anawa Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 manilka napisał(a):Cioteczki ciesze się, że przelew doszedł ;) Manilka, a żebyś wiedziała, jak my się cieszymy............... :loveu: Quote
dota&koka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 jestem zła na przystojniaka.znowu dzis nic nie zjadł.nawet jednej chrupki :angryy: dwa dni nie je,potem je cały dzień ile razy bym mu nie nałozyła do miski,potem znowu 2 dni strajkuje... Quote
anawa Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 dota&koka napisał(a):jestem zła na przystojniaka.znowu dzis nic nie zjadł.nawet jednej chrupki :angryy: dwa dni nie je,potem je cały dzień ile razy bym mu nie nałozyła do miski,potem znowu 2 dni strajkuje... Wcale się tym nie przejmuj, on sam sobie reguluje częstotliwość posiłków. Z głodu nie umrze..... Quote
dota&koka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 kiedy ja bym chciała żeby Welsh miał okrągłe boczki...nie żeby był zapasiony jak Koka,ale żeby był zgrabnie "nabity" strasznie mnie korci żeby zacząć mu gotować...:diabloti: Quote
Agmarek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dota zachowanie Welsha jest chyba typowe dla tej rasy :cool3: moja małpa jak do nas przyjechała to mój TZ (wielkości Twojego szwagra) nie chciał z nią zostać nawet na minutę sam bojąc się że go zagryzie. Przez pierwsze dni nawet straszyłam go że psem poszczuję :diabloti: Niestety sytuacja zmieniała się z dnia na dzień i moja małpa która z mojej ręki jadła smakołyki :mad: była głaskana :mad: i miziana :mad: zapałała wielką miłością do mojego TZa :crazyeye: co prawda boi się jeszcze jego donośnego głosu, ale tylko wtedy gdy ja jestem w pobliżu, a jak mnie nie ma to się kładzie obok niego na dywanie :angryy: zero wdzięczności :angryy: Lecz się kobieto i do roboty, bo jak Cię będą chcieli naprawdę zwolnić to Welshem poszczuj :diabloti: możesz jeszcze dla podkreślenia swoich słów pożyczyć moją sucz bojową :evil_lol: Trzymam kciuki, cieszę się że Welsh nie rozrabia (oprócz straszenia Twojego szwagra) Quote
anawa Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Ja Ci dam gotować........... :mad: Ze względu na swoje stawy Welsh powinien na zawsze pozostać szczupłym chłopakiem ;) Żadnych grubasów...... :cool3: Quote
anawa Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Wpłynęły kolejne wpłaty: magda222 - 20 zł Tymotea - 50 zł baldek2 - 20 zł Serdecznie dziękujemy :Rose::calus: Quote
anawa Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 kosu32 napisał(a):Melduję że przelew poszedł :) Dziękuję! Melduję,że podziękuję jeszcze raz, jak dojdzie.......... ;) Quote
Szarotka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Sorry za offa: Tamarka potrzebuje funduszow na sterylke, bo inaczej nie moze byc wyadoptowana Brakuje tez 80 zl. stalych deklaracji :placz::placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/threads/182992-%C5%81YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie!-BRAKUJE-100Z%C5%81-NA-hotelik Blagamy o pomoc!!!!!:shake::shake::-(:-( Quote
Agmarek Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Witaj z rana mordeczko kochana :loveu: Dbaj o Dorotkę żeby szybko wyzdrowiała i na spacerki z Tobą piesku latała :evil_lol: Quote
Akrum Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 hah...Ty się dota martwisz, że Welsh je co dwa dni, a ja bym tak czasem chciała, żeby moje ogony choć jednodniową głodówkę sobie zrobiły... a nie ciągle wpatrzone tymi swoimi pięknymi oczętami to w miseczkę to we mnie i co... i jeszcze tupią łapkami na mnie i prychają jak mówię, że już wystarczy.. :) A tak w ogóle, to cieszę się bardzo, że Welsh już nie znaczy waszych łóżek, nie zostawia żadnych niespodzianek w domu, tylko załatwia swoje potrzeby na dworze. I tak jak anawa pisała, nie próbuj mu czasami gotować, on musi jeść tą suchą karmę, jak będzie głodny to zje, to dla jego dobra, dla zdrowia :) a jak posmakuje gotowanych rarytasów, to jeszcze trudniej będzie go przekonać do suchej karmy. Quote
dota&koka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Agmarek napisał(a):Witaj z rana mordeczko kochana :loveu: Dbaj o Dorotkę żeby szybko wyzdrowiała i na spacerki z Tobą piesku latała :evil_lol: wow jaki fajny wierszyk z rana :) Agmarek,masz talent :klacz: na razie na "spacerki" chodzi z nim marcin.dzis po południu będzie musiał znieść go szwagier trzęsidoopa hihi Akrum napisał(a):hah...Ty się dota martwisz, że Welsh je co dwa dni, a ja bym tak czasem chciała, żeby moje ogony choć jednodniową głodówkę sobie zrobiły... a nie ciągle wpatrzone tymi swoimi pięknymi oczętami to w miseczkę to we mnie i co... i jeszcze tupią łapkami na mnie i prychają jak mówię, że już wystarczy.. :) dokładnie w taki sam sposób brała mnie na litość Koka :) ona dosłownie tańczy przy misce,dopóki jej coś nie "spadnie". ale dobre czasy sie skończyły,dostaje tylko raz dziennie i to karmę pod tytułem "weight control" :) po tym jak wetka nastraszyła mnie co może się dziać z psem który ma nadwagę,absolutnie nie ulegam "uczuciowej terrorystce" Akrum napisał(a):I tak jak anawa pisała, nie próbuj mu czasami gotować, on musi jeść tą suchą karmę, jak będzie głodny to zje, to dla jego dobra, dla zdrowia :) a jak posmakuje gotowanych rarytasów, to jeszcze trudniej będzie go przekonać do suchej karmy. wiem,wiem że mi nie wolno go rozpuszczać i że karma którą dostaje jest dla niego lekarstwem.ale ja mam wyrzuty sumienia że pies chodzi głodny.choć zdaję sobioe sprawę że sam sobie krzywdy nie zrobi. słowo harcerza:nie będę mu dawać nic oprócz jego karmy :) ja także bardzo się cieszę że chłopaczyna już nie znaczy nic w domu.nie zdarza mu się absolutnie nigdzie nie pstryknąć,nawet w nocy po kryjomu :) na dzień dzisiejszy,Welsh to bardzo grzeczny,bezproblemowy pieso.oby było tak dalej Quote
Agmarek Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 dota&koka napisał(a):wow jaki fajny wierszyk z rana :) Agmarek,masz talent :klacz: się ćwiczy :razz: przygotowuję się do pisania tekstów do ogłoszeń :cool3: dota&koka napisał(a):na razie na "spacerki" chodzi z nim marcin.dzis po południu będzie musiał znieść go szwagier trzęsidoopa hihi Zrób mu parę fotek. Plisss...:lol: muszę to zobaczyć :evil_lol: dota&koka napisał(a):ja także bardzo się cieszę że chłopaczyna już nie znaczy nic w domu.nie zdarza mu się absolutnie nigdzie nie pstryknąć,nawet w nocy po kryjomu :) na dzień dzisiejszy,Welsh to bardzo grzeczny,bezproblemowy pieso.oby było tak dalej Nie dziwi mnie że Welsh już nic nie obsikuje, bo chyba wszystko co było do naznaczenia, to już naznaczone :evil_lol: Quote
dota&koka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Agmarek napisał(a): Zrób mu parę fotek. Plisss...:lol: muszę to zobaczyć :evil_lol: zapewne nie będę miała rąk wolnych,bo znając fobię Seby,będę JA musiała znieść po schodach ich obu :evil_lol: Quote
Akrum Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Napisał dota&koka na razie na "spacerki" chodzi z nim marcin.dzis po południu będzie musiał znieść go szwagier trzęsidoopa hihi dota&koka napisał(a):zapewne nie będę miała rąk wolnych,bo znając fobię Seby,będę JA musiała znieść po schodach ich obu :evil_lol: hahaha, ale się uśmiałam - i znów wyjdę na głupka w pracy, bo sama siedzę w biurze i się do kompa śmieję, a wszystko słyszą dziewczyny z biura obok, bo drzwi mamy otwarte... Quote
dota&koka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 śmiech to samo zdrowie,choć w Twoim wypadku cioteczko,koleżanki mogą pomyśleć dokładnie odwrotnie :) Quote
Hotel KADIF Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Halinów k/W-wy! Malutka ŻABKA na ulicy! Kto pierwszy ja rozjedzie?! Quote
dota&koka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 wow ale tu cicho u chłopczyka :( gdyby ktos pytał, u Welsha wsio ok,zjadł z rana całą michę karmy i leży do góry brzuchem :) nic nie nabroił :) tylko znowu nie chce wchodzić do pokoju.przyczyna:nocujący szwagier... Quote
kasia14 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Cieszę się bardzo bo kibicuje psiakowi od jakiegoś czasu:) Na razie nie mogę pomóc inaczej, ale gdybyście potrzebowały ogłoszeń to pisać ;) Quote
anawa Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 kasia14 napisał(a):Cieszę się bardzo bo kibicuje psiakowi od jakiegoś czasu:) Na razie nie mogę pomóc inaczej, ale gdybyście potrzebowały ogłoszeń to pisać ;) Witam i dziękuję. na razie na ogłoszenia za wcześnie.... Kilka kontrolnie zrobiłam ale Welsh potrzebuje jeszcze trochę czasu...... Dota świetnie się nim zajmuje :) Quote
anawa Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 kosu32 napisał(a):Melduję że przelew poszedł :) anawa napisał(a):Dziękuję! Melduję,że podziękuję jeszcze raz, jak dojdzie.......... ;) Doszedł........... Dziękuję raz jeszcze :calus: Quote
anawa Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Jak tam nasz Welsh kochany? Dota, Ty już lepiej się czujesz? Quote
magda222 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 UWAGA!!! PILNE!!! Pani Agnieszka (właścicielka jaroszowickich kotów i psów) jest w szpitalu. 37 kotów i 6 psów wyląduje w schronisku. Szukamy tymczasów lub domów stałych przede wszystkim dla psów. One nie odnajdą się w schronisku BARDZO PROSIMY O POMOC !!! Link do wątku: http://www.dogomania.pl/threads/1485...ekarstwa-karma... I opis na stronie edano : http://www.edano.schronisko.net/stro...tuacja!!!.html Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='magda222'] UWAGA!!! PILNE!!! Pani Agnieszka (właścicielka jaroszowickich kotów i psów) jest w szpitalu. 37 kotów i 6 psów wyląduje w schronisku. Szukamy tymczasów lub domów stałych przede wszystkim dla psów. One nie odnajdą się w schronisku BARDZO PROSIMY O POMOC !!! Link do wątku: http://www.dogomania.pl/threads/1485...ekarstwa-karma... I opis na stronie edano : http://www.edano.schronisko.net/stro...tuacja!!!.html O jej to fatalnie :(:( Quote
Recommended Posts