Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nic nie szkodzi. Poczytaj i zostań z nami. Gdyby tylko Welsh wiedział, ile osób interesuje sie jego losem - od razu wyszedłby z depresji.............

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mala_czarna']Przyszłam, bo na wątku Tosi Ciotka Obraczuś linka wrzuciła. Finansowo to ja leżę i kwiczę, ale choć podrzucę, to może go kto dojrzy. :([/QUOTE]

dzieki Mala za przybycie :) Buziak :)

Posted

Dzięki wielkie, Cioteczki, za to pospolite ruszenie...... Widzę, że z Wami da sie uratować Welsha......
Szarotka - banerek super, dziękuję. Dziewczyny, kto może, niech sie banerkiem częstuje - to dobra reklama: Atos własnie dzięki banerkowi znalazł swój domek.....

Obraczus87, mala_czarna - dziękuje, że jesteście i reklamujecie Welsha.

No to mamy już parę groszy na dobry początek. Super!!! Dziękujemy w imieniu Welsha :Rose:

Deklaracje stałe:

ja - 50 zł :eviltong:
Wellington - 20 zł :Cool!:
li1 - 20 zł :Cool!:

agata51 - ?

Jednorazowo:

Lu Gosiak - 30 zł :bigcool:

Posted

[quote name='wellington']
Czy piesek jest juz na owczarkach w potrzebie ?[/QUOTE]
Tak, jest ale tam zupełna cisza............. kompletnie martwy wątek.......

Posted

Trafiłam tu z wątku Gusiowego Marleja.
Przeczytam wątek w wolnej chwili.
Chyba,że ktoś może w skrócie coś napisać?
Gdzie Welsh teraz jest i w jakim jest stanie?

Posted

Magda, jeśli dobrze zrozumiałam to piesek jest tutaj. Kopiuję: "Chciałabym, żebyscie wiedziały, że ten schron w Kotliskach k/Kutna jest na odludziu, wśród pól, z daleka od miasta, nie ma tam wolontariatu ani strony internetowej. Moim zdaniem psy dostają tam bilet w jedną stronę......................... Dlatego los Welsha i każdego innego psa w tym schronie jest w naszych rękach. Gdybym kiedyś nie wyciągnęła stamtąd Kumpla-Kojota............... eh..........boje się nawet mysleć.........."

Posted

Kumpel - Kojot był/jest zdaje się u Jamora w hotelu.
Może tam umieścić Welsha?
Trzeba zrobić akcję i zbierać kasę.
No i przede wszystkim zapytać Jamora czy mam miejsce.

Posted

Magda222 - tak, Welsh jest w tym samym schronie, gdzie wcześniej był Kumpel-Kojot i dlatego bez naszej pomocy tam dokonałby swojego zywota a tego nie chcemy, prawda? Kumpel trafił stamtąd do Jamora i byc może Welsh tez tam trafi ale najpierw musimy zebrać pieniążki na hotel. U Jamora to bedzie 450 zł miesięcznie. Jak cos sie wyklaruje z deklaracjami to pogadam z Jamorem. Na razie czekam na info o tańszym hotelu, poleconym przez Pasję (prawdopodobnie 350 zł).
Na razie mamy 90 zł stałych deklaracji i 30 zł jednorazowo. Zaraz przepiszę info do pierwszego postu.

Posted

[quote name='Cantadorra']A jak on to robi, ze idą non stop do adopcji? On ogłasza? Czy dogomaniacy?[/QUOTE]
Dogomaniacy ale jak Jamor usłyszy o mozliwości adopcji to też daje znać, że ma kogos porządnego na oku ;)