Cantadorra Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 O kurcze, ależ przestraszony kurczaczek. Czy Welsh jest wielkości onka? Quote
Cantadorra Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Myśle, że po świętach można powtórzyć ogłoszenia. Anawa, co ty na to? Napisz tylko, czy te same okolice, czy zmieniamy rewir. Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Boże jaki biedny!Dziewczyny myślałyście o hotelu u Jamora on bardzo ładnie wyprowadza psiaki.Anawa jesteś tam na watku i Szarotka tez!Wyślę Wam jeszcze jeden namiar na domek ale nie wiem czy jest sens go tam dawać w takim stanie! Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Hm to wyslij do Anawa, bo ja to tylko jestem tak do pomocy w komputerowych sprawach. A teraz musz wstawic offa:):) Kochane Cioteczki bardzo potrzebna pomoc: sunia i 6 szczeniakow bez domu i bez deklaracji: http://www.dogomania.pl/threads/181890-Tylko-6-szczeniakA-w-przeA-yA-o-zimAE-2-za-TM-POTRZEBNA-KARMA-300zA-na-HOTEL Quote
Cantadorra Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Romka, poprzednie domki sie nie odezwaly. Tzn jeden w ogole, a drugi odezwal sie, ale po wyslaniu zdjec 3 psiakow zamilkl na dobre :( Jak cos masz to wrzucaj na volta@interia.eu Quote
anawa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Szarotka, dzięki za wklejenie zdjęcia. Cantadorra, Welsh to jest ON-ek, chociaż na tym zdjęciu to raczej wygląda na przestraszonego zająca....... Jeśli będzie możliwość powtórzenia ogłoszeń, to proponuję region warszawski. Tam jest większa szansa na dom a nie budę i stróżowanie. Romka, nie mamy żadnych deklaracji. Pies jest zdrowy tylko bardzo wycofany, jak co drugi pies w schronisku. Jemu potrzeba domu na cito! Dobrego pana, który przytuli i potraktuje jak przyjaciela..... Wtedy Welsh błyskawicznie dojdzie do siebie. Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Wysłałam przed chwila namiary na domek,odezwijcie się co z tego wyniknie! Quote
Cantadorra Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jutro powysylam moje onki, dam znac, jak tylko bede miec jakąś odpowiedz lub brak. Dziekuje Romka. Quote
Romka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/182124-Talony-do-spa-za-5-zA-dla-Balbiny-Do-30-04?p=14330708#post14330708 dziewczyny pomózcie naszej Balbinie kazdy grosz sie liczy! Quote
Cantadorra Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Romka, domek nie jest zainteresowany :( Dziekuje za pamięć. Quote
Cantadorra Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Anawa, trzeba pomyslec, co zrobic z Welshem. Czy on nie powinien miec dt? Czy on sie w ogole nadaje od razu do adopcji? Quote
Romka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 No własnie czy on nadaje sie do adopcji?A dlaczego domek nie jest zainteresowany?Czy dlatego,ze psiak wymaga wiekszej uwagi? Quote
Lu_Gosiak Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 a jest szansa jeszcze na jakies zdjecia? nie doczytalam, ale czy tam jest jakis wolontariat? Quote
Cantadorra Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Romka, domek najpierw powiedzial ze nie moze rozmawiac, poprosil o sms i jak bedzie zainteresowany to oddzwoni. Wyslalam wszystkie swoje namiary mozliwe, ale dostalam tylko esa, ze: "nie jestem zainteresowany". Takze nie wiem, co bylo przyczyna :( Quote
anawa Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Welsh może iść od razu do domu stałego ale na stróża się nie nadaje. Musi być blisko człowieka a człowiek musi okazać mu trochę cierpliwości i zaakceptować jego strach, który mu przejdzie, kiedy wreszcie zaufa..... Nowych zdjęć nie ma bo możemy liczyć tylko na schronisko - wolontariatu tam nie ma i z aparatem podobno bardzo niechętnie wpuszczają :( Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Czyli pies potrzebuja kogos kto kocha i rozumie psy. Quote
anawa Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Dostępne są tylko dwa zdjęcia (w postach 1 oraz 99). Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu. Mam ostatnio cholernie mało czasu i z niczym się nie wyrabiam. Ogłoszenia są już na cafeanimal i alegratka. A oto tekst do ogłoszeń: Ten Owczarek, to Pies, który najprawdopodobniej zaznał wiele złego z ręki człowieka... Pragnie być niewidoczny, pragnie być cieniem samego siebie... W beznadziei swojego istnienia, najpierw porzucony, później odłowiony przez hycla i wywieziony do schroniskowej klatki... Myśli, że to już koniec jego wędrówki.....ale nie koniec udręki. Nie spojrzy w oczy, bo boi się, że nie dostrzeże w nich nadziei dla siebie.... Czy zechcesz to zmienić? Kontakt w sprawie adopcji: Tel. 695 738 031 Quote
anawa Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Szarotka napisał(a):Czyli pies potrzebuja kogos kto kocha i rozumie psy. Tak jest - szczególnie wrażliwego , kochającego i rozumiejącego zwierzęta. To nie może być przypadkowa osoba.... Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Anawa czy dostalas email ode mnie?? juz jest nieaktualny na szczescie dla Ciebie :):) Quote
anawa Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Ten o Tuptusiu? Widziałam, że coś przyszło ale tylko rzuciłam okiem i................. nie odpisałam :oops: A co to znaczy, nieaktualny??? Tuptuś adoptowany??? Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Nie, ale Ingrid sama poprawila tekst :):) a to ze nie czytasz moich emaili to inna sprawa :):):evilbat::scream7: Quote
anawa Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Sorry, Szarotka. Brak czasu to jedna sprawa a drugi problem to ten nowy komputer z Windows7. Outlook Express nie jest przez ten system obsługiwany i powinnaś zobaczyć cały ten bałagan, który mam teraz w tzw. Windows Live - poczta. Nic tam nie potrafię znaleźć...... Masakra...... Muszę się przyzwyczaić, poćwiczyć - a czasu brak...... Quote
Szarotka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Z tego wszystkiego wstawilabym te zdjecia Welsha tutaj :):) Quote
Recommended Posts