Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapisuję się
biedny psiak

w 1 poście nie ma napisane gdzie chcecie psa brać, gdzie chcecie więc?? i za ile?
a może mu allegro zrobić i parę innych ogłoszeń, może akurat trafi na dobrych ludzi?? takie onki młode idą szybko, kwestia tylko znalezienia dobrego ds

Posted

[quote name='magda222']Ile jeszcze deklaracji potrzeba do pełnej kwoty?
zalezy gdzie pójdzie....szarotko na pewno nie 300zł bo ma juz 220zł stałych wiec z 200zł to max

Deklaracje stałe:
ja - 50 zł
Wellington - 20 zł
li1 - 20 zł
agata51 - 20zl
Tymotea (siostra magda222) - 50 zł
Szarotka - 20 zł
Sylwia M. - 20 zł
Gabat - 20 zł
RAZEM - 240zł

Jednorazowo:
Lu Gosiak - 30 zł
mysza 1 - 100 zł

i przed chwilka zadzownila do mnie Bogusia -baldek2 ze deklaruje również 20zł na Welsha

czyli mamy juz 260zł deklarcji stałych!!!

Posted

[quote name='agata51']

O ile mnie pamięć i mój zeszycik nie myli, zadeklarowałam 20zł/mies i tego się trzymajmy.
Tak jest, Agata51 - chciałam tylko potwierdzenia z Twojej strony. Dziękuję baaaaardzo :)

[quote name='Lu_Gosiak']

i przed chwilka zadzownila do mnie Bogusia -baldek2 ze deklaruje również 20zł na Welsha

Super!!! Bardzo dziękuję, baldek2 :)

Posted

Deklaracje stałe:
ja - 50 zł ;)
Wellington - 20 zł :multi:
li1 - 20 zł :multi:
agata51 - 20zl :multi:
Tymotea (siostra magda222) - 50 zł :multi:
Szarotka - 20 zł :multi:
Sylwia M. - 20 zł :multi:
Gabat - 20 zł :multi:
baldek2 - 20zł :multi:
RAZEM - 240zł :multi:

Jednorazowo:
Lu Gosiak - 30 zł :multi:
mysza 1 - 100 zł :multi:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']zalezy gdzie pójdzie....szarotko na pewno nie 300zł bo ma juz 220zł stałych wiec z 200zł to max

Deklaracje stałe:
ja - 50 zł
Wellington - 20 zł
li1 - 20 zł
agata51 - 20zl
Tymotea (siostra magda222) - 50 zł
Szarotka - 20 zł
Sylwia M. - 20 zł
Gabat - 20 zł
RAZEM - 240zł

Jednorazowo:
Lu Gosiak - 30 zł
mysza 1 - 100 zł

czyli mamy juz 260zł deklarcji stałych!!!
Lu Gosiak, mnie nijak nie wychodzi 260 zł tylko 240 zł............ czy coś pominęłam?

Posted

xmartix napisał(a):
zapisuję się
biedny psiak

w 1 poście nie ma napisane gdzie chcecie psa brać, gdzie chcecie więc?? i za ile?
a może mu allegro zrobić i parę innych ogłoszeń, może akurat trafi na dobrych ludzi?? takie onki młode idą szybko, kwestia tylko znalezienia dobrego ds

Chcemy zabrać psa do dobrego hotelu (najprawdopodobniej do Jamora). Cena ok. 15 zł za dzień.
Welsh ma już ogłoszenia ale odzewu nie ma. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia, żeby sobie wytłumaczyć ten brak zainteresowania. Myślimy jednak, że nawet krótki pobyt w hotelu i socjalizacja psa zdziała cuda. Welsh jest ładny i zdrowy. Jak poczuje się pewnie, wtedy szybciutko znajdzie domek :)

Posted

Szarotka, gdzie masz banerek Welsha? Zapomniałaś, że Atos został wypatrzony przez banerek? Masz chyba jeszcze miejsce?

Apeluję jeszcze raz do wszystkich, którzy mają miejsce: wykorzystajcie je na reklamę Welsha, proszę...............

Posted

anawa napisał(a):
Lu Gosiak, mnie nijak nie wychodzi 260 zł tylko 240 zł............ czy coś pominęłam?

nooo racja jest razem 240:) pospieszylam sie troszke:eviltong::eviltong: