Akrum Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Rocco - oj te przysmaki będą smakować Welshykowi, będzie się nimi zajadał :) wiem to, bo moje psiaki je uwielbiają i muszę im je zamawiać :) nawet ładnie pachną :) Quote
dota&koka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 doszła przesyłka od Agmarek-10 puszek animondy jeleń z jabłkiem :bigcool: prześlicznie dziękujemy!!:iloveyou: Quote
anawa Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 dota&koka napisał(a):doszła przesyłka od Agmarek-10 puszek animondy jeleń z jabłkiem :bigcool: prześlicznie dziękujemy!!:iloveyou: Oooooo........ Agmarek, dziękujemy :loveu: No to rzeczywiście, Dota, chyba zastawisz cały przedpokój........ :evil_lol: A jak tam Welsh i Koka w te upały? Ja i moje zwierzaki ledwo żyjemy................ :mdleje: Quote
dota&koka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Welsh zjadł już 4 puszki :) daję mu 2 dziennie+na śniadanie coś lekkiego(uwielbia biały serek z zółtkiem,koniecznie z cukrem waniliowym) z upałami jakoś sobie radzimy:psiaki dyszą i kręcą się po mieszkaniu w poszukiwaniu chłodu,pija jak oszalałe,a my chodzimy praktycznie na golaska po domu.inaczej się nie da :) Quote
dota&koka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 doszła paka z puszkami :) 6x wołowina+jagnięcina 6x jeleń+jabłko 12x mix smaków 6x wołowina+tortelini 6x wołowina zgadza się z zamiówieniem? buziaki wielkie za pycha papu dla chłopaczka :) Quote
anawa Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Zgadza się - miało być 36 puszek i tyle jest. Do tego mieli dodać gratis - Rocco Chings. SMACZNEGO WELSH! :sabber: Quote
Cantadorra Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Dziewczynki, a nie jest tak, że jak Welshyk bedzie tylko na puchach, to pusci was z torbami? Nie wiem jak to cenowo, ale kojarzy mi się "drogo". Quote
anawa Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Cantadorra napisał(a):Dziewczynki, a nie jest tak, że jak Welshyk bedzie tylko na puchach, to pusci was z torbami? Nie wiem jak to cenowo, ale kojarzy mi się "drogo". Tanio nie jest ale cóż, jak mamy z hrabią do czynienia......:eviltong: A tak na serio to Dota ma mu mieszać z makaronem, ryżem lub suchą karmą. Będzie oszczędniej. Nawet wetka powiedziała, że musi trochę przytyć a suchego za nic nie chciał jeść :shake: Quote
Cantadorra Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Z suchą karmą żarełko z puszeczki powinno jakoś wejść, ale Welsh przesadza. Zdecydowanie. Ktoś w schronie chyba przetoczył mu krew na błękitną :) Quote
anawa Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Ja myślę, że ta karma lecznicza (Mobility) była po prostu paskudna. Droga i paskudna ;) Quote
Cantadorra Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 anawa napisał(a):Ja myślę, że ta karma lecznicza (Mobility) była po prostu paskudna. Droga i paskudna ;) Ale za to zdrowa :) Quote
anawa Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Dota, coś dla Ciebie ale chyba troszkę za późno...... http://www.dogomania.pl/threads/187513-Letnisko-nad-samym-morzem-dla-rodziny-z-dowolną-ilością-zwierząt Quote
Szarotka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Aniu nie jade do Warszawy, bo mama przyjaciolki wpadla pod tramwaj i nie ma sytuacji. Wiec musze niestety kupic sobie nowy bilet z Krakowa, a temten odpuscic ................ Quote
li1 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Nie chce wytykac ;), ale zadeklarowalam 2 dychy miesiecznie i tak wplacilam, a nie po dyszce. Pozdrowienia dla Welsha i jego wspanialej opiekunki. Quote
anawa Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Szarotka napisał(a):Aniu nie jade do Warszawy, bo mama przyjaciolki wpadla pod tramwaj i nie ma sytuacji. Wiec musze niestety kupic sobie nowy bilet z Krakowa, a temten odpuscic ................ Bardzo mi przykro...... li1 napisał(a):Nie chce wytykac ;), ale zadeklarowalam 2 dychy miesiecznie i tak wplacilam, a nie po dyszce. Pozdrowienia dla Welsha i jego wspanialej opiekunki. Dobrze, że wytykasz - wszystko musi się zgadzać. Przepraszam za pomyłkę :oops: Sprawdziłam i już poprawiłam. Quote
Akrum Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Welsh co tam u ciebie? jak ci smakują puchy? dota, możesz mu do nich oprócz makaronu, płatki owsiane gotować i dodawać - dobrze wpływają na układ pokarmowy. Quote
Agmarek Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 dota&koka napisał(a):doszła przesyłka od Agmarek-10 puszek animondy jeleń z jabłkiem :bigcool: prześlicznie dziękujemy!!:iloveyou: A nie ma za co :lol: mam nadzieję że smakowało :eating: Moja sucz tak się na to rzuca że do miski nie da nałożyć żarłok jeden. Jak słyszy że łyżką w miche pukam, to leci, bo znaczy to że puszka będzie, ale jak groszki sypię, to już jej się tak nie spieszy. Ech te onkowate podniebienia :oops: Quote
anawa Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Agmarek napisał(a): Ech te onkowate podniebienia :oops: Francuskie pieski, normalnie......... Mój też taki cwaniak. Jak dostaje rybę, to nosem wciąga, jak suche - w ząbki kole :look3: Quote
Akrum Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 BO psiaki się do dobrego i smacznego szyyybko przyzwyczają :) Quote
agada Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Cioteczki przepraszam za offa, ale sytuacja dramatyczna, szczeniaki z grzybkiem cały miot u jednej dziewczyny, która ma malutkie dzieci, nie da rady. Bardzo prosimy o pomoc!! http://www.dogomania.pl/threads/188675-Znalezione-szczeniaki-Krak%C3%B3w-okolice Quote
Agmarek Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Akrum napisał(a):BO psiaki się do dobrego i smacznego szyyybko przyzwyczają :) Oby tylko Welsh nie zechciał sięgnąć na wyższą półkę smakową, bo nie damy rady :evil_lol: Quote
anawa Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Agmarek']Oby tylko Welsh nie zechciał sięgnąć na wyższą półkę smakową, bo nie damy rady :evil_lol: Ta półka już jest wystarczająco wysoka :eviltong: Dota, co słychać u naszego łobuza-hrabiego? Podobno u nas jest źle ale zobaczcie to: http://www.fejsik.pl/Masowa-EKSTERMINACJA-psow-przed-Euro-2012-Facebook-protestuje-a262 :crazyeye: Quote
Akrum Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Welsh jak tam jedzonko ci smakuje? i jak się w ogóle miewasz?? Quote
Agmarek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Pewnie się urlopują leniuchy na działce w taki upał :lol: Quote
Recommended Posts