Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarotka']Pozdrowienia dla Wnusi :):)
i dzieki za poparcie :):)
Czekam na Anawe :):)
moze sie skusi :):)

Wnusia cudowna, ale dziękuję opaczności swojej jestem babcią tylko od święta. Na więcej ani sobie, ani wnusi nie pozwalam. Taka niedobra babcia jestem. A wnusia i tak mnie uwielbia.

Szarotko, dziękuję, że jesteś.

anawa, jasne, że możesz na mnie liczyć. agata od spraw beznadziejnych to ja.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na dobry początek zmieniłam tytuł i edytowałam troszke pierwszy post. Są w nim teraz jedyne dwa zdjecia Welsha, jakimi dysponujemy. Nie dziwicie się chyba, że na ogłoszenia z takimi zdjęciami nie było odzewu.........

Posted

No wiec tak; dobrze by bylo ustalic do jakiego dt Welsh pojdzie i ile to ma kosztowac ?? do wyboru, to chyba Brodnica, Jamor, nie wiem kto jeszcze?? no i dac do tytulu ile deklaracji potrzeba??
Moze by tak kazda osoba z watku: czyli narazie Anawa, Agata, moze ktos jeszcze co sie ukrywa i ja, rozeslemy pw. do naszych znajomych, ze szukamy deklaracji.

Posted

Nie znam Brodnicy........ Ja oczywiście będę próbować z Jamorem ( to byłoby 450 zł miesięcznie) no i koleżanka, która pilotuje Welsha też ma jakis hotel w zanadrzu, podobno za 350 zł miesięcznie ale chyba za wcześnie, żeby zaklepywać gdzieś miejsce.............

Posted

Brodnica daleko...........Byłby problem z transportem, poza tym duuuuuża kolejka. U Astaroth trochę bliżej i kolejka mniejsza. U Jamora wygląda to na razie najlepiej....... Pies wymaga socjalizacji więc u Jamora byłoby dobrze. Dowiem się jeszcze o ten hotelik za 350 zł, który nie jest na Dogo..... To chyba najtańsza oferta ale warunków nie znam i nie wiem, czy byliby w stanie wyprowadzić Welsha na prostą.......

Posted

Wiec w czwartek wezme sie za Welsha i lysa sunie;
dwa watki razem jak juz bede siedziec i wypisywac, zapraszam wiec do lysolki:

http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-200ZA-NA-hotelik?p=14435354
Asti o ktorym pisalam wczesniej wlasnie pojechal do hotelu, a Kamel i Fax czekaja na decyzje czy zostana razem wyadoptowani.
No wiec Ciotki licze na pelna gotowosc w czwartek. Kazdy wysyla pw do swojej listy :):)

Posted

Czekam na info od Pasji w sprawie tego hotelu za 350 zł. Ona "wczasowała" tam swojego psa. Ma się dowiedzieć o wolne miejsca i cenę. Ja już powysyłałam trochę pw z zaproszeniem do znajomych........... Tak czy inaczej możemy zacząć zbierać deklaracje bo jak nie tam, to z pewnością znajdę coś innego..............

Posted

Obraz nędzy i rozpaczy...................Szkoda go, to młody i zdrowy pies. Ma ogromne szanse na dobry dom tylko trzeba go wcześniej wyleczyć z depresji................
Dzięki za przybycie na wątek, E-S :)