anawa Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Doszła wpłata od mysza 1. Bardzo dziękuję :Rose: i lecę uzupełnić pierwszy post.....:p Quote
anawa Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 kosu32 napisał(a):Ja na dniach postaram się podesłac deklarację. Tylko dobrze się postaraj............. ;) :evil_lol: Quote
Szarotka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Welsh, Anawa i ciotki Welshowe wybaczcie offa: Niewidomy Jurand blaga o wsparcie, byc moze jest szansa na to, by zaczal widziec. Zbieramy deklaracje: http://www.dogomania.pl/threads/183764-Niewidomy-podhalan-Jurand-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel! Zapraszamy rowniez na bazrki na Juranda. http://www.dogomania.pl/threads/185036-Bazarek-ciuszkowy-quot-UBIERZ-MALUSZKA2-quot-do-16.05-na-leczenie-i-hotel-niewidomy-Jurand http://www.dogomania.pl/threads/185063-Ksi%C4%85%C5%BCkowy-antykwariat-%28romanse-i-s%C5%82owniki%29na-podhalana-Zbyszka-Runo-do-16.05.2010 Quote
agata51 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Buziaki, Welsh! Poczytam sobie, jak się wyśpię - dopiero co wróciłam. Cioteczki, nie wybierajcie się na Mazury! Boże, jak ja tam zmarzłam! Quote
Akrum Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 cześć Welshyk :) widzę, że coraz bardziej zaczynasz wracać do normalności, znaczy witasz już dotę w dzrzwiach - ekstra :) byle tak dalej :) Quote
dota&koka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mam złą wiadomość... nie mam o czym pisać!:evil_lol: Welsh nic nie broi,grzeczny jest jak aniołek.staje się najnormalniejszym,domowym psem. dziś dzwonię do Pani wet. umówić się na jutrzejszą kontrolę i rtg.mam nadzieję że będę mogła przekazać tylko dobre wiadomości.tak bardzo chciałabym,żeby Welsh był zdrowy i mógł jeździć z nami na działkę,chodzić na długie spacery,ganiać za piłką albo przynosić patyczki...ta chora łapka bardzo komplikuje jego socjalizację. Welshyk,zdrowiej szybko :) Quote
Akrum Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 hihi, ale mnie przestraszyłaś dota, aż mi serducho stanęło jak zobaczyłam pierwsze zdanie... mam złą wiadomość... normalnie aż bałam się dalej czytać, a tu taki psikus zrobiłaś :) Quote
dota&koka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 biorę przykład z Welsha :) on codziennie niespodzianki nam robi :) Quote
Agmarek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 dota&koka napisał(a):mam złą wiadomość... nie mam o czym pisać!:evil_lol: Małpa :mad: ludzi straszysz. Mnie też serce stanęło na moment :evil_lol: Quote
magda222 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 kosu32 napisał(a):Ja na dniach postaram się podesłac deklarację. Też w tym tygodniu wpłacę swoją deklarację i siostry. dota&koka napisał(a):mam złą wiadomość... Dota ja tu Wam po cichu kibicuję a Ty chcesz żebym zawału dostała :mad: ;) Quote
dota&koka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 cioteczki kochane,nie gniewajcie się:modla: ja tylko buduję napięcie :) dzwoniłam do Pani wet. myślałam że damy rade umówić się na wizytę na popołudnie,ale nie da rady i muszę jutro jechać z "kompletem" bo nie mam z kim ich zostawić. pieso jutro będzie podróżował "wesołym autobusem" :evil_lol: ps.nic dziś nie nabroił :) Quote
Cantadorra Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ciesze sie niezmiernie, ze nic nie nabroil :) Oby weszlo mu to w krew :) Quote
mysza 1 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 anawa napisał(a):Doszła wpłata od mysza 1. Bardzo dziękuję :Rose: i lecę uzupełnić pierwszy post.....:p Przepraszam, że tak późno, wyleciało mi z głowy. Quote
anawa Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='dota&koka'] dzwoniłam do Pani wet. myślałam że damy rade umówić się na wizytę na popołudnie,ale nie da rady i muszę jutro jechać z "kompletem" bo nie mam z kim ich zostawić. pieso jutro będzie podróżował "wesołym autobusem" :evil_lol: Dota, nie możesz pojechać po prostu w czwartek? Jeden dzień naprawdę nie zrobi wielkiej różnicy..... QUOTE=mysza 1;14651159]Przepraszam, że tak późno, wyleciało mi z głowy. Nic nie szkodzi..........lepiej późno, niż wcale......... :diabloti: Dziękujemy bardzo :Rose: Ja też mam dla Was wiadomość: WYNIK BADANIA HISTOPAT. JEST UJEMNY!!! WELSH JEST ZDROWY!!! :multi::laugh2_2::sweetCyb::bigcool::ylsuper::Cool!::cool2::cunao: Quote
IVV Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 no to teraz tylko kochajacy domek:) potrzebny do pelnego szczescia! Quote
anawa Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 IVV napisał(a):no to teraz tylko kochajacy domek:) potrzebny do pelnego szczescia! No nie tylko........... jeszcze trzeba trzymać kciuki, żeby łapka się naprawiła i żeby nie było konieczne skręcanie na śruby podczas kolejnej operacji............ :nerwy: Quote
dota&koka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 anawa napisał(a):Dota, ucałowania od Karoliny :buzi: ślicznie dziękuję:loveu:i my z Welshykiem wysyłamy buziaki :* ciągle obiecuję sobie wysyłać Karolinie chociaż smsa,a najlepiej mmsa,ale tyle się wciąż wokół mnie dzieje,że zapominam:oops: Aniu,dla mnie bez różnicy czy pojade jutro czy w czwartek.i tak będę musiała jechac z całym towarzystwem-marcin jutro ma tylko pogrzeb i ok 14 będzie już w domu,a w czwartek nie będzie go aż do 17 bo złapał fuchę.chciałam umówić się jutro w okolicach 18-17 ale się nie dało.trudno,dam sobie radę,nie pierwszy raz będę coś załatwiać z kompletem ;) Quote
dota&koka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='anawa'] Ja też mam dla Was wiadomość: WYNIK BADANIA HISTOPAT. JEST UJEMNY!!! WELSH JEST ZDROWY!!! :multi::laugh2_2::sweetCyb::bigcool::ylsuper::Cool!::cool2::cunao: na taką wiadomość warto było tyle czekać :multi: Quote
Recommended Posts