amelka0 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Spoczywaj w Pokoju Mały Książe -bądź szczęśliwy za Tm i spraw aby Twoi Bracia i Siostry Bezdomne,Porzucone i Niechciane miały więcej szczęścia jak Ty. Mam nadzieję że spotkam Ciebie kiedyś za T.M. Astrorku,Foksiu,Krawaciku,dziczku,bońku,Witusiu,Mały Książe,Poranko,Reksiu,Psoto- zaopiekujcie się Księżem,pobawcie z Nim razem i poprzytulajcie To dla Ciebie: Quote
mru Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 już rok temu odszedł Książe kiedy jeszcze nie miałam pojęcia o dogo i w ogóle chciałam tylko napisać, że był piękny :) i że tym bardziej to smutne, że nie miał swojego człowieka... pamiętamy Cię! Quote
Martens Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Bardzo zapamiętałam Księcia.. Śpij dobrze kochany... Quote
siekowa Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Już tyle czasu minęło od śmierci Księcia :( Przeczytałam dziś jego cały wątek. Rany taki cudowny psiak a nikt go nie chciał :placz: Wierze, że razem z innymi psimi staruszkami jest teraz szczęśliwy. Quote
mru Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 oby już żaden staruszek nie musiał umierać samotnie... Quote
Lionees Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Od 3 tygodni mam w domu takiego właśnie schroniskowego staruszka.Odnośnie mojej decyzji słyszałam komentarze:''na co ci drugi pies w domu? mało to lata bezpańskich? w schronisku mają dobrze,po co je z tamtąd brać? taki stary,po co? zaraz zdechnie i będziesz rozpaczać''.Tak właśnie myślą niektórzy i dlatego zbyt dużo jest psów w schroniskach,do tego ogrom staruszków.Wiem,że Prysio może długo nie pożyć,ale właśnie dlatego zrobię wszystko,żeby jesień jego życia była pełna miłości,ciepła i spokoju.Szkoda,że Książe i wiele innych psiaczków nie doczekało swoich domków:-(. [*] [*] [*]. Quote
mru Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 i tak trzymaj :D czego ja się nasłuchałam... ludzie nie mogą zrozumieć - no przez głowę im nie przechodzi - dlaczego się bierze psa, co nie jest młody i radosny i zdrowy :-? już nikomu nic nie tłumaczę tylko się z politowaniem uśmiecham - działa Quote
Recommended Posts