anawa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Nic nie szkodzi. Poczytaj i zostań z nami. Gdyby tylko Welsh wiedział, ile osób interesuje sie jego losem - od razu wyszedłby z depresji............. Quote
Lu_Gosiak Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 niestety statego nic nie moge juz zadeklarowac, ale zaczne deklaracje jednorazowe - ode mnie Welsh ma 30zl Quote
wellington Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Anawa, dziekuje za wiadomosc. PW nie moge otwierac - nie wiem dlaczego. Moge 20.-- miesiecznie obiecac. Czy piesek jest juz na owczarkach w potrzebie ? Quote
li1 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Alina S ma miejsce u siebie w hoteliku. ja deklaruje 20zl miesiecznie. Quote
li1 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='AlinaS']jestem na wątku 04-03-2010 07:13 #19 AlinaS jestem na wątku 1 wolne miejsce Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 O jak milo, ze tyle cioteczek przyszlo. Ja za chwile zrobie banerek. Niestety zdjecia sa kiepskie, ale to nic :):) Quote
mala_czarna Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Przyszłam, bo na wątku Tosi Ciotka Obraczuś linka wrzuciła. Finansowo to ja leżę i kwiczę, ale choć podrzucę, to może go kto dojrzy. :( Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mala_czarna']Przyszłam, bo na wątku Tosi Ciotka Obraczuś linka wrzuciła. Finansowo to ja leżę i kwiczę, ale choć podrzucę, to może go kto dojrzy. :([/QUOTE] dzieki Mala za przybycie :) Buziak :) Quote
mala_czarna Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Idę link podrzucic na wątku Marleja, bo Ciotki kochają onki :) Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mala_czarna']Idę link podrzucic na wątku Marleja, bo Ciotki kochają onki :)[/QUOTE] dzieki dzieki Kochany Aniele ;) Quote
Cantadorra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A to kolejny bazarro dla polamanej sunieczki ON, serdecznie zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/182943-Ksiazki-poradniki-Psychologia-i-inne-Pomoc-dla-Malej-do-20-04 Quote
anawa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dzięki wielkie, Cioteczki, za to pospolite ruszenie...... Widzę, że z Wami da sie uratować Welsha...... Szarotka - banerek super, dziękuję. Dziewczyny, kto może, niech sie banerkiem częstuje - to dobra reklama: Atos własnie dzięki banerkowi znalazł swój domek..... Obraczus87, mala_czarna - dziękuje, że jesteście i reklamujecie Welsha. No to mamy już parę groszy na dobry początek. Super!!! Dziękujemy w imieniu Welsha :Rose: Deklaracje stałe: ja - 50 zł :eviltong: Wellington - 20 zł :Cool!: li1 - 20 zł :Cool!: agata51 - ? Jednorazowo: Lu Gosiak - 30 zł :bigcool: Quote
anawa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='wellington'] Czy piesek jest juz na owczarkach w potrzebie ?[/QUOTE] Tak, jest ale tam zupełna cisza............. kompletnie martwy wątek....... Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Welsh pokazuj pycholka, jestes taki piekny! Quote
magda222 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Trafiłam tu z wątku Gusiowego Marleja. Przeczytam wątek w wolnej chwili. Chyba,że ktoś może w skrócie coś napisać? Gdzie Welsh teraz jest i w jakim jest stanie? Quote
mala_czarna Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Magda, jeśli dobrze zrozumiałam to piesek jest tutaj. Kopiuję: "Chciałabym, żebyscie wiedziały, że ten schron w Kotliskach k/Kutna jest na odludziu, wśród pól, z daleka od miasta, nie ma tam wolontariatu ani strony internetowej. Moim zdaniem psy dostają tam bilet w jedną stronę......................... Dlatego los Welsha i każdego innego psa w tym schronie jest w naszych rękach. Gdybym kiedyś nie wyciągnęła stamtąd Kumpla-Kojota............... eh..........boje się nawet mysleć.........." Quote
magda222 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kumpel - Kojot był/jest zdaje się u Jamora w hotelu. Może tam umieścić Welsha? Trzeba zrobić akcję i zbierać kasę. No i przede wszystkim zapytać Jamora czy mam miejsce. Quote
Cantadorra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Tak, Welsh jest ciągle w tym schronie. Z tego schronu prawie sie nie adoptuje psiakow, bo trudno sie do niego dostac, prawie nikt o nim nie wie....... Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 U Jamora kolejka byla kilka dni temu, ale od Niego psiaki non stop ida do adopcji.... Quote
Cantadorra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A jak on to robi, ze idą non stop do adopcji? On ogłasza? Czy dogomaniacy? Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Cantadorra wysyłam Ci dwa kolejne kontakty na domki dla onków!Wysyłam Ci na PW!Ten z Olsztyna powiedz ,ze masz ode mnie! Quote
anawa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Magda222 - tak, Welsh jest w tym samym schronie, gdzie wcześniej był Kumpel-Kojot i dlatego bez naszej pomocy tam dokonałby swojego zywota a tego nie chcemy, prawda? Kumpel trafił stamtąd do Jamora i byc może Welsh tez tam trafi ale najpierw musimy zebrać pieniążki na hotel. U Jamora to bedzie 450 zł miesięcznie. Jak cos sie wyklaruje z deklaracjami to pogadam z Jamorem. Na razie czekam na info o tańszym hotelu, poleconym przez Pasję (prawdopodobnie 350 zł). Na razie mamy 90 zł stałych deklaracji i 30 zł jednorazowo. Zaraz przepiszę info do pierwszego postu. Quote
anawa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Cantadorra']A jak on to robi, ze idą non stop do adopcji? On ogłasza? Czy dogomaniacy?[/QUOTE] Dogomaniacy ale jak Jamor usłyszy o mozliwości adopcji to też daje znać, że ma kogos porządnego na oku ;) Quote
Recommended Posts