siekowa Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 KSIĄŻĘ (nr 044) Nikt nie wie jakie było moje życie sprzed agonii w Świdrze. Los jednak nie pozwolił mi odejść. Trafiłem do Azylu pod Psim Aniołem. Ciepła strawa i buda na własność to wiele ale za mało by mieć godne psie życie. Bardzo przywiązuję się do ludzi i zwierząt z którymi dzielę los. Wciaż widzę jak odchodzą do swoich nowych domów, a ja nadal tkwię sam. Bo któż by chciał psa, który ma wiele lat na karku. Nikogo nie obchodzi, że jestem łagodny, niekłopotliwy i posłuszny. Co z tego, że kiedyś byłem prężnym potęznym psem. Teraz zostało mi z tego mgliste wspomnienie, bo czas mocno mnie przygarbił. A psia śmierć czyha na mnie gdzieś za rogiem. Czy znajdzie się ktoś na tyle odważny by pokochać mnie na ostatnie lata mojego życia. Czy ktoś sprawi, że zacznę walczyć o życie. Potragię wiele ale brak zainteresowania i miłości sprawia, że rezygnacja ogarnia coraz mocniej moje jestestwo :(. Książę Czarny psiak o łagodnym charakterze. Nie zwraca uwagi na inne psy i kocha ludzi. Straszna z niego przylepa. Bardzo mu się przytyło, dlatego wymaga długich spacerów. Cieszy się na widok smyczy i ładnie na niej chodzi. Ma juz swoje lata, ale czy to znaczy, że resztę życia spędzi w schronisku? W azylu od 01.2004r. znaleziony nad Świdrem w czasie silnych mrozów w stanie wyczerpania i przywieziony do azylu. Quote
pumcia02 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 jest tak wiernym, wdzięcznym psem, że głowa mała. jest kochaniutki! Quote
siekowa Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 nikt wspaniałego Księcia nie chce :-( Quote
olix4 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ksiąze mój kochany ;* do góry psiaczku! ;( Quote
pumcia02 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Księcio złapany na gorącym uczynku wylewania wody! ha! Quote
siekowa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 nie no ale na tym ostatnim jaką minę zrobił :)chyba przez flesha Quote
pumcia02 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 on po prostu z podniesionym pyskiem dumny pokazał co zrobił :D ;):p Quote
pumcia02 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Książę zmienił współlokatorkę :D ah jak ci azylowi faceci przebierają w panienkach... ;) Quote
siekowa Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 no i gdzie te królestwo z księżniczką?jak to pewna osóbka powiedziała,książe wszystkim smokom skopie d*** :evil_lol: a ofert brak niestety:-( niech Bajka Księcia dobrze się zakończy... Quote
siekowa Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 samotność jest okropna :-( :-( :-( Quote
siekowa Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 ja widze,że nie tylko królestw ale i smoków nie ma!a Książe nowych fot potrzebuje... Quote
pumcia02 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ja zaglądam ale wiele nie mogę zrobić... Quote
siekowa Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 czy ta bajka kiedyś zakończy się dobrze??? Quote
olix4 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 mam nadzieje ze tak..chociaz coraz trudniej mi w to wierzyc ;( PODNOSZĘ KOCHANEGO KSIĘCIA!!!!! Quote
pumcia02 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Książe jest troszkę podziębiony, i coraz bardziej leniwy... on musi znależć dom! Quote
pumcia02 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Aśka Książę chyba nie ma jeszcze opisu co nie... trza bedzie cos wymyslec... Quote
Recommended Posts