Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asik89 napisał(a):
dzięki za podnoszenie :) prawdopodobnie Zaborek za jakiś czas będzie miał nowy domek:multi: :multi: :multi:

Asik89, byloby cudownie. Ten psiul juz tak dlugo czeka.
Jak juz cos bedzie pewne - pisz

Trzymam kciuki:thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

oj tak jedyne co nam pozostało to trzymanie kciuków :cool3: Zaborek jest zbyt wspaniały aby być wciąż na łańcuchu (zresztą każdy pies na to niezasługuje)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest Kamcia_14
Posted

Mogę wstawić go na alegro :loveu:. Tylko jaki ma być opis ?
Ostatnio nie mam weny twórczej :evil_lol:. Napisz wszystko na wątku ;)

Posted

jejku byłoby super :) myśle,że dosyć dobry jest ten opis Zaborka wymyślony przez wolontariuszkę no i dobrze by było gdyby był jeszcze link do tego wątku

Będe Twoim najlepszym kumplem...

Mam na imię Zabor i jestem bezpański.No prawie,bo mieszkam od lat w przytulisku dla zwierząt i nie mam swojego Pana.Nikt na mnie nie zwraca uwagi choć bardzo sie staram.Lubię się bawić i jestem bardzo towarzyski.W sekrecie Ci wyjawię,że uwielbiam pakować się przyjaciołom na kolana.Jestem nieduży ale odważne mam serce.Usilnie staram się być czyjś i nigdy nic z tego nie wychodzi.Żal dławi mą psią duszę coraz mocniej.Bo gdy kończy się dzień,razem z nim odchodzi moja nadzieja...

Moje zalety:Jestem towarzyski i skory do zabawy.Mocno się przywiązuję.Lubię dzieci i dorosłych.Jestem niewielkiego wzrostu,nie sprawiam kłopotu.Staram się być posłuszny.Sprawiam,że uśmiech gości na twarzach przyjaciół.
Moje wady:Dominuję inne psy (ludzi nigdy!),mam na bakier z kotami...

Możesz przeprowadzić wywiad o mnie pod numerem (0 22)612 62 97 lub daj mi szansę na spacerze.Zastaniesz mnie na ul.Kosodrzewiny 7/9

Guest Kamcia_14
Posted

Oj tam szczegół ;). Ważne że na allegro jest . Starałam się :evil_lol:.