Cantadorra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 W koncu dotarlam. Przeczytalam o radiu Wiktoria. Tylko ostatnie pytanie zanim tam zadzwonie. Czy to nie jest radio "zbyt wąsko lokalne"? albo typowo wiejskie? Przepraszam, ale mamy poprawic los Welsha a nie pogorszyc. Dajcie znac, a ja tam dryndne. Quote
Romka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Bardzo lokalne nie jest słychać je aż za Górą Kalwarią ale tereny są wokół miast wiejskie.Łowicz ma 30 tys,Kutno pewnie z 50tys.Jak wszędzie są ludzie i ludziska. Quote
Cantadorra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ok, to warto. Dzwonie i zapytam. Dam znac, co i jak. Quote
Cantadorra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Anawa, potrzebuję nr telefonu do kogos kto poinformuje o Welshu i pokieruje dalej sprawa. Mam juz uzgodnione, ze beda lecialy dwa dni komunikaty, 6 razy dziennie. Dokladne godziny oczywiscie podam jak juz ustalimy calosc. Brakuje jedynie numeru telefonu do osoby będącej najbliżej Welsha. Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wyslylam do Anawa email to moge dopisac, ze kontak u Welsha potrzebny. Quote
anawa Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Cantadorra, wielkie dzięki. Mam problemy z wejściem na Dogo a na dodatek mój komputer wydaje chyba swoje ostatnie tchnienie..... Zaraz spróbuję Ci wysłać pw i kontaktem do ogłoszeń ale na wszelki wypadek, jeśli mi sie nie uda, to podaję mój nr tel i bardzo Cię proszę o kontakt telefoniczny ze mną: 607 186 333 i wszystko Ci wyjaśnię :) Quote
anawa Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Szarotka, jak widzisz, udało się tu wejść i coś napisać ............... wreszcie................. Sorry za zbombardowanie Cię mailami.................. Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ja tez weszlam, bo mnie tez nie zawsze slucha. Dogo ma za slabe servery na te ilosc ludzi i boje sie, ze pewnego dania nie wytrzyma:(:( Quote
Cantadorra Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ogloszenie bedzie czytane 11 i 12 marca w godzinach: 7.50, 9:50, 11:50, 13:50; 15.50; 17:50 Quote
Szarotka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Mam nadzieje, ze przyniesie oczekiwane rezultaty :):) Quote
Cantadorra Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Roznie to bywa, w kazdym razie poprosilam o nie kasowanie ogloszenia. Bedzie mozna je ponowic za jakis czas. Wysylamy moc dobrych mysli. Anawa, szerokiej drogi z duzym Misiem :) Quote
Szarotka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Na watku u Gapcia egzorcyzmy bardzo pomogly :):) Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dziewczyny wrzuccie mi na PW adres mailowy ,mam propozycję! Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wszystko jedno,kogos kto zajmuje sie psiakiem najwięcej! Quote
Cantadorra Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Romka napisał(a):Dziewczyny wrzuccie mi na PW adres mailowy ,mam propozycję! Masz kochana na pw :) Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Juz napisałam to co miałam napisać mam nadzieję ,że Was to trochę ucieszy.Trzymam kciuki oby cos z tego wyszło! Quote
anawa Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Po godzinie walki udało mi się uruchomić komputer. Rozumiem, że ten mail to do mnie, bo rzeczywiście coś dostałam ale nie jestem pewna, od kogo i czy dobrze zrozumiałam...... Wałcz? Szczecinek? Czy to ewentualna propozycja dla Welsha? Quote
Cantadorra Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Anawa, to sa domki, ktore byly zainteresowany innym onkiem. Trzeba dopytac, czy wzieliby Welsha. Quote
anawa Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Tak myslałam....... Tylko, że z tym jest mały problem. To dość daleko od schronu, gdzie przebywa Welsh a ja niewiele o nim jeszcze moge powiedzieć. Cały czas nie mam informacji ani zdjęć. Jestem uzależniona od działań schroniska, niestety..... Rozsądniej chyba bedzie, jak zaproponujecie ten domek innemu ON-kowi. Welsh musi jeszcze trochę poczekać, bo co ja moge o nim powiedzieć tej chętnej pani? W każdym razie bardzo dziękuję za pamięć i cholernie żałuję, że schron sie ociąga z przesłaniem info i zdjeć.... Quote
Recommended Posts