Akrum Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Welsh, trzymaj się dziś dzielnie, pamiętaj że my tu wszyscy jesteśmy, że czekamy na dobre wieści... oj żeby wszystko było dobrze, żeby operacja przebiegała pomyślnie... Welsh pamiętaj, że przed tobą się nowe życie otwiera, więc przetrwaj dzielnie operację, nie bój się, bądź silny, żeby organizm szybko wrócił do formy :) Jesteśmy z tobą myślami kochana psinko :) Quote
anawa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):Aniu ja dopiero dzis przelalam moja jednorazowke:oops: dziekuję :multi: li1 napisał(a):Anawa, ja poprosilam jamora na watku hotelowym, by przelal do Ciebie 50 zl ( z nadwyzki kastracyjnej PKs-a ) na leczenie Welsha. dziękuję :multi: jamor napisał(a):anawa, wrzuc na pierwsza strone wątku nr konta, mam od Li1 do przelania 50 zeta Wyślę pw. Dzięki :lol: Quote
anawa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Welsh będzie miał operację dziś wieczorem a jeśli ortopeda nie zdąży dotrzeć, to dopiero jutro..... Quote
Sylwia M. Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Przed chwilą wpłaciłam jednorazowo 50 zł na operację. Quote
anawa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Sylwia M. napisał(a):Przed chwilą wpłaciłam jednorazowo 50 zł na operację. Bardzo dziękuję............ :loveu: Właśnie doszły kolejne wpłaty: Cantadorra - 50 zł :multi: magda222 - 20 zł :multi: Tymotea - 50 zł :multi: Agata M. z Łodzi (?) - 30 zł - :multi: bardzo proszę potwierdzić nick Małgorzata T. z Lublińca (?) - 30 zł - :multi: jw. - nie wiem, kto sie przyzna.....pewnie Lu Gosiak.......... Quote
IVV Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 kurcze znowu to czekanie!!!! cioteczki -sorry Welsh wybacz na sekunde-jest problem PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy... http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587 [FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy![/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/1789...4#post14570454 a tu jest link do zdjęć, okropne warunki, biedne psiaki i kotki http://picasaweb.google.pl/110372356...49256/DbcMini# [/FONT] DOBROCIN...DOBRE miejsce na umieranie??? Quote
anawa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Czy to bestialstwo się nigdy nie skończy? Quote
agata51 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Agata M. z Łodzi to ja :lol: Trzymaj się, Welshu Quote
katarzyna09 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Chcialabym psince wyslac pare groszy.Poprosze numer konta. Quote
anawa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 agata51 napisał(a):Agata M. z Łodzi to ja :lol: Trzymaj się, Welshu Dziękuję za identyfikację........ :diabloti: i kciuki.........:lol: katarzyna09 napisał(a):Chcialabym psince wyslac pare groszy.Poprosze numer konta. bardzo dziekujemy :loveu: Już wysyłam pw. :lol: Doszło też 50 zł od Li1 - Jamor wpłacił..... Dziękuję :lol: Mamy już 510 zł na koncie Welsha i wiem, że jeszcze inne wpłaty są w drodze...... :lol: Sprawdzam i uzupełniam na bieżąco w pierwszym poście.... Quote
Szarotka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Czy moge przeslac pieniadze do Ciebie jak zwykle ???? Quote
anawa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Szarotka napisał(a):Czy moge przeslac pieniadze do Ciebie jak zwykle ???? jasne, że tak............. :) Quote
anawa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Dzisiaj Welsh po raz pierwszy narozrabiał :evil_lol: Rozwalił worek z karmą i przewrócił baniak z wodą :diabloti: Wieczorem bedę dzwonić do kliniki i sprawdzę, czy już po operacji, czy czekamy do jutra..... Quote
dota&koka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ania jak tylko wróci napisze więcej.ja tylko przekażę,że operacja odbędzie się dopiero jutro o 20 :( Quote
anawa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Dzwoniłam do kliniki i rozmawiałam z panią doktor. Ortopeda nie zdążył, operacja umówiona na jutro, na godz. 20.00. Welsh rozrabia - to dobrze..... Najprawdopodobniej odbiorę go z kliniki do lepszego świata w sobotę, chyba, że pani doktor bedzie chciała go po operacji jeszcze dłużej przetrzymać. Jutro po wszystkim mam być zawiadomiona sms-em. Jeśli nie będzie to w środku nocy, to dam znać. A więc zaciskamy kciuki jutro wieczorem...... Quote
Agmarek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 anawa napisał(a):Dzisiaj Welsh po raz pierwszy narozrabiał :evil_lol: Rozwalił worek z karmą i przewrócił baniak z wodą :diabloti: O rany! To straszne! :evil_lol: dota&koka napisał(a):Ania jak tylko wróci napisze więcej.ja tylko przekażę,że operacja odbędzie się dopiero jutro o 20 :( Kurcze. Trzymam jutro kciuki, ale wchodząc tu dziś miałam nadzieję że już po wszystkim :roll: Quote
IVV Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 no to czekamy! ja tez mialam nadzieje ,ze chlopak juz po wszystkim... a czy oni go za jednym razem wykastruja? po co usypiac go dwa razy... Quote
anawa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Sylwia M. napisał(a):Przed chwilą wpłaciłam jednorazowo 50 zł na operację. Pieniążki doszły. Bardzo dziękuję :Rose: Quote
anawa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 IVV napisał(a):no to czekamy! ja tez mialam nadzieje ,ze chlopak juz po wszystkim... a czy oni go za jednym razem wykastruja? po co usypiac go dwa razy... Za duże obciążenie na raz........ Quote
anawa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Zostawimy mu na razie jajka. Myślę, że i tak nie bardzo ma siłę i ochotę na rozmnażanie. Biedak, ledwo stoi na łapach...... Quote
Recommended Posts