dota&koka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 dziękuję za bardzo miłe słowa:iloveyou: nasz domek jest taki całkiem zwyczajny,ale od zawsze bardzo psiolubny. jestem wdzięczna za szansę obcowania z tak cudownym psem jakim jest Welsh. On zrobił ogromne postępy,ale i ja nauczyłam się wiele przez ten czas. (zwłaszcza zamykać dokładnie okna:evil_lol:) Akrum,na pewno gdzieś tam jest taki domek,który tak jak my pokocha go od pierwszego wejrzenia i nie zrazi się jego przeszłością i problemami.tylko pytanie czy go znajdziemy? jeśli nie,ON zostanie z nami na zawsze... kiedyś,kiedy byłam młoda,pisałam piękne opowiadania.ale już mózgownica nie ta :evil_lol: w miarę możliwości postaram się coś chwytajacego sklecić. Quote
Akrum Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Cioteczki, robimy akcje zbierania kasy na dt dla Dosi z banerku od dotki Dosia miała trafić do doty na dt, ale jest tu Welsh, na dniach się okaże, czy Dosia będzie mogła iść do Igiełki na dt - pomożemy wtedy zarówno zwierzakowi jak i człowiekowi, czyli Dosi i Igiełce :) dwa w jednym tylko potrzebne pieniążki, chociaż jednorazowe wpłaty. Cioteczki, skoro anawa zarządziła koniec z wpłatami deklaracji na Welsha, to może choć częśc z Was przerzuci swoje deklaracje na ten psi szkielecik, co? ciocie, prosimy... :) :) :) Welsh też wesoło za to zamerda dla Was ogonkiem i pokaże uśmiechnięty pycholek, prawda dotka?? Quote
dota&koka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 jeszcze Was pomorduję :) tak było a jest tak Quote
dota&koka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Akrum napisał(a):Cioteczki, robimy akcje zbierania kasy na dt dla Dosi z banerku od dotki Dosia miała trafić do doty na dt, ale jest tu Welsh, na dniach się okaże, czy Dosia będzie mogła iść do Igiełki na dt - pomożemy wtedy zarówno zwierzakowi jak i człowiekowi, czyli Dosi i Igiełce :) dwa w jednym tylko potrzebne pieniążki, chociaż jednorazowe wpłaty. Cioteczki, skoro anawa zarządziła koniec z wpłatami deklaracji na Welsha, to może choć częśc z Was przerzuci swoje deklaracje na ten psi szkielecik, co? ciocie, prosimy... :) :) :) Welsh też wesoło za to zamerda dla Was ogonkiem i pokaże uśmiechnięty pycholek, prawda dotka?? tak,tak cioteczki prosimy:modla: i dotka i Welshyk i Dosia prosimy :):) Quote
Akrum Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 a ja dodam, że za jakiś czas chciałybyśmy widzieć takie zdjęcia Dosi, że było tak :-( a jest tak :multi: to co cioteczki, przyłączacie się do akcji pomocy Dosi?? Quote
dota&koka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Akrum napisał(a):a ja dodam, że za jakiś czas chciałybyśmy widzieć takie zdjęcia Dosi, że było tak :-( a jest tak :multi: Dosia też zasluguje na szansę,prosimy :modla: Quote
dota&koka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 IVV napisał(a):Dotka Dosia ma DT jedzie do Igielki ;) kamień z serca mi spada...ale potrzebujemy dla Dosi więcej deklaracji:( dziś Welsh nauczył się żebractwa od Koki.od rana łażą za mną oboje i ślepia w moje kanapki wlepiają :) Quote
