li1 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 anawa, dlaczego tak sie zapierasz przed darowizna agata51 ? czy schronisko juz wykastrowalo i zaczipowalo psa ? u jamora kolejka, ale jest miejsce u AlinyS. tam sa domowe warunki, niewielka ilosc psow, mysle, ze Welsh bylby zadowolony. w czerwcu ruszy jeden z najlepszych hotelikow na swiecie, mozna tez tam zamowic miejsce. polozony jest we wschodniej czesci Polski. Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Poprscie Pania TERESE BORCZ o pomoc. Ona ma kilka fajnych Hotelikow w swoim wachlarzu :) na pewno pomoze! Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='li1']anawa, dlaczego tak sie zapierasz przed darowizna agata51 ? czy schronisko juz wykastrowalo i zaczipowalo psa ? u jamora kolejka, ale jest miejsce u AlinyS. tam sa domowe warunki, niewielka ilosc psow, mysle, ze Welsh bylby zadowolony. w czerwcu ruszy jeden z najlepszych hotelikow na swiecie, mozna tez tam zamowic miejsce. polozony jest we wschodniej czesci Polski.[/QUOTE] Agata pewnie zadeklarowana po uszy A co to za wspanialy hotel sie otwiera w czerwcu?? Terese Boracz to warto poprosic na watek tak wogole :):) Quote
magda222 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Moja siostra (jest na dogo - nick Tymotea - ale nic nie pisze) deklaruje 50 zł na Welsha. Przelewy biorę na siebie. Quote
magda222 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Stała.Aż do znalezienia domu. A u funi w hoteliku nie ma miejsca? Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Wydaje mi sie, ze Funia zapchana poza tym lepiej blizej. Funia jest kolo Zamoscia. Glownie chodzi o to koszt, czyli im blizej tym lepiej, no i jakosc oczywiscie tez :):) Quote
magda222 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='anawa'] Na razie czekam na info o tańszym hotelu, poleconym przez Pasję (prawdopodobnie 350 zł). [/QUOTE] Gdzie jest ten hotelik? Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='magda222']Gdzie jest ten hotelik?[/QUOTE] To tylko Anawa i Pasja wiedza :):) Quote
magda222 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Szarotka']To tylko Anawa i Pasja wiedza :):)[/QUOTE] Też chciałabym wiedzieć... Quote
anawa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='li1']anawa, dlaczego tak sie zapierasz przed darowizna agata51 ? czy schronisko juz wykastrowalo i zaczipowalo psa ? u jamora kolejka, ale jest miejsce u AlinyS. tam sa domowe warunki, niewielka ilosc psow, mysle, ze Welsh bylby zadowolony. w czerwcu ruszy jeden z najlepszych hotelikow na swiecie, mozna tez tam zamowic miejsce. polozony jest we wschodniej czesci Polski.[/QUOTE] Nie rozumiem........ Ja się wcale nie zapieram przed darowizną agata51 - ona pierwsza zadeklarowała pomoc ale tak naprawdę to dopiero od wczoraj zaczęliśmy zbierać deklarację więc tylko czekam na potwierdzenie ze strony Agaty :) Schronisko nie kastruje ani nie czipuje psów. Szczepia tylko p/wsciekliźnie i to wszystko. Na pomoc finansową na kastracje i szczepienia możemy liczyć ze strony gminy, w której Welsh został odłowiony. Brakuje nam jeszcze sporo pieniążków, dlatego nie rezerwuje jeszcze miejsca w żadnym hotelu - nie chce robic zamieszania. Hotel polecony przez Pasję nie jest hotelem dogomaniackim ale sprawdzonym przez nia osobiście (wczasował tam jej pies) i jest to chyba najtańsza oferta - 350 zl. Czekam na info, czy ceny nie uległy zmianie i czy ewentualnie byłoby miejsce. A co to za hotelik, wspomniany przez Ciebie, na wschodzie kraju? Quote
Cantadorra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 AlinaS tez ma jakos ok.300 zl i swietne warunki. Quote
anawa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='magda222']Moja siostra (jest na dogo - nick Tymotea - ale nic nie pisze) deklaruje 50 zł na Welsha. Przelewy biorę na siebie.[/QUOTE] Tymotea - nic nie piszesz ale na pewno czytasz - dziękuję za Twoje wielkie serce :lol: . Już dopisuje deklarację. Magda222 - Tobie też dziękuję :p Quote
anawa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Deklaracje stałe: ja - 50 zł :multi: Wellington - 20 zł :multi: li1 - 20 zł :multi: agata51 - ? - czekam na potwierdzenie ;) Tymotea (siostra magda222) - 50 zł :multi: Jednorazowo: Lu Gosiak - 30 zł :multi: Quote
anawa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Cantadorra']AlinaS tez ma jakos ok.300 zl i swietne warunki.[/QUOTE] Też biorę pod uwagę............. Quote
anawa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='magda222']Gdzie jest ten hotelik?[/QUOTE] Magda, ja sama nie wiem. Jak tylko dostanę dobre wiadomości (o cenie i miejscu) to od razu sie z Wami nimi podzielę. Teraz najważniejsze jest jak najszybsze uzbieranie pieniędzy na ten hotel. Juz nie moge sie doczekać, kiedy będzie można zacząć "akcje ratunkową" Welsha............ Chociaż właściwie to juz zaczęłyśmy.......... :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 :modla::modla::modla:Kto wspomoze grosikiem Welsha??? Quote
mysza 1 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ojej, Onek :( Wpłacę jednorazowo 100. Nie mam wyjścia ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mysza 1']Ojej, Onek :( Wpłacę jednorazowo 100. Nie mam wyjścia ;)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak mus to mus;) superrr:multi::multi::multi: Quote
anawa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='mysza 1']Ojej, Onek :( Wpłacę jednorazowo 100. Nie mam wyjścia ;)[/QUOTE] Nie wierzę...........Super!!!! Dziękujemy!!!!!! :Cool!: :calus: Quote
anawa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Cioteczki, zajrzyjcie na pierwszą stronę, do pierwszego postu.............. Tam uzupełniam info o deklaracjach stałych i wpłatach jednorazowych. Coraz lepiej to wygląda............... :lol: Jeszcze raz (i to pewnie nie ostatni) dziekuje wszystkim za obecność na watku Welsha :lol: Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']:modla::modla::modla:Kto wspomoze grosikiem Welsha???[/QUOTE] Gosia jak tak dzialasz na ludzi to prosze stosuj te metody dalej :):) Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 To poniewaz Gosia tak ladnie prosi a Onek jest biedny i w schronie z ktorego nikt nie wychodzi :(:( to zapisz mnie na 20 zl stalej. Quote
Tola Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jestem i ja; onek śliczny, tylko bardzo smutny. Mam nadzieję, że przy zaangazowaniu tylu osob uda sie poprawic jego los. Na razie nie moge pomoc finansowo, ale będę zagladała. Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Szarotka']Gosia jak tak dzialasz na ludzi to prosze stosuj te metody dalej :):)[/QUOTE] dobrze Szarotko:ylsuper: ostatnio cos non stop żebrze, jak nie na Tolka to na Onka:):evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts