minia913 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 dziś rozmawiałam z p. Bożeną , która dokarmia te psiaki z przytuliska mówiła mi , że te psy nie są wogóle wyprowadzane na spacery tylko cały czas siedzą w boksach :( trzeba by pomyśleć jak jej pomóc bo ona sama jest Quote
Sankja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 zapiszę wątek i poproszę o wrzucenie malutkich piesków (do 6 kg ) na wątek mikropsiaków (w moim podpisie). Czy potrzebne są DT? Czy przytulisko korzysta z takiej formy pomocy? Quote
minia913 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 to przytulisko jest trochę dziwne jak dla mnie nie wpuszczają tam nikogo ponieważ znajduje się ono na terenie oczyszczalni ścieków. Zapytam P. Bożeny czy można by było zabrać psiaki na tymczas . Według mnie to najlepsze rozwiązanie dla tych piesków bo one cały czas siedzą zamknięte w boksach i poza karmieniem nikt się nimi nie zajmuje :( Quote
minia913 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 do przytuliska w Nowej Dębie trafiły trzy nowe pieski:-( szczeniaki dwie suczki i czarny wilk jak tylko dostanę ich zdjęcia to dodam proszę o pomoc w szukaniu im domków Quote
Paulina_mickey Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Można by powiedzieć, że ja też z Tarnobrzega,bo ogólnie studiuję w Lublinie. Zapisuję się, nawet nie wiedziałam że w Dębie jest przytulisko. Czy można by tam wyprowadzić psy na spacer może czy coś?? Quote
minia913 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 no właśnie nie można :( to przytulisko znajduje się na terenie oczyszczalni ścieków i nikt postronny nie ma tam wstępu :angryy: z tego co wiem to sytuacja tam nie jest ciekawa chyba pisałam o tym już wcześniej na tym wątku Quote
Paulina_mickey Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 minia913 napisał(a):no właśnie nie można :( to przytulisko znajduje się na terenie oczyszczalni ścieków i nikt postronny nie ma tam wstępu :angryy: z tego co wiem to sytuacja tam nie jest ciekawa chyba pisałam o tym już wcześniej na tym wątku To jak tam wygląda sprawa adopcji? Quote
minia913 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 wybierasz pieska i straż miejska Ci go przywozi nie ma wizyt przed adopcyjnych i chyba umów też nie ma :( jak dla mnie tragedia Quote
minia913 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 zdjęcia może będą w poniedziałek ale czy na pewno nie wiem tam nikt nie ma wstępu na teren tego przytuliska tylko straż miejska a oni mają gdzieś czy się psa ogłasza czy nie. P. bożena ma w poniedziałek jechać tam i porobić zdjęcia psiaków jak tylko mi wyśle to dodam . Pisała mi wczoraj ,że są chętni na tego rudego wilka więc trzymajmy kciuki Quote
minia913 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 wstawiam na razie same fotki na opisy czekam P. Bożenka zna psiaki i jak tylko znajdzie chwile czasu to mi prześle Quote
minia913 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 wszystkie śliczne i kochane i widać ,że tęsknią za człowiekiem:( Quote
Paulina_mickey Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Na opisy nie ma szans?Bo można by je na lokalne stronki wrzucić może. Quote
SoniaSola Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Kochane psiapsiolki !!!!!! nie denerwujcie sie !!!!!!!! warunki w przytulisku sa dobre, z malym wyjatkiem ,ze pieski nie spaceruja. Czasem sa wypuszczane na teren obiektu i wracaja do siebie spokojnie. Obsluga jest dobra, tylko adopcje sa trudne. To, ze jest tam TO przytulisko, to tez nie jest teraz czas i miejsce na ocenianie ludzi ktorzy wogole cos tam robia. Wylapywane pieski z ulic sa tam umieszczane i pozniej wydawane do ludzi chetnych , wiec nie robmy z tego wielkiego HALO bo trzeba sie skupic na tym, zeby je wystawiac , oglaszac i ujawniac PROBLEM a nie oceniac. Juz nie jeden wolontarisz tam byl i widzial. Gdyby bylo zle to alarmowalibysmy wszyscy ! KTO CHETNY - POMOZCIE -OGLASZAJCIE- pieski przybywaja i odchodza i o to w tym wszystkim chodzi przeciez :) kontakt : btrojnar@gmail.com Quote
Recommended Posts