Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byly dwa telefony z ogloszenia radiowego, ale to nie to... Jeden z panow sam chcial przyjechac na wizyte przedadopcyjną do kogos i nie bardzo zrozumial idee tej wizyty, a drugi zniechęcil sie wizyta przedadopcyjna no i tym, ze psiak bedzie wykastrowany. Czyli to nie to!

Posted

Ciesze się bardzo nie miałam czasu wyjasniac o co chodzi wysłąlam maile "zywcem" ale Ty jak widze wiedziałaś o co chodzi!Podobne telefony jak Wy odbieram w sprawie Odyna.Norma! Jak pies "wykajstrowany" to oni nie chca takiego psa!I bardzo dobrze!

Posted

Witam,

Welsh nie boi się na chwilę obecną tylko dwóch osób, które Go karmią.

Ciągle jednak to Pies, którego drugie imię to - Lęk ...
Jendnak z informacji, jakie mam nie ma to na szczęscie nic wspólnego z agresją lękową.

Oto zrobione na moja prośbę zdjęcie Welsh'owi, chciaż o mały włos by nie było cykniete, bo w schronisku

stwierdzono, że spadł śnieg i nie moż na zdjęcia zrobic ...., ale sie udało i jest:)

Posted

Witam ponownie z nowym komputerem (śliczny, bo bordowy ;) ). Przepraszam, ale byłam zupełnie odcięta od świata ale Dogo podobno też padło. Cieszę się, że Pasja jest na wątku bo to właściwie na Jej zlecenie on powstał.
Próbujemy wkleić zdjęcie ale nie wychodzi.
Welsh został odłowiony w gminie Babice Stare k/Warszawy i został odwieziony do Kotlisk bo ta gmina ma z nimi umowę. Jeśli pies tam trafia to trzeba go po prostu stamtąd wyrwać bo inaczej to on już świata nie zobaczy. One way ticket. Brak wolontariatu, brak strony internetowej - brak adopcji.
Po ogłoszeniach w radio były 4 telefony, w tym trzy od "buraków" - od razu odrzucone i jeden konkretny, z Kutna, z przedsiębiorstwa wodociągów. Mieli tam na terenie psa, którym się dobrze opiekowali ale staruszek był i odszedł..... Teraz myślą o następcy. Zastanawiamy się jednak z Pasją, czy to dobre miejsce dla Welsha, biorąc pod uwagę jego usposobienie i lęk. To na pewno nie jest pies stróżujący. Zresztą facet więcej się nie odezwał.
Cantadorra, wielkie dzieki za te ogłoszenia. Dużego odzewu nie było ale jest jakieś światełko w tunelu - ktoś się jednak psem interesuje.
Pasja - dawaj to zdjęcie na maila, może mnie uda się wstawić.

Posted

Dogomanii, jak Dogomanii ale internetu........ Bez tego, jak bez ręki....... Zrobiłam Ci, Szarotka, ostatnią wpłatę: 20,13 zł :evil_lol:
;:

Posted

anawa napisał(a):
Dogomanii, jak Dogomanii ale internetu........ Bez tego, jak bez ręki....... Zrobiłam Ci, Szarotka, ostatnią wpłatę: 20,13 zł :evil_lol:
;:

Dogomani tez nie bylo, wiec wiele nie stracilas :):)
Kobieta sie napewno ucieszy z tych 13 groszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mowilam Ci zebys sobie zatrzymala na wszelki wypadek, to potem nie mow, ze na kawe nie masz ;););)

Posted

Szarotka napisał(a):

Mowilam Ci zebys sobie zatrzymala na wszelki wypadek, to potem nie mow, ze na kawe nie masz ;););)

A gdzie Ty masz metę na kawę za 13 groszy??? :razz:

Posted

anawa napisał(a):
A gdzie Ty masz metę na kawę za 13 groszy??? :razz:

Hm to tylko by byl taki dodatek :):)

pasja napisał(a):
Anawa fotki Welsha poszły do Ciebie.
Ja próbowłam metodą "kopiuj-wklej", ale się rozmyły i zniknęły.

Czekam na zdejecia :):)

Posted

[quote name='anawa']Wyslalam zdjecie do Szarotki, moze jej sie uda. Ja tez nie moge wkleic, nie wiem, co sie dzieje.....

To ja teraz probuje z tym zdjeciami, bo ogladalam filmy do tej pory :):)

Wyglada kiepsko :(:(