Cantadorra Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Romka, mam te maile od Anawy. Juz napisalam w sprawie innego onka. Czekam na odpowiedz. Dziekuje bardzo za pomysl. Quote
Cantadorra Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Byly dwa telefony z ogloszenia radiowego, ale to nie to... Jeden z panow sam chcial przyjechac na wizyte przedadopcyjną do kogos i nie bardzo zrozumial idee tej wizyty, a drugi zniechęcil sie wizyta przedadopcyjna no i tym, ze psiak bedzie wykastrowany. Czyli to nie to! Quote
Romka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ciesze się bardzo nie miałam czasu wyjasniac o co chodzi wysłąlam maile "zywcem" ale Ty jak widze wiedziałaś o co chodzi!Podobne telefony jak Wy odbieram w sprawie Odyna.Norma! Jak pies "wykajstrowany" to oni nie chca takiego psa!I bardzo dobrze! Quote
Romka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/128696-Schronisko-Kotliska-czy-one-majAE-zamarznAE-AE-Naprawde-niema-nikogo-z-tamtych-stron znalazłam watek schroniska pod Kutnem ,pisałam o nim w pierwszych postach.Moze warto jednak zaproponować domkom psiaka nie dziwię się,ze psiak wpadł w depresje-zobaczcie sami.Było gdzies jeszcze wiecej zdjęć suk ze szczeniakami-masakra! Quote
Cantadorra Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Romka ma racje. To wyglada fatalnie, az przykro patrzec :( Quote
Romka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Dziewczyny napiszcie mi cos więcej o tym psiaku ,z jakiej gminy przyjechał,kiedy tak zeby mozna było go poznac nie widząc nigdy w zyciu. Quote
Cantadorra Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Romka, Anawa ma problemy z netem. Jak da rade napisze wiecej. Quote
Szarotka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Tak Anawa nie ma dostepu do neta w pracy a w domu komputer Jej siadl :(:( Quote
pasja Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Witam, Welsh nie boi się na chwilę obecną tylko dwóch osób, które Go karmią. Ciągle jednak to Pies, którego drugie imię to - Lęk ... Jendnak z informacji, jakie mam nie ma to na szczęscie nic wspólnego z agresją lękową. Oto zrobione na moja prośbę zdjęcie Welsh'owi, chciaż o mały włos by nie było cykniete, bo w schronisku stwierdzono, że spadł śnieg i nie moż na zdjęcia zrobic ...., ale sie udało i jest:) Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 pasja napisał(a):bojku, kawałek Welsha mi ucięło :( a ktory kawalek :):) Quote
pasja Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 tył Welsha:) Spróbuję raz jeszcze, - mniejsze zdjęcie wstawic Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='pasja']tył Welsha:) Spróbuję raz jeszcze, - mniejsze zdjęcie wstawic Cos chyba nie wyszlo :(:( Quote
anawa Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Witam ponownie z nowym komputerem (śliczny, bo bordowy ;) ). Przepraszam, ale byłam zupełnie odcięta od świata ale Dogo podobno też padło. Cieszę się, że Pasja jest na wątku bo to właściwie na Jej zlecenie on powstał. Próbujemy wkleić zdjęcie ale nie wychodzi. Welsh został odłowiony w gminie Babice Stare k/Warszawy i został odwieziony do Kotlisk bo ta gmina ma z nimi umowę. Jeśli pies tam trafia to trzeba go po prostu stamtąd wyrwać bo inaczej to on już świata nie zobaczy. One way ticket. Brak wolontariatu, brak strony internetowej - brak adopcji. Po ogłoszeniach w radio były 4 telefony, w tym trzy od "buraków" - od razu odrzucone i jeden konkretny, z Kutna, z przedsiębiorstwa wodociągów. Mieli tam na terenie psa, którym się dobrze opiekowali ale staruszek był i odszedł..... Teraz myślą o następcy. Zastanawiamy się jednak z Pasją, czy to dobre miejsce dla Welsha, biorąc pod uwagę jego usposobienie i lęk. To na pewno nie jest pies stróżujący. Zresztą facet więcej się nie odezwał. Cantadorra, wielkie dzieki za te ogłoszenia. Dużego odzewu nie było ale jest jakieś światełko w tunelu - ktoś się jednak psem interesuje. Pasja - dawaj to zdjęcie na maila, może mnie uda się wstawić. Quote
anawa Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Dogomanii, jak Dogomanii ale internetu........ Bez tego, jak bez ręki....... Zrobiłam Ci, Szarotka, ostatnią wpłatę: 20,13 zł :evil_lol: ;: Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 anawa napisał(a):Dogomanii, jak Dogomanii ale internetu........ Bez tego, jak bez ręki....... Zrobiłam Ci, Szarotka, ostatnią wpłatę: 20,13 zł :evil_lol: ;: Dogomani tez nie bylo, wiec wiele nie stracilas :):) Kobieta sie napewno ucieszy z tych 13 groszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mowilam Ci zebys sobie zatrzymala na wszelki wypadek, to potem nie mow, ze na kawe nie masz ;););) Quote
anawa Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Szarotka napisał(a): Mowilam Ci zebys sobie zatrzymala na wszelki wypadek, to potem nie mow, ze na kawe nie masz ;););) A gdzie Ty masz metę na kawę za 13 groszy??? :razz: Quote
pasja Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Szarotka napisał(a):Cos chyba nie wyszlo :(:( cholercia ...przecież ja te fotki widziałam u siebie, a one zniknęły Quote
pasja Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Anawa fotki Welsha poszły do Ciebie. Ja próbowłam metodą "kopiuj-wklej", ale się rozmyły i zniknęły. Quote
Szarotka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 anawa napisał(a):A gdzie Ty masz metę na kawę za 13 groszy??? :razz: Hm to tylko by byl taki dodatek :):) pasja napisał(a):Anawa fotki Welsha poszły do Ciebie. Ja próbowłam metodą "kopiuj-wklej", ale się rozmyły i zniknęły. Czekam na zdejecia :):) Quote
anawa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Wyslalam zdjecie do Szarotki, moze jej sie uda. Ja tez nie moge wkleic, nie wiem, co sie dzieje..... Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='anawa']Wyslalam zdjecie do Szarotki, moze jej sie uda. Ja tez nie moge wkleic, nie wiem, co sie dzieje..... To ja teraz probuje z tym zdjeciami, bo ogladalam filmy do tej pory :):) Wyglada kiepsko :(:( Quote
Recommended Posts