anawa Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 kosu32 napisał(a):A ja tu wpadłam tylko na chwilę by uprzejmie donieść że poszedł przelew na tego przystojniaka - chyba w piątek. Matko jedyna - ale ciotki szalejecie z tymi wpisami. I kiedy ja mam to wszytsko czytać ???... :) Czytać wszystko, czytać......... i cieszyć się z nami :multi: Szarotka napisał(a):To maly teraz juz domku szuka ??? Najlepszego pod słońcem. Oddamy go tylko do domku lepszego, niż u Doty (jeśli taki w ogóle się znajdzie)......... IVV napisał(a):takie domy Dotak istnieja ,najlepszy wlasnie jest u Ciebie;) No to trzeba sklonować Dotę ;) agata51 napisał(a):[FONT=Verdana]Więcej takich domków [/FONT] WIĘCEJ! WIĘCEJ! Akrum napisał(a): Cioteczki, skoro anawa zarządziła koniec z wpłatami deklaracji na Welsha, to może choć częśc z Was przerzuci swoje deklaracje na ten psi szkielecik, co? ciocie, prosimy... :) :) :) Welsh też wesoło za to zamerda dla Was ogonkiem i pokaże uśmiechnięty pycholek Mam nadzieję, że szybko "spadek" po Welshu będzie można przekazać innym psim biedakom....Ależ będziemy mieli radość w dzieleniu........:roll: Ja też jakoś nie mam ostatnio weny..... Jeszcze nie wymysliłam tekstu ogłoszenia. Wiem tylko, że dobry byłby krótki, treściwy i tylko leciutko łapiący za serce :lol: Dota, właśnie dostałam info, że dziś wysłali do Ciebie Arthroflex. Quote
dota&koka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 muszę,bo nie wytrzymam... trzymajcie mocno,bardzo mocno kciukasy...jutro akcja sprawdzania reakcji Welsha na koty. nic wiecej nie mogę.. tfu tfu tfu :) Quote
Akrum Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 dota, no nie bądź taka, powiedz nam o co chodzi z tymi kotami? masz jakiś domek upatrzony, tak? Quote
dota&koka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Akrum napisał(a):dota, no nie bądź taka, powiedz nam o co chodzi z tymi kotami? masz jakiś domek upatrzony, tak? upatrzony jeszcze nie jest,ale zarys jest bardzo ciekawy :) musimy sprawdzić Welsha na koty,dopiero będa podjęte dalsze kroki może Welsh nie jest pogromcą kotów... Quote
dota&koka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Aniu,melduję przybycie Arthroflexu i paczuszki z karmą :) znaczy listonosz zostawił awizo w skrzynce,ale domyślam się że to paczuszka od Ciebie Quote
anawa Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 dota&koka napisał(a):upatrzony jeszcze nie jest,ale zarys jest bardzo ciekawy :) musimy sprawdzić Welsha na koty,dopiero będa podjęte dalsze kroki może Welsh nie jest pogromcą kotów... Dotka nie bądź taka tajemnicza bo dziewczyny skręci z ciekawości :evil_lol: Domek zapowiada się świetnie. Jest w Warszawie a więc blisko nas no i jest pięć kotów, wychowanych przez ON-ka, który odszedł za tęczowy most. Miał raka biedaczyna..... Tak więc Welsh musi pokochać koty...... :crazyeye: dota&koka napisał(a):Aniu,melduję przybycie Arthroflexu i paczuszki z karmą :) znaczy listonosz zostawił awizo w skrzynce,ale domyślam się że to paczuszka od Ciebie To co, nie chciało mu się paczek nosić??? Przecież nie jest taka znowu wielka :roll: Smacznego, Welsh - mam nadzieję, że łosoś Ci posmakuje :cool3: Quote
dota&koka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 nasz listonosz to taki dziwny typ,co nawet listów poleconych do drzwi nie przynosi,tylko zostawia awiza w skrzynce i trzeba samemu śmigać na pocztę. leniwy strasznie jest... jutro wieczorem jadę z koleżanką po jej kotka i przywozimy go do nas. ciekawe jak nasz przystojniacha to zniesie:lol: Quote
anawa Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Mam nadzieję, że kot przeżyje............. :razz: Trzymam kciuki za oboje :thumbs: Quote
IVV Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 czekamy na relacje z bliskich spotkan trzeciego stopnia ;) Quote
