Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smakuje,smakuje.na szczęście :)
na dziś ma serca.na sniadanie zjadł za smakiem z czego bardzo się cieszę-już ma takie "wcięcie w talii" że mi wstyd :(
na razie je kilka dni,może za miesiąc przytyje :(
nadal rozrabia jak pijany zając-w niedzielę zjadł nam drzwi od pokoju(zamykamy bo pod naszą nieobecność złośliwie(?)obsikuje i obkupcza wszystkie kąty)
na okno już sie nie pcha,ale i tak baaardzo dokładnie je zamykamy
nauczył się już,że po powrocie ze spaceru musi ładnie usiąść w przedpokoju żebym mogła zdjąc mu obrożę :)
wcześniej po otwarciu drzwi musiałam puszczać koniec smyczy żeby nie pofrunąć za nim na jego miejsce.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Welsh, Welsh................co ty wyprawiasz, pacanie.............. Jak będziesz się tak zachowywał, to położymy szlaban na animondę no i na żadne wczasy też nie pojedziesz :mad: :shake:

Dota, jeszcze nie zamówiłam, bo dostałam wiadomość od Ilony, że może załatwić coś z hurtowni. Sprawdziłam ceny i najkorzystniej byłoby w zooplus. Są tam zestawy i ceny bardzo dobre plus dostawa za darmo, jeśli zamówię za więcej niż 99 zł. Zobaczymy, co na to powie Ilona.
Poczekam najdalej do jutra i zamawiam. Dota, wytrzymasz jeszcze chwilę? Zamówię dużo :eviltong:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Jak bedziecie w okolicach trojmiasta, to prosze dac mi znac :) Też chce zobaczyc wasze pyszczki :)

Ja w tym roku nie będę - właśnie zmieniłam pracę i nie mam urlopu. W zeszłym byłam i może uda mi się w przyszłym roku. Moja koleżanka prowadzi tam ośrodek wypoczynkowy :)

Posted

anawa napisał(a):
Oj Welsh, Welsh................co ty wyprawiasz, pacanie.............. Jak będziesz się tak zachowywał, to położymy szlaban na animondę no i na żadne wczasy też nie pojedziesz :mad: :shake:

on chyba wie,że czy grzeczny czy nie,czekają go wakacje :)

anawa napisał(a):
Dota, jeszcze nie zamówiłam, bo dostałam wiadomość od Ilony, że może załatwić coś z hurtowni. Sprawdziłam ceny i najkorzystniej byłoby w zooplus. Są tam zestawy i ceny bardzo dobre plus dostawa za darmo, jeśli zamówię za więcej niż 99 zł. Zobaczymy, co na to powie Ilona.
Poczekam najdalej do jutra i zamawiam. Dota, wytrzymasz jeszcze chwilę? Zamówię dużo :eviltong:

z Akrum też trochę grzebałysmy i opcja zooplus wydawała nam się najkorzystniejsza :)

ja wytrzymam,bo to nie mnie język do d..ki ucieka,tylko Welshowi :)
ale faktycznie,nawet dla mnie ładnie animonda pachnie,smakowicie :)
na jutro ma królika z ziołami

Posted

Szarotka napisał(a):
Anawa podobno mieszkasz obok mojej przyjaciolki, wiec radze Ci uwazac bo mam adres ;):)

No jak to obok? Przecież z tego, co mówiłaś, to jakieś 100 km ode mnie (z drugiej strony W-wy) !!!

dota&koka napisał(a):

ale faktycznie,nawet dla mnie ładnie animonda pachnie,smakowicie :)

Dla Welsha już wybrałam a jaki smak mam zamówić dla Ciebie??? :roflt:

Posted

anawa napisał(a):
No jak to obok? Przecież z tego, co mówiłaś, to jakieś 100 km ode mnie (z drugiej strony W-wy) !!!

Powiedzialam, gdzie mieszkasz a ona na to, ze to blisko i ze moze mnie zawiesc ........
wiec kryj sie kto moze ;)

Posted

Szarotka napisał(a):
Anawa podobno mieszkasz obok mojej przyjaciolki, wiec radze Ci uwazac bo mam adres ;):)

Szarotka napisał(a):
Powiedzialam, gdzie mieszkasz a ona na to, ze to blisko i ze moze mnie zawiesc ........
wiec kryj sie kto moze ;)

No to super! Znaczy, że się zobaczymy! To gdzie w końcu ona mieszka? Bo z tego, co mówiłaś wcześniej, to wcale nie tak blisko......

Posted

Szarotka napisał(a):
Ja jej powiedzialam, nazwe miejscowosci tej od zaby ;) i ona powiedziala, ze to blisko od niej, to mam nadzieje ze wie,skora tam ze 20 lat mieszka..........

No to się może dowiedz, gdzie mieszka............ To Ci się przyda, jeśli masz do niej przyjechać ;) A ja też na Ciebie czekam. Masz mój nr tel?

Posted

anawa napisał(a):
No to się może dowiedz, gdzie mieszka............ To Ci się przyda, jeśli masz do niej przyjechać ;) A ja też na Ciebie czekam. Masz mój nr tel?

