siekowa Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Będe Twoim najlepszym kumplem... Mam na imię Zabor i jestem bezpański.No prawie,bo mieszkam od lat w przytulisku dla zwierząt i nie mam swojego Pana.Nikt na mnie nie zwraca uwagi choć bardzo sie staram.Lubię się bawić i jestem bardzo towarzyski.W sekrecie Ci wyjawię,że uwielbiam pakować się przyjaciołom na kolana.Jestem nieduży ale odważne mam serce.Usilnie staram się być czyjś i nigdy nic z tego nie wychodzi.Żal dławi mą psią duszę coraz mocniej.Bo gdy kończy się dzień,razem z nim odchodzi moja nadzieja... Moje zalety:Jestem towarzyski i skory do zabawy.Mocno się przywiązuję.Lubię dzieci i dorosłych.Jestem niewielkiego wzrostu,nie sprawiam kłopotu.Staram się być posłuszny.Sprawiam,że uśmiech gości na twarzach przyjaciół. Moje wady:Dominuję inne psy (ludzi nigdy!),mam na bakier z kotami... Możesz przeprowadzić wywiad o mnie pod numerem (0 22)612 62 97 lub daj mi szansę na spacerze.Zastaniesz mnie na ul.Kosodrzewiny 7/9 inne psy http://azyl-pod-psim-aniolem.blog.onet.pl/ Quote
Edi100 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Apel. Zaginął kolejny Żmigrodzki psiak:( Zaginął w Poniedziałek w Józefosławiu, błagam o pomoc w szukaniu!!!http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23097 Quote
siekowa Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 mój kochany Zaborek nadal czeka :-( Quote
Blondella Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 A co on biedak ma na szyi? Jakąś ranę? Quote
siekowa Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 oto tekst na plakacie z Zaborkiem wymyślony przez wolontariuszke: Będe Twoim najlepszym kumplem... Mam na imię Zabor i jestem bezpański.No prawie,bo mieszkam od lat w przytulisku dla zwierząt i nie mam swojego Pana.Nikt na mnie nie zwraca uwagi choć bardzo sie staram.Lubię się bawić i jestem bardzo towarzyski.W sekrecie Ci wyjawię,że uwielbiam pakować się przyjaciołom na kolana.Jestem nieduży ale odważne mam serce.Usilnie staram się być czyjś i nigdy nic z tego nie wychodzi.Żal dławi mą psią duszę coraz mocniej.Bo gdy kończy się dzień,razem z nim odchodzi moja nadzieja... Moje zalety:Jestem towarzyski i skory do zabawy.Mocno się przywiązuję.Lubię dzieci i dorosłych.Jestem niewielkiego wzrostu,nie sprawiam kłopotu.Staram się być posłuszny.Sprawiam,że uśmiech gości na twarzach przyjaciół. Moje wady:Dominuję inne psy (ludzi nigdy!),mam na bakier z kotami... Możesz przeprowadzić wywiad o mnie pod numerem (0 22)612 62 97 lub daj mi szansę na spacerze.Zastaniesz mnie na ul.Kosodrzewiny 7/9 Quote
siekowa Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 a ta rana to nawet nie wiem od czego Quote
asia-s Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 asik89 napisał(a):piękny Zaborek czeka Asik89 czy mozna Zabora wstawic na allegro? Asik89 moze wiesz cos na temat pieska o imieniu Misio(Puszek) z Psiego Aniola. Ten psiulo tez jest tam juz bardzo dlugo? Quote
siekowa Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Fundacja azylu jakiś czas temu zabroniła dawać psy z azylu na allegro po paru nieciekawych sytuacjach :roll: czy chodzi o tego Puszka? Quote
asia-s Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='asik89']Fundacja azylu jakiś czas temu zabroniła dawać psy z azylu na allegro po paru nieciekawych sytuacjach :roll: czy chodzi o tego Puszka? Ach, szkoda, czasami allegro tez pomaga:roll: , no ale to oni decyduja. Jakby cos sie zmienilo alo zmienili zdanie - daj znacto powstawiam te kochane mordki Tak, asik89 to ten piesek , pomylilam tylko imiona faktycznie ma na imie Puszek ( Reksio), WSPANIALY JEST i juz tak dlugo bez domu:-( :-( Puszku i Zaborku na gore, moze ktos was zobaczy Quote
siekowa Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Puszek to biedna psina na którą ludzie(adoptujący)nie zwracają uwagi,boi się chodzić na smyczy a niestety w azylu nie ma tyle czasu żeby ćwiczyć z nim często,ogólnie jest bardzo kontaktowy i dobrze by było aby trafił na dobrych kochających ludzi nie wiem co moge jeszcze napisać bo z nim akurat mam mniejszy kontakt więc dołącze jeszcze jedno zdjęcie Quote
asia-s Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Asik89 a moze mozna Zaborka i Puszka umiescic na innych portalach ogloszeniowych? Czy to tez odpada, jesli nie to wstawie na np. 4lapy, GW itd. Daj znac Tymczasem Zaborku i Puszku na pierwsza strone Quote
siekowa Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 na innych tak :) dziękuje za dobre serduszko :lol: Quote
asia-s Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Asik89 jutro wieczorkiem zajme sie powstawianiem psiulow na portale ogloszeniowe i powstawiam tutaj linki tzn.wieczorkiem mojego czasu bo to 6 godzin roznicy, u Was juz bedzie dluga noc:p A tymczasem Zaborku i Puszku do gory [SIZE=1]Asik89 moze uda sie Pania Agnieszke namowic na zgode na allegro :diabloti: ,uzyj swojej mocy:p , moze jak raz sie zgodzi;) Quote
siekowa Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 akurat tego nie wymyśliła Agnieszka tylko fundacja :shake: no ale zobacze co się da zrobić Quote
asia-s Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Wstawilam Zaborka i Puszka na 4Lapy i alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/387466_wspanialy_zabor_z_psiego_aniola.html http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=22174&id_kat=11&pi=0 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/387474_pokochaj_puszka_on_juz_tak_dlugo_czeka.html http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=22175&id_kat=11&pi=0 Do gory psiaki:loveu: Quote
pidzej Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ja rok temu ostatni raz byłam rok temu w czerwcu w Falenicy z zamiarem przygarnięcia małego psa, i pokazali mi też Zabora... :shake: dla taty był to jednak za duży pies.... to ten sam Zabor? :-( Quote
siekowa Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 innego Zabora w azylu nigdy nie było Quote
paros Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 On czeka na domek i nikt tu nie zagląda :shake: Quote
Recommended Posts