądź chociaż Kruszyno tam szczęśliwy za TM :( niech się Boluś Tobą zaopiekuje..biegajcie razem..................... (*)
:(

• 1 month later...