siekowa Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 dzięki za podnoszenie :) prawdopodobnie Zaborek za jakiś czas będzie miał nowy domek:multi: :multi: :multi: Quote
asia-s Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 asik89 napisał(a):dzięki za podnoszenie :) prawdopodobnie Zaborek za jakiś czas będzie miał nowy domek:multi: :multi: :multi: Asik89, byloby cudownie. Ten psiul juz tak dlugo czeka. Jak juz cos bedzie pewne - pisz Trzymam kciuki:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
pumcia02 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 jeśli Ci ludzie się nie rozmyślą, a wiadomo że tak bywa... :/ to Zabor pojedzie do nowego domu po świętach :) Quote
siekowa Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 oj tak jedyne co nam pozostało to trzymanie kciuków :cool3: Zaborek jest zbyt wspaniały aby być wciąż na łańcuchu (zresztą każdy pies na to niezasługuje) Quote
siekowa Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 jeszcze nic nie wiadomo właściwie to nawet nie wiem o jakie święta chodziło Quote
pidzej Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Może po 1szym listopada... ale ten już był... Quote
siekowa Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 wiesz co boje się,że z tego nic nie będzie :( trzeba zadzwonić do nich,jakoś mam za mało zaufania do ludzi... Quote
olix4 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Zaborku.... ;( Hopaj na pierwsza....!!! Quote
siekowa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Zaborka dodałam do wątku zbiorowego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2667976#post2667976 Quote
siekowa Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 a Zaborek kochany wylądował na moim azylowym banerku :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Mogę wstawić go na alegro :loveu:. Tylko jaki ma być opis ? Ostatnio nie mam weny twórczej :evil_lol:. Napisz wszystko na wątku ;) Quote
siekowa Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 jejku byłoby super :) myśle,że dosyć dobry jest ten opis Zaborka wymyślony przez wolontariuszkę no i dobrze by było gdyby był jeszcze link do tego wątku Będe Twoim najlepszym kumplem... Mam na imię Zabor i jestem bezpański.No prawie,bo mieszkam od lat w przytulisku dla zwierząt i nie mam swojego Pana.Nikt na mnie nie zwraca uwagi choć bardzo sie staram.Lubię się bawić i jestem bardzo towarzyski.W sekrecie Ci wyjawię,że uwielbiam pakować się przyjaciołom na kolana.Jestem nieduży ale odważne mam serce.Usilnie staram się być czyjś i nigdy nic z tego nie wychodzi.Żal dławi mą psią duszę coraz mocniej.Bo gdy kończy się dzień,razem z nim odchodzi moja nadzieja... Moje zalety:Jestem towarzyski i skory do zabawy.Mocno się przywiązuję.Lubię dzieci i dorosłych.Jestem niewielkiego wzrostu,nie sprawiam kłopotu.Staram się być posłuszny.Sprawiam,że uśmiech gości na twarzach przyjaciół. Moje wady:Dominuję inne psy (ludzi nigdy!),mam na bakier z kotami... Możesz przeprowadzić wywiad o mnie pod numerem (0 22)612 62 97 lub daj mi szansę na spacerze.Zastaniesz mnie na ul.Kosodrzewiny 7/9 Quote
siekowa Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 super :multi: troche wygląda jakby mieszkał w Zabrzu hihi Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Oj tam szczegół ;). Ważne że na allegro jest . Starałam się :evil_lol:. Quote
siekowa Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 oczywiście!starania bardzo doceniamy i jeszcze raz dziękujemy :) Quote
Recommended Posts