Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W koncu dotarlam. Przeczytalam o radiu Wiktoria. Tylko ostatnie pytanie zanim tam zadzwonie. Czy to nie jest radio "zbyt wąsko lokalne"? albo typowo wiejskie? Przepraszam, ale mamy poprawic los Welsha a nie pogorszyc. Dajcie znac, a ja tam dryndne.

Posted

Bardzo lokalne nie jest słychać je aż za Górą Kalwarią ale tereny są wokół miast wiejskie.Łowicz ma 30 tys,Kutno pewnie z 50tys.Jak wszędzie są ludzie i ludziska.

Posted

Anawa, potrzebuję nr telefonu do kogos kto poinformuje o Welshu i pokieruje dalej sprawa. Mam juz uzgodnione, ze beda lecialy dwa dni komunikaty, 6 razy dziennie. Dokladne godziny oczywiscie podam jak juz ustalimy calosc. Brakuje jedynie numeru telefonu do osoby będącej najbliżej Welsha.

Posted

Cantadorra, wielkie dzięki. Mam problemy z wejściem na Dogo a na dodatek mój komputer wydaje chyba swoje ostatnie tchnienie..... Zaraz spróbuję Ci wysłać pw i kontaktem do ogłoszeń ale na wszelki wypadek, jeśli mi sie nie uda, to podaję mój nr tel i bardzo Cię proszę o kontakt telefoniczny ze mną: 607 186 333 i wszystko Ci wyjaśnię :)

Posted

Szarotka, jak widzisz, udało się tu wejść i coś napisać ............... wreszcie................. Sorry za zbombardowanie Cię mailami..................

Posted

Po godzinie walki udało mi się uruchomić komputer. Rozumiem, że ten mail to do mnie, bo rzeczywiście coś dostałam ale nie jestem pewna, od kogo i czy dobrze zrozumiałam...... Wałcz? Szczecinek? Czy to ewentualna propozycja dla Welsha?

Posted

Tak myslałam....... Tylko, że z tym jest mały problem. To dość daleko od schronu, gdzie przebywa Welsh a ja niewiele o nim jeszcze moge powiedzieć. Cały czas nie mam informacji ani zdjęć. Jestem uzależniona od działań schroniska, niestety..... Rozsądniej chyba bedzie, jak zaproponujecie ten domek innemu ON-kowi. Welsh musi jeszcze trochę poczekać, bo co ja moge o nim powiedzieć tej chętnej pani?
W każdym razie bardzo dziękuję za pamięć i cholernie żałuję, że schron sie ociąga z przesłaniem info i zdjeć....