Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie przynoszę:)
Karolinka napisała mi w tym momencie smsa.dzwoniła do kliniki,wszystko w porzo,Welsh rozrabia,zniszczył zamek w szafce i dobrał sie do karmy!!!
UFFFFFF

Posted

dota&koka napisał(a):
Karolinka napisała mi właśnie smsa.dzwoniła do kliniki,wszystko w porzo,Welsh rozrabia,zniszczył zamek w szafce i dobrał sie do karmy!!!
UFFFFFF

HURRA :) na reszcie coś się wyjaśniło :)
cieszę się bardzo,że jest dobrze :) jej ... ale to była nerwówka...

Posted

oj tak,to była straszna nerwówka :/ tak samo się denerwowałam kiedy moje najmłodsze dziecię miało oerację na serduszku.
dobrze że to będą nasze ostatnie nerwy związane z welshem.teraz juz tylko z górki!! :)
to już jutro,już jutro chłopczyk zacznie nową drogę,doczekać się nie mogę jak dziecko prezentu pod choinką :)

Posted

Pani doktor znów każe na siebie czekać...... Całą noc spędziła w lecznicy i pojechała do domu odpocząć. Pani, która odbierała telefon nic nie potrafi powiedzieć - trzeba czekać, aż pani doktor wróci. Wydaje mi się jednak, że skoro Welsh już zdążył narozrabiać, to chyba nie jest źle. Sam wziął sobie śniadanko z szafki.....:evil_lol:
Dota, będziesz zawsze musiała pilnować, żeby Welsh nie był głodny, bo sam się obsłuży i zrobi Ci kipisz w lodówce...:diabloti:

Wpłynęło 330 zł od Fundacji dr Lucy. Bardzo dziękujemy :Rose:

Posted

anawa napisał(a):

Dota, będziesz zawsze musiała pilnować, żeby Welsh nie był głodny, bo sam się obsłuży i zrobi Ci kipisz w lodówce...:diabloti:

chłopczykowi już niczego nie bedzie brakować,więc nie będzie musiał rozrabiać :)
swoja drogą cwana z niego bestyja :diabloti:

PS.nie mogę sie jutra doczekać,normalnie czuję motylki w brzuchu :)
mam nadzieję że nic się nie zmieni?inaczej oszaleję

Posted

dota&koka napisał(a):
Karolinka napisała mi w tym momencie smsa.dzwoniła do kliniki,wszystko w porzo,Welsh rozrabia,zniszczył zamek w szafce i dobrał sie do karmy!!!
UFFFFFF

Wielkie ufff... :)

Posted

do piero otworzylam oczy i pierwsze do komp -co z Welshem?-a tu takie SUPER WIADOMOSCI !!!!! strasznie sie ciesze a Tobie Dotka to zazdroszcze:)

Posted

jeszcze tylko trzeba poczekać na panią doktor,zobaczymy co powie.ale bardzo prawdopodobne jest że to już dziś.brytan rozrabia w klinice jak pijany zając i chyba z ulgą go tam pożegnają ;-)