anawa Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):cioteczki kochane a może Astaroth od już??? Ciekawa propozycja. A można się czegoś więcej dowiedzieć o tym hotelu? dota&koka napisał(a):Astaroth prowadzi hotelik w halinowie.to jeszcze bliżej niż Warka.z tego co widzę pani Tereska ma zaklepane 2 miejsca w tym hoteliku i jest pierwsza w kolejce.to byłby dobry pomysł!!w związku z tymże hotelik byłby blisko,mogłabym odwiedzać Welsha częściej :) Dla kogo blisko, dla tego blisko............. Dla mnie to kawał drogi...... Ale muszę dokładnie sprawdzić na mapie.... Agmarek napisał(a):Ja jestem jak najbardziej za. Racja. Nie wiadomo jak długo Welsh będzie czekał na dt u Jamora. Poczekajmy co powie Anawa. Najwcześniej psa moge odebrać w najbliższą sobotę. Porozmawiam jeszcze raz z Jamorem i przestudiuję mapę.... Quote
IVV Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ok czekamy na Twoja decyzje:) Anawa prsze podaj mi namiary na PW gdzie beda zbierane pieniadze na chlopaka... Quote
Akrum Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 dzień dobry Welsh :) jak się mają Twoje sprawy?? Quote
anawa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 A sprawy mają się tak, że Welsh juz czeka spakowany a ja go odbieram ze schronu w sobotę i razem jedziemy po nowe życie do Jamora :multi::multi::multi: Porozsyłałam Wam pw z numerem konta do wpłat. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie "strzeliła byka" w tekście. Wszyscy dostali prośbe o wpłatę jednorazową a chodziło naturalnie o wszystkie wpłaty (jednorazówki i stałe deklaracje). Lu Gosiak - do Ciebie nijak nie mozna wysłać pw. Bardzo Cie proszę o prywatny adres (zaraz sprawdzę, może podałaś na Dogo) :cool3: kosu32 - Twoja skrzynka jest pełna a wraz ze starym komputerem straciłam wszystkie dane, w tym Twój prywatny adres mailowy :oops: Trzymajcie kciuki za naszą podróż :p Quote
Lu_Gosiak Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 jak to:crazyeye::crazyeye:....przeciez dzis dostalam pw od ludzi??? zaraz opróżnię moze mam przepełniona;) wiadomość super!!!! Aniu a co z gmina?? dołoża cos?? Quote
anawa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Aha, zapomniałam wyjaśnić: u Astaroth nie podjęli się sprawdzenia Welsha na dzieci.....:shake: Quote
anawa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):jak to:crazyeye::crazyeye:....przeciez dzis dostalam pw od ludzi??? zaraz opróżnię moze mam przepełniona;) wiadomość super!!!! Aniu a co z gmina?? dołoża cos?? Nie wiem, co jest........ nie piszą, że skrzynka przepełniona........po prostu nie czyta Twojego nicka :shake: Próbowałam kilka razy....... spróbuje jeszcze raz.... Gmina nic nie zrobi w kwestii pomocy finansowej :shake: A w sobotę Welsh bedzie adoptowany na osobe prywatną i wtedy juz na pewno nic nie zrobią ale nie możemy czekac w nieskończoność na ich decyzję. I tak mam nadzieje, że Welsh będzie w hotelu góra 1 miesiąc - na to pieniadze mamy a potem zrobimy dalsze ustalenia. Quote
Akrum Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 to super wiadomości :) teraz tylko trzymać kciuki, żeby w schronie nie robili żadnych problemów i żeby podróż przebiegła bez problemów :) Quote
dota&koka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 anawa napisał(a):A sprawy mają się tak, że Welsh juz czeka spakowany a ja go odbieram ze schronu w sobotę i razem jedziemy po nowe życie do Jamora :multi::multi::multi: Trzymajcie kciuki za naszą podróż :p o matuś jak cudownie!!!:multi::multi: kochany chłopczyku,gdybyś wiedział!! cioteczko,czy nic się w planach nie zmieniło?poznajemy piesa,sprawdzamy na dzieci i jeśli wsio będzie oki,jedzie do mnie? Quote
anawa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='Akrum']to super wiadomości :) teraz tylko trzymać kciuki, żeby w schronie nie robili żadnych problemów i żeby podróż przebiegła bez problemów :) A jakie problemy może robić schron? Adopcja i już......... Gosia - taki dostaje komunikat, próbujac wysłać do Ciebie pw: Następujący Użytkownicy nie zostali odnalezieni: Lu Gosiak Quote
