Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś rozmawiałam z p. Bożeną , która dokarmia te psiaki z przytuliska mówiła mi , że te psy nie są wogóle wyprowadzane na spacery tylko cały czas siedzą w boksach :( trzeba by pomyśleć jak jej pomóc bo ona sama jest

• 2 weeks later...
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapiszę wątek i poproszę o wrzucenie malutkich piesków (do 6 kg ) na wątek mikropsiaków (w moim podpisie).
Czy potrzebne są DT? Czy przytulisko korzysta z takiej formy pomocy?

Posted

to przytulisko jest trochę dziwne jak dla mnie
nie wpuszczają tam nikogo ponieważ znajduje się ono na terenie oczyszczalni ścieków.
Zapytam P. Bożeny czy można by było zabrać psiaki na tymczas . Według mnie to najlepsze rozwiązanie dla tych piesków bo one cały czas siedzą zamknięte w boksach i poza karmieniem nikt się nimi nie zajmuje :(

Posted

do przytuliska w Nowej Dębie trafiły trzy nowe pieski:-( szczeniaki dwie suczki i czarny wilk jak tylko dostanę ich zdjęcia to dodam proszę o pomoc w szukaniu im domków

• 3 weeks later...
Posted

no właśnie nie można :( to przytulisko znajduje się na terenie oczyszczalni ścieków i nikt postronny nie ma tam wstępu :angryy: z tego co wiem to sytuacja tam nie jest ciekawa chyba pisałam o tym już wcześniej na tym wątku

Posted

minia913 napisał(a):
no właśnie nie można :( to przytulisko znajduje się na terenie oczyszczalni ścieków i nikt postronny nie ma tam wstępu :angryy: z tego co wiem to sytuacja tam nie jest ciekawa chyba pisałam o tym już wcześniej na tym wątku

To jak tam wygląda sprawa adopcji?

• 1 month later...
Posted

zdjęcia może będą w poniedziałek ale czy na pewno nie wiem tam nikt nie ma wstępu na teren tego przytuliska tylko straż miejska a oni mają gdzieś czy się psa ogłasza czy nie. P. bożena ma w poniedziałek jechać tam i porobić zdjęcia psiaków jak tylko mi wyśle to dodam .
Pisała mi wczoraj ,że są chętni na tego rudego wilka więc trzymajmy kciuki

Posted

Kochane psiapsiolki !!!!!! nie denerwujcie sie !!!!!!!!
warunki w przytulisku sa dobre, z malym wyjatkiem ,ze pieski nie spaceruja. Czasem sa wypuszczane na teren obiektu i wracaja do siebie spokojnie. Obsluga jest dobra, tylko adopcje sa trudne. To, ze jest tam TO przytulisko, to tez nie jest teraz czas i miejsce na ocenianie ludzi ktorzy wogole cos tam robia. Wylapywane pieski z ulic sa tam umieszczane i pozniej wydawane do ludzi chetnych , wiec nie robmy z tego wielkiego HALO bo trzeba sie skupic na tym, zeby je wystawiac , oglaszac i ujawniac PROBLEM a nie oceniac.
Juz nie jeden wolontarisz tam byl i widzial. Gdyby bylo zle to alarmowalibysmy wszyscy !
KTO CHETNY - POMOZCIE -OGLASZAJCIE-
pieski przybywaja i odchodza i o to w tym wszystkim chodzi przeciez :)
kontakt : btrojnar@gmail.com