Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będe Twoim najlepszym kumplem...

Mam na imię Zabor i jestem bezpański.No prawie,bo mieszkam od lat w przytulisku dla zwierząt i nie mam swojego Pana.Nikt na mnie nie zwraca uwagi choć bardzo sie staram.Lubię się bawić i jestem bardzo towarzyski.W sekrecie Ci wyjawię,że uwielbiam pakować się przyjaciołom na kolana.Jestem nieduży ale odważne mam serce.Usilnie staram się być czyjś i nigdy nic z tego nie wychodzi.Żal dławi mą psią duszę coraz mocniej.Bo gdy kończy się dzień,razem z nim odchodzi moja nadzieja...

Moje zalety:Jestem towarzyski i skory do zabawy.Mocno się przywiązuję.Lubię dzieci i dorosłych.Jestem niewielkiego wzrostu,nie sprawiam kłopotu.Staram się być posłuszny.Sprawiam,że uśmiech gości na twarzach przyjaciół.
Moje wady:Dominuję inne psy (ludzi nigdy!),mam na bakier z kotami...

Możesz przeprowadzić wywiad o mnie pod numerem (0 22)612 62 97 lub daj mi szansę na spacerze.Zastaniesz mnie na ul.Kosodrzewiny 7/9

inne psy http://azyl-pod-psim-aniolem.blog.onet.pl/

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

oto tekst na plakacie z Zaborkiem wymyślony przez wolontariuszke:

Będe Twoim najlepszym kumplem...

Mam na imię Zabor i jestem bezpański.No prawie,bo mieszkam od lat w przytulisku dla zwierząt i nie mam swojego Pana.Nikt na mnie nie zwraca uwagi choć bardzo sie staram.Lubię się bawić i jestem bardzo towarzyski.W sekrecie Ci wyjawię,że uwielbiam pakować się przyjaciołom na kolana.Jestem nieduży ale odważne mam serce.Usilnie staram się być czyjś i nigdy nic z tego nie wychodzi.Żal dławi mą psią duszę coraz mocniej.Bo gdy kończy się dzień,razem z nim odchodzi moja nadzieja...

Moje zalety:Jestem towarzyski i skory do zabawy.Mocno się przywiązuję.Lubię dzieci i dorosłych.Jestem niewielkiego wzrostu,nie sprawiam kłopotu.Staram się być posłuszny.Sprawiam,że uśmiech gości na twarzach przyjaciół.
Moje wady:Dominuję inne psy (ludzi nigdy!),mam na bakier z kotami...

Możesz przeprowadzić wywiad o mnie pod numerem (0 22)612 62 97 lub daj mi szansę na spacerze.Zastaniesz mnie na ul.Kosodrzewiny 7/9

Posted

asik89 napisał(a):
piękny Zaborek czeka

Asik89 czy mozna Zabora wstawic na allegro?

Asik89 moze wiesz cos na temat pieska o imieniu Misio(Puszek) z Psiego Aniola. Ten psiulo tez jest tam juz bardzo dlugo?

Posted

[quote name='asik89']Fundacja azylu jakiś czas temu zabroniła dawać psy z azylu na allegro po paru nieciekawych sytuacjach :roll:

czy chodzi o tego Puszka?

Ach, szkoda, czasami allegro tez pomaga:roll: , no ale to oni decyduja.
Jakby cos sie zmienilo alo zmienili zdanie - daj znacto powstawiam te kochane mordki

Tak, asik89 to ten piesek , pomylilam tylko imiona faktycznie ma na imie Puszek ( Reksio), WSPANIALY JEST i juz tak dlugo bez domu:-( :-(

Puszku i Zaborku na gore, moze ktos was zobaczy

Posted

Puszek to biedna psina na którą ludzie(adoptujący)nie zwracają uwagi,boi się chodzić na smyczy a niestety w azylu nie ma tyle czasu żeby ćwiczyć z nim często,ogólnie jest bardzo kontaktowy i dobrze by było aby trafił na dobrych kochających ludzi

nie wiem co moge jeszcze napisać bo z nim akurat mam mniejszy kontakt więc dołącze jeszcze jedno zdjęcie

Posted

Asik89 a moze mozna Zaborka i Puszka umiescic na innych portalach ogloszeniowych? Czy to tez odpada, jesli nie to wstawie na np. 4lapy, GW itd.
Daj znac

Tymczasem Zaborku i Puszku na pierwsza strone

Posted

Asik89 jutro wieczorkiem zajme sie powstawianiem psiulow na portale ogloszeniowe i powstawiam tutaj linki

tzn.wieczorkiem mojego czasu bo to 6 godzin roznicy, u Was juz bedzie dluga noc:p

A tymczasem Zaborku i Puszku do gory

[SIZE=1]Asik89 moze uda sie Pania Agnieszke namowic na zgode na allegro :diabloti: ,uzyj swojej mocy:p , moze jak raz sie zgodzi;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja rok temu ostatni raz byłam rok temu w czerwcu w Falenicy z zamiarem przygarnięcia małego psa, i pokazali mi też Zabora... :shake: dla taty był to jednak za duży pies.... to ten sam Zabor? :-(

• 2 weeks later...