Agmarek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Normalnie do wieczora to się tu posr...my z ciekawości :evil_lol: Jakby co to niedaleko Was mam koleżankę z większą ilością kotów. Jak się ładnie do niej uśmiechnę to może pozwoli Welshykowi je obwąchać :diabloti: Dota pamiętaj że Twoja pierwsza reakcja na zachowanie Welsha będzie NAJWAŻNIEJSZA! Moja Onka pogoniła kota już pierwszego dnia kiedy do nas przyjechała i dostała taki opier... że cała wieś pewnie słyszała. Więcej nie próbowała tego robić i do dziś żyje w zgodzie z pięcioma sztukami :eviltong: Quote
Akrum Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 moja jedna sunia jak się pojawiła w domu, to była już u nas leciwa kotka, która poprzednią sunię [*] tolerowała, ale jeść musiały osobno, spały razem :), więc jak pojawiła się nowa sunia, to kicia na dzień dobry, mimo że sunia była mega wystraszona i wycofana, zlękniona - kicia podeszła, obwąchała sunię (ta była wciśnięta w kąt ściany i siedziała nieruchomo jak posążek) i szczeliła suni z łapy, a raczej pazura... od razu sunia wiedziała, że z kicią nie ma żartów i że to kot żądzi :) kicia odeszła za TM i pojawiły się dwa kocury (dzikie z ulicy), tym razem to sunia podeszła i je obwąchała, ale wiedziała, że nie wolno ich tknąć, chyba pamiętała jak boli draśnięcie kocim pazurem :) od tej pory owszem na dworze się gonią, ale w domku nawet razem śpią :) nasz kolejny psiak, który pojawił się ok. 2 miesiące temu, w schronie przeszedł test na koty - w ogóle nie zwracał na nie uwagi, w domu też przechodził początkowo obok i nic, tylko sobie noski podawały, a teraz się psiak rozbestwił i je goni... ale pracujemy nad tym ciężko, żeby jednak się na nowo pokochały :) dlatego mam nadzieję, że z Welshem będzie wszystko ok, że pokocha kotki i że kotki sobie go ustawią :) Quote
dota&koka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze.wieczorem się okaże.chyba,że wczesniej dorwę jakiegoś kocurka :) podczas testu będę trzymać rękę na pulsie Quote
Akrum Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 A ja troszkę offa wkleję, może jednak ciotki się zlitują i zechcą cosi wpłacić: Dosia-Szkielecik, pilnie musi być wyciągnięta ze schrony, ona jest wycofana, zestresowana, zdziczałą i przeraźliwie chuda... miała badania robione, jest zdrowa, je dużo i mimo to jest szkielecikiem... ma już zapewnione miejsce w dt, gdzie będzie miała kontakt non stop z człowiekiem, ale brakuje nam kasy... tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/threads/182555-*Dosia-SZKIELET-!Karmiona-chlebem-ze-smalcem!-Potrzebne-DEKLARACJ%C4%98-brakuje-210z%C5%82! może mogłabyś/mógłbyś pomóc, mile widziane deklaracje jednorazowe i miesięczne oraz obecność na wątku. Pomożemy nie tylko Dosi, ale również osobie, która zgodziła się przygarnąć pod swój dach i dać dt psiakowi :) Quote
dota&koka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 przyłączam się do prosby Akrum Welsh jest już bezpieczny,szczęśliwy i prawie zdrowy możliwe,że za chwilę pojedzie do nowego domku a Dosia czeka na swoją szansę prosimy :) Quote
anawa Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Oczywiście jeśli Ciotki/Wujkowie wspólnie tak zdecydują a Welshowi się uda z kotami i z domkiem to pewnie wspomożemy Dosię z kasy, która zostanie :) Quote
dota&koka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 :multi::multi: Welsh gardzi kotami próbuje obwąchać i znika jednym słowem koty ma w nosie :) na pewno do kotów jest w porządku ufffff :) Quote
Recommended Posts