agata51 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Pozdrowienia dla Wnusi :):) i dzieki za poparcie :):) Czekam na Anawe :):) moze sie skusi :):) Wnusia cudowna, ale dziękuję opaczności swojej jestem babcią tylko od święta. Na więcej ani sobie, ani wnusi nie pozwalam. Taka niedobra babcia jestem. A wnusia i tak mnie uwielbia. Szarotko, dziękuję, że jesteś. anawa, jasne, że możesz na mnie liczyć. agata od spraw beznadziejnych to ja. Quote
anawa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Na dobry początek zmieniłam tytuł i edytowałam troszke pierwszy post. Są w nim teraz jedyne dwa zdjecia Welsha, jakimi dysponujemy. Nie dziwicie się chyba, że na ogłoszenia z takimi zdjęciami nie było odzewu......... Quote
agata51 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 My się niczemu nie dziwimy, anawa. Może tylko troszkę - wątek Welsha jakby zmartwychwstał. Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No wiec tak; dobrze by bylo ustalic do jakiego dt Welsh pojdzie i ile to ma kosztowac ?? do wyboru, to chyba Brodnica, Jamor, nie wiem kto jeszcze?? no i dac do tytulu ile deklaracji potrzeba?? Moze by tak kazda osoba z watku: czyli narazie Anawa, Agata, moze ktos jeszcze co sie ukrywa i ja, rozeslemy pw. do naszych znajomych, ze szukamy deklaracji. Quote
anawa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Nie znam Brodnicy........ Ja oczywiście będę próbować z Jamorem ( to byłoby 450 zł miesięcznie) no i koleżanka, która pilotuje Welsha też ma jakis hotel w zanadrzu, podobno za 350 zł miesięcznie ale chyba za wcześnie, żeby zaklepywać gdzieś miejsce............. Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Tu jest Brodnica: http://www.dogomania.pl/threads/126059-HOTEL-DLA-PSA-W-Brodnica-woj-kuj-pom-Niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom Tu jeszcze jeden hotelik kolo Warszawy: http://www.dogomania.pl/threads/179461-Hotelik-u-Astaroth-koA-o-Warszawy Anawa jak mozesz to podzwon, dowiedz sie ceny i jaka kolejka i wtedy trzeba cos posanowic, zamowic i zaczac zbierac, do tytulu dac ile zbieramy. Quote
anawa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Brodnica daleko...........Byłby problem z transportem, poza tym duuuuuża kolejka. U Astaroth trochę bliżej i kolejka mniejsza. U Jamora wygląda to na razie najlepiej....... Pies wymaga socjalizacji więc u Jamora byłoby dobrze. Dowiem się jeszcze o ten hotelik za 350 zł, który nie jest na Dogo..... To chyba najtańsza oferta ale warunków nie znam i nie wiem, czy byliby w stanie wyprowadzić Welsha na prostą....... Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To jak juz cos bedzie wiadomo, mozemy zaczac dzialac. Quote
anawa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 To nie jest oferta dla Welsha, ale może miłosniczki ON-ków bedą mogły wykorzystać: http://www.dogomania.pl/threads/183036-AdoptujAE-ON-kowAE-suniAE-PoznaA Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Wiec w czwartek wezme sie za Welsha i lysa sunie; dwa watki razem jak juz bede siedziec i wypisywac, zapraszam wiec do lysolki: http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-200ZA-NA-hotelik?p=14435354 Asti o ktorym pisalam wczesniej wlasnie pojechal do hotelu, a Kamel i Fax czekaja na decyzje czy zostana razem wyadoptowani. No wiec Ciotki licze na pelna gotowosc w czwartek. Kazdy wysyla pw do swojej listy :):) Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Aniu jak cos postanowisz z hotelem to daj znac. Quote
anawa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Czekam na info od Pasji w sprawie tego hotelu za 350 zł. Ona "wczasowała" tam swojego psa. Ma się dowiedzieć o wolne miejsca i cenę. Ja już powysyłałam trochę pw z zaproszeniem do znajomych........... Tak czy inaczej możemy zacząć zbierać deklaracje bo jak nie tam, to z pewnością znajdę coś innego.............. Quote
anawa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Witaj Bjuta :) Coraz nas tu więcej :multi: Quote
anawa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Szarotka, Ty chyba umiesz robić i podlinkowywać banerki? Mogłabyś zrobić taki banerek dla Welsha? Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Zrobie wieczorem jak wroce. Wychodze na yoge i przeslac deklaracje, jutro Ci podam nr. przesylki. Quote
E-S Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Strasznie żałosny i nieszczęśliwy ma wyraz pyska. Uosobienie rozpaczy ... Quote
anawa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Obraz nędzy i rozpaczy...................Szkoda go, to młody i zdrowy pies. Ma ogromne szanse na dobry dom tylko trzeba go wcześniej wyleczyć z depresji................ Dzięki za przybycie na wątek, E-S :) Quote
andzia69 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 jestem i poczytam ...finansowo nie bardzo jestem w stanie pomóc...leżymy kompletnie u nas:( Quote
Recommended Posts