anawa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 dota&koka napisał(a):o matuś jak cudownie!!!:multi::multi: kochany chłopczyku,gdybyś wiedział!! cioteczko,czy nic się w planach nie zmieniło?poznajemy piesa,sprawdzamy na dzieci i jeśli wsio będzie oki,jedzie do mnie? jak na razie bez zmian, chociaż muszę Ci powiedzieć, że mieliśmy (Karolina miała) interesujący telefon w sprawie adopcji ale to jeszcze nic konkretnego..... Quote
Akrum Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 anawa napisał(a):jak na razie bez zmian, chociaż muszę Ci powiedzieć, że mieliśmy (Karolina miała) interesujący telefon w sprawie adopcji ale to jeszcze nic konkretnego..... o. czyżby jednak ktoś się z ogłoszeń zainteresował?? Quote
dota&koka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 super że jest jakikolwiek odzew,może z "niczego konkretnego" wyjdzie w praniu super domek?:) miejsce u nas w każdym razie jest zaklepane na bank :) Quote
anawa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Akrum napisał(a):o. czyżby jednak ktoś się z ogłoszeń zainteresował?? Tak, był ten j e d e n telefon.......... dota&koka napisał(a):super że jest jakikolwiek odzew,może z "niczego konkretnego" wyjdzie w praniu super domek?:) miejsce u nas w każdym razie jest zaklepane na bank :) Zobaczymy. Trzeba będzie oczywiście ten domek sprawdzić no i ewentualnie zaprosić tych ludzi do Warki..... Byłoby świetnie, gdyby Welsh mógł od razu trafić do ds ale wszyscy zdajemy sobie sprawę, jaka daleka to droga...... Cały czas liczę na Ciebie :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='anawa']A jakie problemy może robić schron? Adopcja i już......... Gosia - taki dostaje komunikat, próbujac wysłać do Ciebie pw: Następujący Użytkownicy nie zostali odnalezieni: Lu Gosiak niewiem co jest grane...nawet p;rzed chwilka dostalam pw...anawa podaj mi w taki razie numer konta na maila gotych@o2.pl Quote
dota&koka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 obiecuję,że będę cały czas tkwić dzielnie na posterunku ;-) Quote
anawa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']niewiem co jest grane...nawet p;rzed chwilka dostalam pw...anawa podaj mi w taki razie numer konta na maila gotych@o2.pl Wysłałam :) [quote name='dota&koka']obiecuję,że będę cały czas tkwić dzielnie na posterunku ;-) Dzięki......... :loveu: Quote
Agmarek Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='anawa'] kosu32 - Twoja skrzynka jest pełna a wraz ze starym komputerem straciłam wszystkie dane, w tym Twój prywatny adres mailowy :oops: Już przekazałam wiadomość i właśnie wróciłam z banku. Moja deklaracja poszła :multi: Quote
IVV Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 NARESZCIE!!!! super wiadomosci!!:multi: ja wysylam dzis pieniadze jak tylko bede miec e-mail adres od Anawa:lol: Quote
anawa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='Agmarek']Już przekazałam wiadomość i właśnie wróciłam z banku. Moja deklaracja poszła :multi: Dzięki :loveu: [quote name='IVV']NARESZCIE!!!! super wiadomosci!!:multi: ja wysylam dzis pieniadze jak tylko bede miec e-mail adres od Anawa:lol: Dzięki :loveu:Adres wysłałam.... [quote name='agata51']Rozumiem, że Welsh już na walizkach Już się chłopak spakował ale ......... co taka sierota może mieć za dobytek.... Mam nadzieję, że do jednego auta sie zmieścimy.... ;) Quote
kosu32 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Agmarek zawiadomiła mnie że jestem poszukiwana na wątku. Stawiam się więc na wezwanie i uprzejmie donoszę że deklarację wyślę jutro z samego rana :) Jak miło że kolejny psiak ma szansę :) Quote
Szarotka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 To moze drogie ciotki watkowe zajrza do tego co juz nie wiem co mozna zrobic: http://www.dogomania.pl/threads/184190-Umar%C5%82-cz%C5%82owiek-pies-szuka-domu-podhala%C5%84czyk-b%C5%82aga-o-ratunek-! wlasciciel umarl a walscicielka musi opuscic posesje............. Quote
Recommended Posts