Ona wyjedzie po mnie do pociagu, przyjezdzam rannym, i zawiezie na miejsce, dlatego nigdy nie wiem gdzie mieszka. Znamy sie 36 lat to mam swoje prawa ;);)

Posted

Szarotka napisał(a):
Ona wyjedzie po mnie do pociagu, przyjezdzam rannym, i zawiezie na miejsce, dlatego nigdy nie wiem gdzie mieszka. Znamy sie 36 lat to mam swoje prawa ;);)

Tak, jeśli się poznałyście, jak miałaś 40 lat, to ze względu na swój wiek rzeczywiście masz swoje prawa .................:evil_lol:

Posted

anawa napisał(a):
Tak, jeśli się poznałyście, jak miałaś 40 lat, to ze względu na swój wiek rzeczywiście masz swoje prawa .................:evil_lol:

Dobre, uśmiałam się. Szarotka, czyżbyś nie chciała obciążać pamięci? :) :)

Posted

anawa napisał(a):

Cantadorra napisał(a):
Dobre, uśmiałam się. Szarotka, czyżbyś nie chciała obciążać pamięci? :) :)

No wlasnie :):) wobraz sobie 40 plus 36 :):) jak sie dobrze trzymam na swoje lata, kazdy by tak chcial :):)

Posted

Dorota, zrobiłam zamówienie na Twój adres w zooplus. Mam nadzieję, że mnie nie wykiwają, bo to firma z Monachium a zapłaciłam im przelewem.
Oto zamówienie:
Animonda GranCarno Adult 6 x 800 g
- Wołowina i jagnięcina
GranCarno Adult Mięso Plus 6 x 800g
- Jeleń i jabłko
Animonda GranCarno Adult 6 x 400 g
- Czysta Wołowina
Pakiet mieszanka smaków GranCarno Mięso Plus 12 x 400 g
- 4 warianty smakowe
Animonda GranCarno Pasta 6 x 400 g
- Wołowina i tortellini

Szykuj sobie miejsce na te wszystkie puchy. Nie napisali, kiedy będzie dostawa. Jak coś napiszą to dam znać. Wiem tylko, że dostarcza kurier GLS.
Z rabatami (za pierwsze zamówienie i za płatność przelewem) zapłaciłam 167.40 zł.

SMACZNEGO :eating:

Posted

anawa napisał(a):
Dorota, zrobiłam zamówienie na Twój adres w zooplus. Mam nadzieję, że mnie nie wykiwają, bo to firma z Monachium a zapłaciłam im przelewem.

Zamawiałam u nich kilka razy i nie wykiwali mnie ;)

Posted

magda222 napisał(a):
Zamawiałam u nich kilka razy i nie wykiwali mnie ;)

Oj, to dobrze......... A długo się czeka na przesyłkę? Pieniądze od razu im wpłaciłam więc jutro będą mieć na koncie......

Posted

anawa napisał(a):
Oj, to dobrze......... A długo się czeka na przesyłkę? Pieniądze od razu im wpłaciłam więc jutro będą mieć na koncie......

Za każdym razem czekałam kilka dni pomimo, że też od razu kasę przelewałam.
Jakoś wolno to u nich idzie. Słaba organizacja albo może nie mają magazynu w Polsce i z Niemiec wysyłają...
Ostatnio chyba nawet tydzień czekałam.

Posted

anawa napisał(a):

Oto zamówienie:
Animonda GranCarno Adult 6 x 800 g
- Wołowina i jagnięcina
GranCarno Adult Mięso Plus 6 x 800g
- Jeleń i jabłko
Animonda GranCarno Adult 6 x 400 g
- Czysta Wołowina
Pakiet mieszanka smaków GranCarno Mięso Plus 12 x 400 g
- 4 warianty smakowe
Animonda GranCarno Pasta 6 x 400 g
- Wołowina i tortellini

Szykuj sobie miejsce na te wszystkie puchy.
SMACZNEGO :eating:

o mój jedyny,ile żarcia!!
dziękuję ślicznie w imieniu Welshyka :)
ciekawe tylko gdzie ja to wszystko poupycham...chata za mała,bedziemy się potykać ;)

anawa napisał(a):

To Welsh musi przetrwać jeszcze trochę na suchym albo garnuszku Doty ;)

suche lezy i kwitnie...od niechcenia czasem zje trochę.
daję mu nadal animonde,bo szkoda byłoby mu smak popsuć czym innym.
makaron kupiłam błyskawiczny i "moczę" go w wywarze z łapek.znaczy dopiero od wczoraj tak robię,bo kilka dni łapek nigdzie nie szło kupić
nooo,jak teraz chłopaczyna nie zacznie tyć,to ja się pójdę pochlastam chyba :/
z kolei z Koką mam problem,bo daję jej tylko rc weight control,a jej dupka i tak z dnia na dzień robi się coraz większa.dziewczyna nie ma siły po schodach chodzić.może powinnam jej badania jakieś zrobić?tylko jakie?co jej może być?jesssu jedno suche jak strach na wróble,a drugie ledwo łapkami przez tuszę przebiera.ja to się mam z nimi ;)

Posted

ja też już od dawna zamawiam w zooplusie - bo tam większość tych produktów co chcę, to wychodzi taniej niż w innych internetowych sklepach i nigdy mnie nie wykiwali, zawsze dostaję wszystko to, co zamawiam, czasami nawet jakieś gratisy wrzucą typu zabawki dla kotów, albo dodatkowe przysmaki dla psów :) , tylko u nich właśnie ten mankament, że przesyłka idzie około tygodnia, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość i na przyszłość zamawiać z tygodniowym wyprzedzeniem :) a i tam się zbiera punkty za złotówki i potem można je na nagrody wymieniać :)

Posted

Dostałam wiadomość, że paczka z żarciem została dziś wysłana. Do zamówienia dołączono Rocco Chings - prezent powitalny - Gratis jako podziękowanie za zamówienie.
Nie mam pojęcia, co to jest ale mam nadzieję, że będzie smakowało......