Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
cioteczki kochane a może Astaroth od już???

Ciekawa propozycja. A można się czegoś więcej dowiedzieć o tym hotelu?

dota&koka napisał(a):
Astaroth prowadzi hotelik w halinowie.to jeszcze bliżej niż Warka.z tego co widzę pani Tereska ma zaklepane 2 miejsca w tym hoteliku i jest pierwsza w kolejce.to byłby dobry pomysł!!w związku z tymże hotelik byłby blisko,mogłabym odwiedzać Welsha częściej :)

Dla kogo blisko, dla tego blisko............. Dla mnie to kawał drogi...... Ale muszę dokładnie sprawdzić na mapie....

Agmarek napisał(a):
Ja jestem jak najbardziej za. Racja. Nie wiadomo jak długo Welsh będzie czekał na dt u Jamora.
Poczekajmy co powie Anawa.

Najwcześniej psa moge odebrać w najbliższą sobotę. Porozmawiam jeszcze raz z Jamorem i przestudiuję mapę....

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A sprawy mają się tak, że Welsh juz czeka spakowany a ja go odbieram ze schronu w sobotę i razem jedziemy po nowe życie do Jamora :multi::multi::multi:

Porozsyłałam Wam pw z numerem konta do wpłat. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie "strzeliła byka" w tekście. Wszyscy dostali prośbe o wpłatę jednorazową a chodziło naturalnie o wszystkie wpłaty (jednorazówki i stałe deklaracje).

Lu Gosiak - do Ciebie nijak nie mozna wysłać pw. Bardzo Cie proszę o prywatny adres (zaraz sprawdzę, może podałaś na Dogo) :cool3:
kosu32 - Twoja skrzynka jest pełna a wraz ze starym komputerem straciłam wszystkie dane, w tym Twój prywatny adres mailowy :oops:

Trzymajcie kciuki za naszą podróż :p

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
jak to:crazyeye::crazyeye:....przeciez dzis dostalam pw od ludzi???
zaraz opróżnię moze mam przepełniona;)

wiadomość super!!!! Aniu a co z gmina?? dołoża cos??

Nie wiem, co jest........ nie piszą, że skrzynka przepełniona........po prostu nie czyta Twojego nicka :shake: Próbowałam kilka razy....... spróbuje jeszcze raz....

Gmina nic nie zrobi w kwestii pomocy finansowej :shake: A w sobotę Welsh bedzie adoptowany na osobe prywatną i wtedy juz na pewno nic nie zrobią ale nie możemy czekac w nieskończoność na ich decyzję. I tak mam nadzieje, że Welsh będzie w hotelu góra 1 miesiąc - na to pieniadze mamy a potem zrobimy dalsze ustalenia.

Posted

anawa napisał(a):
A sprawy mają się tak, że Welsh juz czeka spakowany a ja go odbieram ze schronu w sobotę i razem jedziemy po nowe życie do Jamora :multi::multi::multi:
Trzymajcie kciuki za naszą podróż :p

o matuś jak cudownie!!!:multi::multi:
kochany chłopczyku,gdybyś wiedział!!
cioteczko,czy nic się w planach nie zmieniło?poznajemy piesa,sprawdzamy na dzieci i jeśli wsio będzie oki,jedzie do mnie?

Posted

[quote name='Akrum']to super wiadomości :)
teraz tylko trzymać kciuki, żeby w schronie nie robili żadnych problemów i żeby podróż przebiegła bez problemów :)
A jakie problemy może robić schron? Adopcja i już.........

Gosia - taki dostaje komunikat, próbujac wysłać do Ciebie pw:
Następujący Użytkownicy nie zostali odnalezieni:

1. Lu Gosiak

Posted

dota&koka napisał(a):
o matuś jak cudownie!!!:multi::multi:
kochany chłopczyku,gdybyś wiedział!!
cioteczko,czy nic się w planach nie zmieniło?poznajemy piesa,sprawdzamy na dzieci i jeśli wsio będzie oki,jedzie do mnie?

jak na razie bez zmian, chociaż muszę Ci powiedzieć, że mieliśmy (Karolina miała) interesujący telefon w sprawie adopcji ale to jeszcze nic konkretnego.....

Posted

anawa napisał(a):
jak na razie bez zmian, chociaż muszę Ci powiedzieć, że mieliśmy (Karolina miała) interesujący telefon w sprawie adopcji ale to jeszcze nic konkretnego.....

o. czyżby jednak ktoś się z ogłoszeń zainteresował??

Posted

Akrum napisał(a):
o. czyżby jednak ktoś się z ogłoszeń zainteresował??

Tak, był ten j e d e n telefon..........

dota&koka napisał(a):
super że jest jakikolwiek odzew,może z "niczego konkretnego" wyjdzie w praniu super domek?:)
miejsce u nas w każdym razie jest zaklepane na bank :)

Zobaczymy. Trzeba będzie oczywiście ten domek sprawdzić no i ewentualnie zaprosić tych ludzi do Warki..... Byłoby świetnie, gdyby Welsh mógł od razu trafić do ds ale wszyscy zdajemy sobie sprawę, jaka daleka to droga...... Cały czas liczę na Ciebie :)

Posted

[quote name='anawa']A jakie problemy może robić schron? Adopcja i już.........

Gosia - taki dostaje komunikat, próbujac wysłać do Ciebie pw:
Następujący Użytkownicy nie zostali odnalezieni:

1. Lu Gosiak

niewiem co jest grane...nawet p;rzed chwilka dostalam pw...anawa podaj mi w taki razie numer konta na maila gotych@o2.pl

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']niewiem co jest grane...nawet p;rzed chwilka dostalam pw...anawa podaj mi w taki razie numer konta na maila gotych@o2.pl
Wysłałam :)

[quote name='dota&koka']obiecuję,że będę cały czas tkwić dzielnie na posterunku ;-)
Dzięki......... :loveu:

Posted

[quote name='anawa']
kosu32 - Twoja skrzynka jest pełna a wraz ze starym komputerem straciłam wszystkie dane, w tym Twój prywatny adres mailowy :oops:

Już przekazałam wiadomość i właśnie wróciłam z banku. Moja deklaracja poszła :multi:

Posted

[quote name='Agmarek']Już przekazałam wiadomość i właśnie wróciłam z banku. Moja deklaracja poszła :multi:
Dzięki :loveu:

[quote name='IVV']NARESZCIE!!!! super wiadomosci!!:multi:
ja wysylam dzis pieniadze jak tylko bede miec e-mail adres od Anawa:lol:
Dzięki :loveu:Adres wysłałam....

[quote name='agata51']Rozumiem, że Welsh już na walizkach
Już się chłopak spakował ale ......... co taka sierota może mieć za dobytek.... Mam nadzieję, że do jednego auta sie zmieścimy.... ;)

Posted

Agmarek zawiadomiła mnie że jestem poszukiwana na wątku.
Stawiam się więc na wezwanie i uprzejmie donoszę że deklarację wyślę jutro z samego rana :)

Jak miło że kolejny psiak ma szansę :)